Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

QUOTE(wicked @ 2016 07 27, 12:28)

rimta hihihi.gif
man kaip tik, paskutinius du mėnesius PMS visai nesijautė... bet ir nepasigedau to gero hihihi.gif

Tai gal pas mane tavo geris i svecius buvo uzsukes ?! Ilgai nelaikysiu, nepatiko....
Atsakyti
Laba, mergaitės,
o aš košmarą sapnavau - kad laukiuosi trečio vaiko........atsibudau šalto prakaito išmušta ir puoliau galvoti - o jeigu, o kaip, o kas tokiu atveju, ką daryti?......nu nejuokinga pasidarė - metų tai ne juokas jau.... Žodžiu dabar laukiu MM kaip išgelbėjimo nuo stresinės situacijos.
Prisiduodu - 74,4 kg.
Atsakyti
QUOTE(Audrulle @ 2016 07 27, 15:44)
Tai gal pas mane tavo geris i svecius buvo uzsukes ?! Ilgai nelaikysiu, nepatiko....

grąžinti nebūtina laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazule @ 2016 07 27, 14:56)
Laba, mergaitės,
o aš košmarą sapnavau - kad laukiuosi trečio vaiko........

na kam taip žiauriai smile.gif aš tai jau gal kaip metai nebesapnuoju savo gimdymo (košmariško gimdymo )... Tai tiek vaikų esu prigimdžius biggrin.gif

d'esprit - na įdomu labai smile.gif beja, kaip sekasi iššūkis?
Atsakyti
Sveikutės, aš nuo prisidavinėjimo imu atostogas iki rugsėjo 1 dienos, nes vasaros laikotarpiu kažkokia nesąmonė su manim vyksta, pažadu sveikiau maitintis ir stebėti save, jai ką ir anksčiau parbėgsiu jai matysiu, kad taisausi
Atsakyti
Merginos vilnietės - gal galite rekomenduoti odontologą? turėjom su vyru labai šaunią, dabar jau kelintą keičiu - na nelabai....paskutinė lyg ir prisijaukino mane, bet išėjo laukti vaikiuko.........
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazule: 27 liepos 2016 - 18:43
wicked Niekas dar tiksliai taip ir neaisku del to darbo rase tipo nuo kitos savaites pradesim, nu ziuresim kaip cia bus sad.gif
Vakar dave viena diena laikinai ten padirbt nu ir ka pasitempiau ranka turbut, per riesa, nes skauda labai sad.gif tai dabar tepu tepalais visokiais gydausi,kad greiciau praeitu, nebesiseka man visai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedrute25: 27 liepos 2016 - 18:52
QUOTE(d'esprit @ 2016 07 27, 09:08)

Motyvuokis motyvuokis wink.gif Tik kad stadione gali greit nusibost bėgiot. Nėra netoliese parko ar miškelio? ax.gif
Gyvenu tokiom įdomiom emocijom, kad negaliu nei miegot, nei valgyt, nes apskritai kažką daryt. Einu dažytis plaukų ir daryt namuose generalinį tvarkymąsi, kad mažiau galvočiau laugh.gif emocijos geros, jei viskas baigsis taip, kaip norėtųsi, papasakosiu..

Yra miškų miškelių čia kurorte, bet man nejauku vienai bėgt miškeliu smile.gif

Laikom kumščius, kad viskas baigtųsi gerai, taip, kaip nori smile.gif user posted image
Atsakyti
Sveikos, svoris 84,2 kg, Žadėjot dienų jau nebežymėt, bet neradau ką nusprendėt tai surašau ir dienas.Dienos 22,23 ir 27 raudonos, o kitos žalios.
Atsakyti
QUOTE(Mazule @ 2016 07 27, 19:43)
Merginos vilnietės - gal galite rekomenduoti odontologą?

man labai patinka vyriausio sūnaus stomatologė Jurgita iš Sanidento, tik pati pas ją nesu buvus, kaip pacientė... be to, Pilaitėje ji... tačiau sūnų vežioju, nes ji vienintelė, kuri su juo susitvarko... o pati, po to, kai iškrito įdėklas iš danties, pradėsiu lankytis Žemedikoje, Čiurlionio gatvėje... vienintelė priežastis, kad tai yra MB pažįstamo klinika - tik kad jis pats su protezavimu daugiau dirba, o kolegų dar neturėjau progos įvertint, tik po kelių savaičių eisiu pas endodontę... bet jis pats tai superinis... tokia ramuma nuo jo dvelkia... papirko iš karto laugh.gif
QUOTE(giedrute25 @ 2016 07 27, 19:50)
nebesiseka man visai

negali nesisekti visada - vadinasi, ramiai išlauki tą momentą, nes jis jau čia pat... pamatysi 4u.gif
QUOTE(jovivita @ 2016 07 27, 20:14)
Žadėjot dienų jau nebežymėt, bet neradau ką nusprendėt

nieko nenusprendėm cool.gif
Atsakyti
Sveikos!

Aš nepriduosiu savo svorio - neturiu iš gėdos kur akių dėti.
Kitą savaitę prisiduosiu. Šiandien pradėjau trečią dieną savo sąmoningo grįžimo į savo kelią lieknėjimo link. Buvau visai paklydus pastaruoju metu ir tas atsiplaidavimas išdygo nemaloniu skaičiumi ant svarstyklių ekrano.
Kažkas sapnuoja, kad laukiasi, o aš jaučiuosi, kaip besilaukianti - kaip savaitė, taip + 1 kg. Taigi, rimtai su savimi pasitariau ir abi nusprendėme, kad taip tęstis nebegali. Švelniai ir atsargiai grįžtu prie sveikesnių įpročių ir laukiu rezultatų.

Beje, esu nusižiūrėjusi vieną man patinkantį drabužį Benneton'e. Dabar dar jis ir nukainotas, bet nusipirksiu, jei savaitę pavyks laikytis sau duotų rekomendacijų ir svarstyklės parodys minusą.
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 07 27, 20:37)
nieko nenusprendėm cool.gif

Aš nusprendžiau tęsti biggrin.gif
Nežinau kaip kitoms, bet mane tos taisyklės ir žymėjimas veikia labai gerai. Man būtų gaila, jei neliktų ax.gif Gal tada reiktų kažkaip pačiai motyvuotis...bet ne taip smagu be prisidavimo.

Liepos mėn. raudonos - 2, 4, 8, 16, 19, 26, 27, visos kitos žalios (atostogų mitybos nevertinau, nors ir kaip stengiausi prisilaikyt taisyklių)
Atsakyti