Nauja, su etiketem Adrianna Papell suknelė. Kokybė nepriekaištinga. Tiks tek progai tiek i darba
8 dydis tinkamas didesniam M. visas ilgis 99 cm. Spalva kremine, kaip nuotraukoje. Nuoroda internete ČIA 99 eur su siuntimu. REALIOS NUOTRAUKOS
Nauja graži puošni proginė suknelė, L dydis. Dviejų sluoksnių- pirmas plonesnis, antras pasuknis.
Visas ilgis apie 102 cm., po pažastukais 46 cm (krutinei dar pasiduoda jei reikia gražiai nuo paklostuotos medžiagos), talija apie 45 cm. Rankovė nuo pažasties 45 cm. Gražiai atrodo dėvima ir su dirželiu.
Etiketė nukirpta, pirkta internetu vinteduose, man siaura per krūtinę.
Dabar jau tik 25 eurai

Visas ilgis apie 102 cm., po pažastukais 46 cm (krutinei dar pasiduoda jei reikia gražiai nuo paklostuotos medžiagos), talija apie 45 cm. Rankovė nuo pažasties 45 cm. Gražiai atrodo dėvima ir su dirželiu.
Etiketė nukirpta, pirkta internetu vinteduose, man siaura per krūtinę.
Dabar jau tik 25 eurai

Nauja su etiketemis labai puosni pusta ir elegantiska, apacia keicia spalva zeri. Sone su kisenemis. Ilgis 88cm, krutine 44*2cm. Dydis S, kaina 65

Blizgus, subtiliu pasteliniu spalvu, kas nerezia akies. Ilgis 62cm, liemuo 38*2cm. Medziagyte stangri. Kaina 8.5

Vienetine labai ispudinga karoliuku suknele. Visa suknele is karoliuku, vietomis ideti zerintys karoliukai. Realiai atrodo ZIAURIAI ispudinga. Galit i Vienos puota lekti. Ilgis 89cm, krutine 44*2cm, liemuo 39*2cm tempiasi. Dydis S, kaina 69
Papildyta:

Nauja su etiketemis labai puosni pusta ir elegantiska, apacia keicia spalva zeri. Sone su kisenemis. Ilgis 88cm, krutine 44*2cm. Dydis S, kaina 65

Labai grazi, Donna elegantiska ir grazios spalvos suknele. Ilgis 92cm, liemuo 40*2cm, krutine 48*2cm. Kaina 11.5
Papildyta:

Ispudinga blizganti sidabrine elegantiska suknele. Buk matoma ir suzibek per sventes

Fantastiska H&M suknele su aplikacija 34dydis Ilgis 90cm, peciai 28cm, krutine 41cm, liemuo 32.5*2cm. 100% medvilne, apacioje pamusaliukas polyesteris, o sijonukui purumo duoda dar ir prie pamusaliuko tiulis. Nereali suknyte, busite vakaro paziba. Man mazoka jau, mainau i lygiai tokia pat 36dydi. Kaina 12
4,30EUR.
Palaidine tunika su drugeliu Dydis M/L kaina-3,5Eur

Naujos turi tinkamas xs, s ir m dydžiams kaina 20Eur

Nauja suknutė tiks dėvinčioms M (man šiek tiek didoka) kaina 16Eur. su pamušaliuku ir diržiukas su kaspinuku šone yra užtrauktukas

Nauja next suknutė kokybiška, tvirta su pamušaliuku 20EUR.. dydis 38 / 10 / S/M

Nauja suknutė Kaina-13EUR. 10 dydis
Nauja VILOS suknutė-tunika, nugaroje susiriša kaspinu Dydis kažkur S/ M Kaina Mažinu-2EUR.Visas ilgis 87cm ties pažastukais-45X2cm..

Papildyta:
Graži ir elegantiška suknutė kaina 9EUR dydis tiks d4vin2iai S

Siuvinėta suknutė AX dydis 10 kaina 4EUR
Trūkumas -nėra užtrauktuko galvutės.

38 / 10 / S/M atmosphere suknutė kaina -5,40EUR.
Click here to add photo description

Puošni suknutė su pamušaliuku kaina 9EUR.
Labai kokybiška su pamušaliuku (tik foto poprastės ir nelyginta ir man mažoka) dydis40 / 12 / M Kaina -7,40EUR.

Puošni suknutė su pamušaliuku kaina 10EUR
] visas ilgis-80cm. ties pažastukais -84сm. Ji dar šiek tiek pasiduoda

Tigrinė miela suknutė kaina 7.30EUR

Naujos turi tinkamas xs, s ir m dydžiams kaina 20Eur

Nauja suknutė tiks dėvinčioms M (man šiek tiek didoka) kaina 16Eur. su pamušaliuku ir diržiukas su kaspinuku šone yra užtrauktukas

Nauja next suknutė kokybiška, tvirta su pamušaliuku 20EUR.. dydis 38 / 10 / S/M

Nauja suknutė Kaina-13EUR. 10 dydis

Nauja VILOS suknutė-tunika, nugaroje susiriša kaspinu Dydis kažkur S/ M Kaina Mažinu-2EUR.Visas ilgis 87cm ties pažastukais-45X2cm..

Papildyta:
Graži ir elegantiška suknutė kaina 9EUR dydis tiks d4vin2iai S

Siuvinėta suknutė AX dydis 10 kaina 4EUR
Trūkumas -nėra užtrauktuko galvutės.

38 / 10 / S/M atmosphere suknutė kaina -5,40EUR.
Click here to add photo description

Puošni suknutė su pamušaliuku kaina 9EUR.

Labai kokybiška su pamušaliuku (tik foto poprastės ir nelyginta ir man mažoka) dydis40 / 12 / M Kaina -7,40EUR.

Puošni suknutė su pamušaliuku kaina 10EUR
] visas ilgis-80cm. ties pažastukais -84сm. Ji dar šiek tiek pasiduoda

Tigrinė miela suknutė kaina 7.30EUR

Nauja VERO MODA suknelė
, neįpareigojantis modelis , liemens neaptempia , pečiai atviri , aplink kaklą subtilus papuošimas
dydis L , bet manau puikiai tiks M-ui
kaina 20 eurų
MAŽINU KAINĄ 10 EURŲ 

Nauja, kokybiska, realiai labai isvaizdi suknute is BostonProper, dydis 4 us. Ismatavimai: tarp pazastuku 43 cm. Medziagyte tampri. Kaina 23 eur.

Juoda suknia

Juoda suknia
Nauja Frock & Frill suknele. Be galo grazi, karoliukai siuvineti rankomis
UK 10 dydis, Mano manymu graziau atrodo S, S-M. 50 eur. 45 eur

Nauja superine ASOS black linijos suknele :
Dydis UK10, atitinka S-M, 30 eur, 25 eur

Nauja Lipsy suknele, UK 12dydis, bet pamazinta, atitinka S-M. Labai graziai suformuoja figura
25 eur

Vilnius. Kainos derinamos, prasau i az

Nauja superine ASOS black linijos suknele :

Nauja Lipsy suknele, UK 12dydis, bet pamazinta, atitinka S-M. Labai graziai suformuoja figura

Vilnius. Kainos derinamos, prasau i az
DUNNES firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. TINKA VISIEMS SEZONAMS
Man deja didoka. Nuostabi spalvų gama - karališka mėlyna bei juoda
Modeliuko forma pabrėžia figūros privalumus
Stilingas rankovyčių sukirpimas
Jos dailiai apkantuotos
Audinukas turi faktūrą
Viršus turi pamušaliuką. Viršuje - nugarytėje suknelė susisega sagute. Yra atsarginė sagutė. Nuo pažastuko iki pažastuko - 50 cm. Per juosmenuką - 43 cm. Per klubiukus - 52 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS TURI ELASTANO. Stilingas ilgis - 90 cm. Dydis - 16, BET PAGAL PARAMETRUS LABIAU TIKS L DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS
Kaina tik 18 .

ATSAKYSIU I AZ

ATSAKYSIU I AZ
Nuostabaus grožio vieną kartą vilkėta suknutė
, ilga, su gėlėm, nereikia nei kaklo papuošalo, nes ir taip puošni, platėjanti, rankovės 3/4 ilgumo, nugaroje užtrauktukas, atitinka S, gal net mažą M dydį, medžiaga viskozė, suknelė nepersišviečia, nes įsiūtas pamušalas (apačioj nelabai gražiai (ką domins atsiųsiu nuotrauką), bet nieko nesimato, nes pamušalas po suknele), išmatavimai: ilgis 140cm, nuo peties iki pažastėlės 21cm, plotis po pažastėlėm 42 cm x 2, rankovės ilgis nuo peties 44cm, liemuo 35 cm x 2 . Suknelę parduočiau reg.siuntimu (tik siunčiu, nebent patogiau atsiimti iš namų Vilniuje, netoli Lentvario) už 35,50 eur, paprastu už 35 eur. Suknutė tikrai išskirtinė, nemažai pagyrų sulaukiau, tikrai neliksite nepastebėta. Suknelė išskalbta ir išlyginta. Turiu prie jų ir batukus, avėtus vieną kartą, pirktus Asos pard.