Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių krašto augalų mylėtojų kampelis

Labas rytas, merginos, koks grožis smile.gif šaunuolės!!! Visai nebeturiu laiko daugiau parašyt, dirbu daugiau valandų, turiu daugiau vaikų, nusipirkau šaldiklį tai pildau, gerai, kad panos ravėt padeda, kitaip jau būtų sunku. Vis paskaitau, apžiūriu, bet kažką daugiau - nelieka laiko... Linkėjimai wub.gif
Atsakyti
koks oras keistas, tai karsta ir tvanku, tai vėsu, ir vėl iš naujo...
Aurutės daržai pribloškiantys... blink.gif blink.gif žinant apie situacija darbe ir apie ligonį namuose..Kokį gerąjį kaukutį pasigavusi turi, ne kitaip smile.gif

Uogienių privirta...mėlynės su avietėmis ...20 puslitriukų...kokiems trims metams... lotuliukas.gif gal net 4... bet, kad radau aviečių vos ne prie namų, kaip neskint? biggrin.gif

O kur jūs radote pektino pirkti? Mano kaimukyje tikrai nėra, bet pažiūrėčiau Šiauliuose...kitiems metams, kad žinočiau... biggrin.gif
Atsakyti
Aurute, tikras pasakų sodas wub.gif Ypač tos pomidorų ir agurkų alėjos thumbup.gif

Vilmak, pektino siūlo visi didieji prekybos centrai, Norfoj mačiau tikrai. Bet aš su juo esu uogienę virus tik vieną kartą, nu man jis ne stebuklas, verdu tradiciškai ilgai. Gerai, kai avietės prie namų auga, pavydu net.
Atsakyti
QUOTE(Darsė @ 2016 07 14, 14:45)
Aurute, tikras pasakų sodas wub.gif Ypač tos pomidorų ir agurkų alėjos thumbup.gif

Vilmak, pektino siūlo visi didieji prekybos centrai, Norfoj mačiau tikrai. Bet aš su juo esu uogienę virus tik vieną kartą, nu man jis ne stebuklas, verdu tradiciškai ilgai. Gerai, kai avietės prie namų auga, pavydu net.

Ačiū wub.gif aišku kur baisūs kampai,nerodau doh.gif Šiandien vakare marinuosiu cukinijas,jau nebesuvalgom doh.gif Prasideda marinavimo sezonas thumbup.gif ,o kad dar diena būtų ilgesnė kokiom 10 valandų,kaip būtų gerai,nes dabar taip laiko trūksta doh.gif ir manau ne man vienai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aurute66 @ 2016 07 14, 16:39)
Ačiū wub.gif aišku kur baisūs kampai,nerodau doh.gif Šiandien vakare marinuosiu cukinijas,jau nebesuvalgom doh.gif Prasideda marinavimo sezonas thumbup.gif ,o kad dar diena būtų ilgesnė kokiom 10 valandų,kaip būtų gerai,nes dabar taip laiko trūksta doh.gif ir manau ne man vienai biggrin.gif

Kai jau nebesuvalgysit ir tingėsit marinuoti, tik sušvilpkit, gelbėsim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Darsė @ 2016 07 14, 15:45)
Kai jau nebesuvalgysit ir tingėsit marinuoti, tik sušvilpkit, gelbėsim  biggrin.gif

Švilpsiu būtinai,o kai ir PAY POST pas mane,tai visai gerai.Aš kai tik jūsų visų pasiilgsiu(nors jau pagalvojau,kad niekas niekuo nesidalina,niekas neaplanko g.gif) taip ir švilpsiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Darsė @ 2016 07 14, 15:45)
Vilmak, pektino siūlo visi didieji prekybos centrai, Norfoj mačiau tikrai.

ar čia tas " Uogienes tiršinantis mišinys"? Nes tokio gryno pektino, tai nesu mačiusi...O su tuo mišiniu verdant vis tiek man truputuką skonį iškreipia, kaip ir tas uogienių cukrus....

QUOTE(aurute66 @ 2016 07 14, 16:39)
Šiandien vakare marinuosiu cukinijas

kaip marinuosi? blush2.gif aš nedaug ką marinuoju, bet, sakau, pabadyčiau kokių išbandytų naujovių stiklainiuką kitą....nors mano cukinijų dar nėra..
Atsakyti
QUOTE(vilmak @ 2016 07 14, 18:41)
ar čia tas " Uogienes tiršinantis mišinys"? Nes tokio gryno pektino, tai nesu mačiusi...O su tuo mišiniu verdant vis tiek man truputuką skonį iškreipia, kaip ir  tas uogienių cukrus....
kaip marinuosi? blush2.gif aš nedaug ką marinuoju, bet, sakau, pabadyčiau kokių išbandytų naujovių stiklainiuką kitą....nors mano cukinijų dar nėra..

Nieko mandraus,pilu eiliniu agurku marinatu thumbup.gif
Atsakyti
aaa, šitaip ir aš kažkada darydavau, man patisonai taip skanu...
Atsakyti
Labas rytas,
Palade, su gimtadieniu 4u.gif Sveikatos ir džiaugsmo gyvenime!

user posted image

Merginos, o jeigu pasidarytume gimtadienių sąrašiuką, būtų daugiau progų džiaugtis ir švęsti, ką manot?
Atsakyti
Patys šilčiausi ir nuoširdžiausi sveikinimai! happybday.gif 000552.gif
Atsakyti
PALADE 4u.gif
Lakšmi pritariu tavo įdėjai gimtadieniams thumbup.gif
Atsakyti