jau mane nervas ima dėl to senio
pinigus vagia, o tas nieko nemato tėvas...kiek galima?

QUOTE(xiuke @ 2016 08 09, 22:35)
Labai labai!
QUOTE(xiuke @ 2016 08 09, 22:45)
Įtraukė mane šis serialas tai taip smagu prisiminti savo jaunystės metus, prisiminti kokia ta meilė būna, kokie pykčiai
nes kažkaip kai nežiūri serialų paskęsti buityje ir kasdienybėje...

Vadinasi ne aš viena taip jaučiuosi

Oi, kokie nevykę nauji SM smailikai.
QUOTE(xiuke @ 2016 08 10, 14:24)
jau mane nervas ima dėl to senio
pinigus vagia, o tas nieko nemato tėvas...kiek galima?

Turbūt ilgai. Aš žiūriu į priekį, bet dar nerodė, kad tą senį "supakavo". Gal jo vagystės niekada ir neišaiškės...
QUOTE(nenurimstanti15 @ 2016 08 10, 19:06)
Kaaaaaaip mane Mehmetas nervina
Ko jis ant to Emiro puola? Tikrai niekaip nesuprantu. Kad turtingas? Kad jo kely pasimaišė? Kad gerą mašiną turėjo/turi? Jam Emiras kaip buliui raudona nosinė. Tik pamato - puola. Turėtų atvirkščiai būt - Mehmetas šiaip prieš Emirą kaltas 

Vat jis nesijaucia kaltas,tipo pats Emiras numete masina bet kam ir isleke :/
QUOTE(lauravala @ 2016 08 10, 18:15)
Vat jis nesijaucia kaltas,tipo pats Emiras numete masina bet kam ir isleke :/
Bet vis tiek - jis sudaužė brangią svetimą mašiną. O Mehmeto sužadėtinės teta nevaidino dar kažkur iš pas mus rodytų? Matyta atrodo...
QUOTE(nenurimstanti15 @ 2016 08 10, 19:24)
O Mehmeto sužadėtinės teta nevaidino dar kažkur iš pas mus rodytų? Matyta atrodo...
Elveda derken ("Istark sudie") ji vaidino. Beveik tokiam paciam amplua

QUOTE(Cristobal @ 2016 08 10, 18:39)
Elveda derken ("Istark sudie") ji vaidino. Beveik tokiam paciam amplua
Matomai, nepamainoma, tokiam vaidmeniui ...

Nežiūrėjau "Ištark sudie". Bet, matyt, kanalus junginėjant kada užmačiau ir įsiminė veidas

O Handė tikrai stengiasi pasikeist. Mylėt Korajų. Bent šiandien taip atrodė

QUOTE(nenurimstanti15 @ 2016 08 10, 19:24)
Bet vis tiek - jis sudaužė brangią svetimą mašiną. O Mehmeto sužadėtinės teta nevaidino dar kažkur iš pas mus rodytų? Matyta atrodo...
Nu tai taip!!! Bet gi save pateisint nori,ir taip man Mehmedas nea,pikciau uz teva bus

QUOTE(lauravala @ 2016 08 10, 19:33)
Nu tai taip!!! Bet gi save pateisint nori,ir taip man Mehmedas nea,pikciau uz teva bus 

Šiaip nei tėvas, nei Mehmetas iš esmės nėra blogi žmonės. Tiesiog gyvenantys pagal savo supratimą, tradicijas. Pvz tėvas, jei jį vertint grynai pagal jo supratimą - teisingas ir geras žmogus. Rūpinasi ir griežtai saugo šeimos moteris, daug meldžiasi, rūpinasi teisinga dukros ateitimi (kai norėjo tekint), yra sąžiningas, darbštus.
Bet vertinant pagal tai, kaip mes matom ir suprantam, tai joo, pikta labai

Pvz dabar ta jo sesuo... Suprantu, bėdos, brolis ten atsakingas už sesę. Bet atsibeldė į svetimus namus, pasijautė šeimininke, svečius priiminėja, į šeimos reikalus lenda... Zehros vietoj nebetylėčiau

QUOTE(nenurimstanti15 @ 2016 08 10, 19:06)
Kaaaaaaip mane Mehmetas nervina
Ko jis ant to Emiro puola? Tikrai niekaip nesuprantu. Kad turtingas? Kad jo kely pasimaišė? Kad gerą mašiną turėjo/turi? Jam Emiras kaip buliui raudona nosinė. Tik pamato - puola. Turėtų atvirkščiai būt - Mehmetas šiaip prieš Emirą kaltas 

Taip, Mehmetas- tikras prietranka. Susikūrė savo įsivaizduojamas gyvenimo tiesas ir jomis vadovaujasi net nesumąstydamas, kad gali būti neteisus. Dar nemažai jis visko pridirbs.
aj man tas tėvas visai nebe griržtas atrodo...motina tylom tylom ir apeina jį...kaip posakyje: mamytės klausau savo darau 
jis ale griežtas ale tik tam kartui, bet greit atslūgstantis, pamąsto ir vėl gerai
o Mehmedas naglybė...gražins tą žiedą ??? parazitas. kuo toliau, tuo piktesnis darosi!!!

jis ale griežtas ale tik tam kartui, bet greit atslūgstantis, pamąsto ir vėl gerai

o Mehmedas naglybė...gražins tą žiedą ??? parazitas. kuo toliau, tuo piktesnis darosi!!!
QUOTE(xiuke @ 2016 08 10, 22:29)
aj man tas tėvas visai nebe griržtas atrodo...motina tylom tylom ir apeina jį...kaip posakyje: mamytės klausau savo darau 

Taip taip,jis dar ir pribijo Zehros,na ir tipo Feriha kaip mergaite yra tevo numyletine

Bus dar cia su tuo ziedu reikalu kol atsiims ji Feriha