Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

QUOTE(d'esprit @ 2016 07 28, 16:19)
Ten, kur seniai norėjom - į Kulautuvą  assa.gif 

kodėl būtent ten? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazule @ 2016 07 28, 16:28)
Labai smagu, kai žmonių svajonės pildosi  4u.gif  - sveikinimai.
Aš irgi norėčiau keisti būstą, gal....bet kai maniškis vis dirba užsienyje, tai labai gerai ir šis  ax.gif

4u.gif

QUOTE(wicked @ 2016 07 28, 16:36)
kodėl būtent ten? bigsmile.gif

Fainas, ramus miestelis, MB sesė ten gyvena. Tiesiog vieta, kuri traukė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 07 28, 14:23)
Panašu, kad išsisprenė mano rūpestis ir greitu metu keisim gyvenamą vietą  clap.gif

Sveikinimai, kaip smagu, kad viskas pildosi taip, kaip svajojai 4u.gif : clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 07 28, 17:01)
Sveikinimai, kaip smagu, kad viskas pildosi taip, kaip svajojai 4u.gif  : clap_1.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 07 28, 13:19)
Neee, ne į Uteną  biggrin.gif  Ten, kur seniai norėjom - į Kulautuvą  assa.gif 
Čia tas variantas, kai reikia svajot atsargiai, nes svajonės pildosi.. Prieš 7-8 metus iš manęs MB juokėsi, kai aš vis kartojau, kad mūsų namas turės stiklinį stogą ir galėsiu žiūrėti į žvaigždes. Tai va, dabar galėsiu žiūrėt į žvaigždes pro stoglangius gulėdama vonioj arba lovoj cool.gif
Bijau dar labai džiaugtis, iš tikrųjų, labiau džiaugsiuosi, kai jau kraustysimės..

Na tai tu atsargiai ir prisisvajojai thumbup.gif Sveikinimai smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

QUOTE(Audrulle @ 2016 07 28, 20:59)
Na tai tu atsargiai ir prisisvajojai  thumbup.gif Sveikinimai smile.gif

4u.gif

Pacituosiu A.Sujetą, naudinga inforamacija:

"Jei niekaip negalite atsisakyti nesveikų užkandžių vakarais pamėginkite gerai išsimiegoti smile.gif
Prastas maistas = prastas miegas.
Lygiai tas pats tik atvirkščiai - lėtinis neišsimiegojimas (4-5 h per parą) sąlygoja didesnę tikimybę nutukti.
Ilgalaikis prastas miegas įtakoja mūsų maisto pasirinkimo "prioritetus", norite lengviau atsikratyti junkfood'o? Skirkite daugiau laiko nakties poilsiui - 7.5-8.5 kokybiško miego valandos!"

Papildyta:
Kur vėl volsebnica dingo mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 07 29, 11:28)
Pacituosiu A.Sujetą, naudinga inforamacija:

"Jei niekaip negalite atsisakyti nesveikų užkandžių vakarais pamėginkite gerai išsimiegoti smile.gif

labai sena tiesa cool.gif
ir galiu patvirtinti, kad teisybė - kuo blogiau/mažiau miegu, tuo daugiau dieną kemšu bile ko bile kada...
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Tylu, kaip ir visada smile.gif

Važiuojam namo iš tėvų, sunkus savaitgalis.. Vakar buvo mišios už senelį, mėnuo, kaip nebeturim.. Šiandien su broliu atsisveikinom prieš jo kelionę, palieka Lietuvą, vėl ašarą braukiau..

Braske, TB pažino mane ar ne? biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

Nuo pirmadienio gryžtu į teisingą kelią vėl, o tai nukrypusi šiek tiek buvau.

Wicked, mes LT atostogavome, šiek tiek apžiūrėjome regionus ty dzūkiją ir suvalkiją. minimaliai. 5dienį ir 6dienį dirbau, tai ilgam neišėjo pabūti, bet ir taip buvo labai smagu smile.gif

Desprit, sveikinu. Labai graži vietovė, rami, relaksas smile.gif Kada jau palieki Kauną?
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2016 07 31, 19:47)
Desprit, sveikinu. Labai graži vietovė, rami, relaksas smile.gif Kada jau palieki Kauną?

Iki spalio mėnesio turėtume persikraustyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 07 31, 13:51)
Sveikos  smile.gif

Tylu, kaip ir visada  smile.gif

Važiuojam namo iš tėvų, sunkus savaitgalis.. Vakar buvo mišios už senelį, mėnuo, kaip nebeturim.. Šiandien su broliu atsisveikinom prieš jo kelionę, palieka Lietuvą, vėl ašarą braukiau..

Braske, TB pažino mane ar ne?  biggrin.gif

pažino, kaip nepažins, sakė labai išgražėjus wub.gif

Labas 4u.gif
gryžtu į darbą po atostogų ... doh.gif
Atsakyti
Labas rytas, na ką, startuojam su paskutiniu vasaros mėnesiu cool.gif
Liepą sportavau lygiai 3 kartus.
Bet vakar buvau žiauriai užsimotyvavus, žiūrėsim, kaip seksis rugpjūtį sportai smile.gif Spalį nusimato vestuvės draugo, reikia formą biškį padailinti iki to laiko ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *CoCoNuT*: 01 rugpjūčio 2016 - 09:02