Įkraunama...
Įkraunama...

Granuliniai katilai 4

Ir as.. biggrin.gif . Nes jau advokaturai skambijau, gynyba organizuoju

QUOTE(gediminas_ @ 2017 11 29, 14:36)
<p>Kuris daugiau pinigų siūlot? Galiu nuo bet kurio būt nukentėjęs. 4u.gif​ </p>

Atsakyti

tada užstato reiktų kažkokio, nes va skaitau, kad aferistas esi :D

prišoksiu šiandien - gyvai pakalbėsim, o dabar išjunk internetą kol neatvažiavau smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gediminas_: 29 lapkričio 2017 - 14:46
Tikrai tikrai sumokėsiu, tik va kaip nigeriečiui reikia kad pervėstumete į saskaitą bitkoinais ant atvykimo, nes va auto pilna pinigų, bet degalinėse tik kortele galiu atsiskaityti
Tikrai tikrai atvešiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katilas83 @ 2017 11 29, 12:40)
TODEL TOLIAU IESKOMI ŽMONES NUKENTEJE NUO UAB PALTAJA.
JEI TOKIU YRA PRASAU PARASYTI I A.Z

Nu bet ant kiek reikia būti susipykusiam su gyvenimu, kad tokiais metodais konkurentus "naikinti" ??? doctor.gif
Atsakyti

TOLIAU IEŠKOMI ŽMONĖS, KURIE NUO NIEKO NENUKENTĖJO. NETEIKSIM IEŠKINIŲ NIEKAM, TIK PASIDŽIAUGSIM KARTU, KAD LAIMINGI ESAM NENUKENTĖJĘ. JEI TOKIŲ YRA - PRAŠAU PARAŠYTI Į A.Ž.

P.S. ATSIPRAŠAU UŽ TAISYKLINGĄ TEKSTĄ

Atsakyti

Kol dar nepasodintas, tęsiu temą - kas kokias granules šiais metais deginat?

Aš po eksperimentavimų, grįžti prie Jonolito - šlako beveik neturiu

*Visa aukščiau pateikta informacija yra tik 'pasikalbėjimo' pobūdžio, jį netūrėtų būti priimta už gryną pinigą 

Nespausdink! Išsaugok medį - bus daugiau granulių

Atsakyti

Kas ką degina? Tu gal dokumentais gali parodyt, kad kažkas kažką išvis degina ar rašai bile rašyt? Spėju pats ir degini. Jaučiu reik man savo advokatui pasukt ir ieškinį planuot.

NE SPAUDAI: imlitexą deginu, tos pačios kaip anais metais, tai viskas ok.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gediminas_: 29 lapkričio 2017 - 17:25
Norėčiau viešai atsiprašyti Gedimino - Gediminai atsiprašau, Jūs nieko nedeginat. Siūlau taikos sutartį - įvardinkite AZ sumą

Ne spaudai: šiais metais tik keletas turėjo tragiškų, kad net degiklis neišsivalydavo - gal ir gerėja situacija su kokybe (du Vilniuje ir vienas Kaune)
Atsakyti
QUOTE(gediminas_ @ 2017 11 29, 16:36)
<p>Kuris daugiau pinigų siūlot? Galiu nuo bet kurio būt nukentėjęs. 4u.gif​ </p>

Tai Jus pradazna skura ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katilas83 @ 2017 11 29, 12:40)
IESKOMI ŽMONES NUKENTEJE NUO UAB PALTAJA.

Tamsta ne tuo adresu. Jei čia tokių būtų, nepavyktų Paltajai daryti pardavimų per SM. Tad čia aš drąsiai pirkčiau iš Paltaja, Paliukas viską padarys, kad tik aš būčiau patenkintas, ir nedrabstyčiau šiukšlių jo adresu.

Nesiseka verslas? Gal kažkas verslo daryti nemoka?

Beje, tai kad įmonė neturi darbuotojų, tai gal ir rodo, mokesčių vengimą, nežinau, bet tikrai žinau, kad būtent taip apsisaugo, nuo nepatenkintų klientų. Atsiras su didesniu ieškinių, tai tokiai įmonei bus pigiau bankrutuot, nei garantijomis užsiimti. Gyvenime katilo iš tokių nepirkčiau.

Taip, kad jei nesiseka verslas, ieškoti kaltų pradėkite nuo savęs.
Papildyta:
QUOTE(korida @ 2017 11 29, 19:47)
Tai Jus pradazna skura ? biggrin.gif

O gyvent tai reikia, šiais sunkiais laikais biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mintas: 29 lapkričio 2017 - 20:29

Sveiki, 

siuo metu renkames granulini katila , gal parekomenduosite ?

renkames tarp;

SMART FIRE 22

SLIMPEL 25

NIBE-BIAWAR 20 KW

Namas 1 aukstas 160 , 2 aukstas 80 kv.m. Grindinis sildymas ir radiatoriai .Apsiltintas gerai , bet daug vitrininiu langu ir  stikliniu duru.

Laukiu pasiulymu ! 

Atsakyti
QUOTE(jolitamaria @ 2017 11 30, 09:18)
<p>Sveiki, </p><p></p><p>siuo metu renkames granulini katila , gal parekomenduosite ?</p><p>renkames tarp;
</p><p> SMART FIRE 22
</p><p>SLIMPEL 25
</p><p>NIBE-BIAWAR 20 KW
</p><p></p><p>Namas 1 aukstas 160 , 2 aukstas 80 kv.m. Grindinis sildymas ir radiatoriai .Apsiltintas gerai , bet daug vitrininiu langu ir  stikliniu duru.
</p><p></p><p>Laukiu pasiulymu ! </p>

Sveiki,
Aš tai žinot kokį pasiūlyčiau
Turiu klausimą, o kodėl tokias galias pasirinkote?
Skaičiavote kažką, ar dėl to kad namas >200m2 (ir ar į tuos pirmam aukšte neįneina kartais garažas)?

Mano patarimas renkantis (kadangi matau naujas namas), prašykit sąmatos: katilas+darbas+paleidimas+garantijos (komplektuko) - kokia atvykimo kaina garantiniu laikotarpiu ir ar bus sutartis? Nes visuomet galima pasiūlyti pigiau katilą, bet 'atsižaisti' keliant darbų ar medžiagų kainas
O tada kai turėsite kiekvieno modelio aprišimo kainas - galėsite lygintis ir žiūrėti tech. charakteristikas/atsiliepimus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paliukas: 30 lapkričio 2017 - 09:49