Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

Gabi-suprantu tave del svorio. Man toks rytas va bubo... taip laukiau... taip laukiau ir va.... pliusas.... sugebeti dar cia taip.... na gal del mmmm ateinanciu dar.... bet as nezinau kiek as visada tom dienom +

Siandien gersiu daug vandens....

Pietus pas mane bus 12.00 nors dar nenoriu.

Pas mus ryt svente 10 val. I baznycia 12 val
Atsakyti
Labas. Svoris - 82 kg. g.gif
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 08 31, 08:29)
Su entuziazmu ėjau į šitą temutę, bet manau, kad kurį laiką prisidavinėsiu nereguliariai.

nepasiduok, nes tas nereguliarus prisidavinėjimas pereis į visišką dingimą iš temos biggrin.gif
QUOTE(Volsebnica @ 2016 08 31, 09:14)
Atvaziavau jau i darba. Nuotaikos nebera. Ryt sversiuos vel...

nosį aukščiau 4u.gif stenkis nepasiduoti šios minutės nuotaikoms, Tu esi stipresnė, Tu gali, ir kitaip net negalvok 4u.gif
QUOTE(Gabi* @ 2016 08 31, 09:54)
Po savaitės padidinto maisto ir ypač saldumynų - op - 82,7.
Pamaniau, jei d'esprit nustos dalyvauti, temai gerai nebus...

štai Tau ir Tavo svorio metimo metodas - didesni maisto kiekiai ir saldumynai laugh.gif
tai gal d'esprit nedings iš temos, aplankys mus... o jei jau neras laiko, tai tada viskas realiai nuo mūsų tepriklauso... kaip norėsim, taip ir bus cool.gif

o d'esprit, kaip Tau sekasi? kaip su darbo paieškom? g.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

QUOTE(Volsebnica @ 2016 08 31, 07:40)
Labas rytas.
Nuotaika susigagino katik uzlipus ant svarstykliu.
Prisilaikydama visa savaite sugebejau +400

Juk nesisvėrei visą savaitę, negali žinot, kaip tas svoris šokinėjo, gal vakar turėjai minusą, o šiandien, dėl kažkokių priežasčių svoris šoktelėjo, ryt vėl dings..
Papildyta:
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 08 31, 08:29)
Labas rytas, svoris 74.
Priaugau, bet ko norėt - nuotaikai pakleti į trasą eina šokoladai. Visada maniau, kad nutikus kažkam labai rimtam valgyti nesinori, bet dabar matau, kad šokoladas eina į trasą geresnėms emocijoms gamintis verysad.gif  Su entuziazmu ėjau į šitą temutę, bet manau, kad kurį laiką prisidavinėsiu nereguliariai.

Kažkas rimto nutiko? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(braske09 @ 2016 08 31, 08:40)
Vakar susipykus su kate, sugebėjau sau danties kampą nuskelt blink.gif

Kaip????
Papildyta:
QUOTE(Gabi* @ 2016 08 31, 09:54)

Aš nors ir nelabai dažnai čia užsuku, bet irgi pasigedau. Pamaniau, jei d'esprit nustos dalyvauti, temai gerai nebus...

Nieko tai temai neatsitiks ir be manęs ax.gif
Papildyta:
QUOTE(wicked @ 2016 08 31, 12:13)
tai gal d'esprit nedings iš temos, aplankys mus... o jei jau neras laiko, tai tada viskas realiai nuo mūsų tepriklauso... kaip norėsim, taip ir bus cool.gif 
o d'esprit, kaip Tau sekasi? kaip su darbo paieškom? g.gif

Nedingsiu, tik ir visos tyli, tai ir aš į kompaniją tyliu biggrin.gif

Po truputį sekasi, vakar dar vienam pokalbyje buvau. Kitą savaitę turėčiau gauti atsakymą. Kad gausiu šitą darbą abejoju, nes poroj vietų lūkesčiai su vadovu skyrėsi. Na, bet ne vienintelė įmonė smile.gif

Ryt rugsėjo 1-oji, wohoooo!!! Vaikai į darželį!! biggrin.gif

Tiesa, vakar buvau seminare "Kaip mokyti vaikus apie pinigus?" Vilnietėms ir kaunietėms, turinčioms vaikų, tikrai rekomenduoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabi* @ 2016 08 31, 08:54)
kaip čia taip?  blink.gif

labai paprastai biggrin.gif mano brangioji sugalvojo savo reikaliukus atlikinėti nebe savo kraiko dėžutėj doh.gif doh.gif doh.gif vakar radau dyydelę balutę prie pat klozeto, tai bandėm aiškintis santykius - aš jai sukandus dantis aiškinu kad negalima taip daryt ir rodau į balą ir tuo metu jaučiu tik trakšt unsure.gif danties viršūnės neber...aišku tame blogis kad ten blomba buvo.echhh...
MB skambina, sako tau katė vėl "dovanėlę" paliko, tik dabar rimtesnę cry.gif ninja.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braske09: 31 rugpjūčio 2016 - 15:33
QUOTE(braske09 @ 2016 08 31, 16:32)
labai paprastai biggrin.gif mano brangioji sugalvojo savo reikaliukus atlikinėti nebe savo kraiko dėžutėj  doh.gif  doh.gif  doh.gif vakar radau dyydelę balutę prie pat klozeto, tai bandėm aiškintis santykius - aš jai sukandus dantis aiškinu kad negalima taip daryt ir rodau į balą ir tuo metu jaučiu tik trakšt  unsure.gif danties viršūnės neber...aišku tame blogis kad ten blomba buvo.echhh...
MB skambina, sako tau katė vėl "dovanėlę" paliko, tik dabar rimtesnę  cry.gif  ninja.gif  gun_bandana.gif

Turi variantų, kodėl katė į dėžutę nebedaro?

Ryt atvažiuoja turto vertintojas, einu kambarių blizgint cool.gif
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2016 08 31, 15:32)
labai paprastai biggrin.gif mano brangioji sugalvojo savo reikaliukus atlikinėti nebe savo kraiko dėžutėj  doh.gif  doh.gif  doh.gif vakar radau dyydelę balutę prie pat klozeto, tai bandėm aiškintis santykius - aš jai sukandus dantis aiškinu kad negalima taip daryt ir rodau į balą ir tuo metu jaučiu tik trakšt  unsure.gif danties viršūnės neber...aišku tame blogis kad ten blomba buvo.echhh...
MB skambina, sako tau katė vėl "dovanėlę" paliko, tik dabar rimtesnę  cry.gif  ninja.gif  gun_bandana.gif

Katės be reikalo tokių blogybių nedaro - ieškokite priežasties.
Manoji vasaros pradžioje buvo nutarusi taip elgtis - pasirodo ji supyko, kad aš iš jos uždaro WC tik viską sutvarkau, pakeičiu ir smėliuką papildau - išsireikalavo, kad viską išpilčiau, iššveisčiau ir pripildyčiau nauju smėliuku - viskas jai tiko ir patiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazule @ 2016 08 31, 17:53)
Katės be reikalo tokių blogybių nedaro - ieškokite priežasties.
Manoji vasaros pradžioje buvo nutarusi taip elgtis - pasirodo ji supyko, kad aš iš jos uždaro WC tik viską sutvarkau, pakeičiu ir smėliuką papildau - išsireikalavo, kad viską išpilčiau, iššveisčiau ir pripildyčiau nauju smėliuku - viskas jai tiko ir patiko  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Mūsų draugų katinas atsisakė daryti į savo dėžutę ir pradėjo daryti bet kur, kai sugalvojo, kad jam pridaryta dėžutė nebetinka, turi būti iškart išvaloma. Dabar jis turi dvi dėžutes: viena mažam reikalui, kita dideliam.

Braske, gal pakeitėt dežutės vietą, kraiko rūšį, pačią dėžutę ar šiaip kažkas pasileitė, kad katė pradėjo taip elgtis? Dar vienas iš variantų, kai katė pradeda šlapintis bet kur, problemos su šlapimo takais ar inkstais, bet rašei, kad ir didelį reikalą daro ne į dėžutę, tai gal šitą varinatą galima būtų atmest g.gif
Atsakyti
4u.gif jau ryt Rugsejo 1. As dziaugiuosi, dukra nesedes be reikalo... mano mociutei ant galvos.... nes pastaroji jau nespeja... lotuliukas.gif

Viskas jau islyginta, paruosta....vakarui palikom vonia.
Eis i mokykla su kuodu wub.gif ir baltu bantuku nedideliu pas mus uniforma. Geliu dar nenupirkau, vaziuojant is darbo maciau, kad ziauri eile....

Prnktadieni buve seimininkai ariduoda mums raktus. Tai valio.... wub.gif thumbup.gif

Man po savaites baigiasi darbe bandomasis.... turesiu prasyti papildomai pinigeliu.... nezinau kiek net.... kazkaip dar galvosiu....

Coconut- butinai pridavinek.... butinai... as stengiuosi visada nors ir pliusas, uztat kontroliuojasi tas svoris labiau
Atsakyti
Volsebnica - aciu už informaciją apie daktarą wub.gif
Coconut - neprapulk prašau - mes panašiai sveriam - man didelė motyvacija būtų matyti, kaip tu tirpsti blush2.gif
Atsakyti
Labas vakaras,

Oj ta rugsejo 1oji :) pas mus mokykloje idomiai...pirmokams, penktokams ir desimtokams oficialioji svente atskirai nuo likusiu klasiu, o pas mane pirmoke ir antrokas. Brolis nematys seses pasirodymo ir tevams pasidalinti reiks, hmm.

Svoris - 51,2 kg. Dziaugiuosi, nes savaite valgiau belenkaip.
Atsakyti
73.1 kg

Po 5 sav "poilsio" praeitą sav.grįžau į treniruočių salę. Vakar treniruotė buvo daugiau šlaunų dvigalviams raumenims ir sėdmenims. Johaidy..nei sėst, nei stot šiandien biggrin.gif Nesitikėjau, jog būsiu tiek atpratus ir nuo mažo krūvio skaudės taip, kad be gimdymo kančios veide ant klozeto negaliu atsisėst lotuliukas.gif Praeitą savaitę daugiau buvo krūvio buvo viršutinei kūno daliai (silpnoji mano vieta), tai vos pamaudė pilvo įstrižinius raumenis, o visa kita - puikiai..o kojos (stiprioji vieta) su užpakaliu ėmė ir nustebino biggrin.gif
Maistas su mažai angliavandenių, pagrinde kiek iš daržovių ir kelių sezoninių vaisių (obuolio, slyvukių), žuvis ir nemažai riebalo (avokadai, aliejus, riešutai), nes prisiskaičiau, jog smegenims išvis ketogeninė mityba l.gerai. Galva po truputį gerėja, vis rečiau skauda, svaigsta, bet vat energijos ne prūdai..ne taip kaip užkirtus košių ir bliūdą vaisių biggrin.gif
Atsakyti