Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos - 2

QUOTE(acmeda @ 2016 08 20, 16:50)
Sveiki,gal kas galėtumėte pakomentuoti,ką man kortos sako? 4u.png

Sunku išsirinkti tarp savo naujo darbo ir seno darbo,ar visgi plaukti pasroviui ir derinti abu darbus? (nes abi darbovietės pateikė naujų pasiulymų)

Paklausiau kas manęs laukia 3 mėn. laikotarpyje? (O gal kitaip reikėjo klausti,norint apsisprest?) 

Ištraukiau tokias kortas :Taurių 8,Taurių Karalienė (apversta),Kardų 5,Skeptrų Tūzas,Šventikas.

Ačiū didelis už atsakymą 4u.png

.

I kuri klausima kortas traukei?
Konkreciai kiekvienam klausimui trauk kortas

Atsakyti
Ačiū,ryt pabandysiu 4u.png
Atsakyti
QUOTE(acmeda @ 2016 08 20, 23:10)
Ačiū,ryt pabandysiu 4u.png

Būtų neblogai ir nuotauką dėlionės matyti, nes kiekviena kaladė šiek tiek kitaip interpretuojama. Jei naudoji Raiderio, tada tik parašyk kortas smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(coliuke29 @ 2016 08 20, 18:41)
sveiki,ir as noreciau patrugdyti ,ir jei nesunku paziureti ka rodo kortos ,rodo demesi vyras as jam irgi neabejinga bet bijau rimciau pradeti ,mano gimimo data 1981.09.18.labai noreciau kad kas paziuretu mano situacija

mergaites labai tikrai buciau dekinga ,jei paziuretumet ir man ka rodo kortos ,su dabartiniu ilgameciu draugu kazkas tiek metu nesiklijuoja ,lakstyti nenoriu su betkuriuo ,o to vyro demesys ir elgesys labai prie sirdies tai idomu kas iseitu is to fear.png
Atsakyti
Sveiki,na paklausiau iš naujo,gal kas galėsit pakomentuot,kokį variantą man rekomenduoja kortos rinktis,naudojau Rider kortas 4u.png

1-Kas manęs laukia 3 mėn. laikotarpyje,jei pasirinksiu naują darbovietę?
Kortos iškrito tokios:
Skeptrų Karalienė
Taurių 5 (apversta)
Saulė
Taurių Karalius (apversta)
Kardų 6

2-Kas manęs laukia 3 mėn. laikotarpyje,jei pasirinksiu seną darbovietę,bet naujoje vietoje ir su kitom kolegėm?
Kortos iškrito tokios:
Monetų 4 (apversta)
Taurių Riteris (apversta)
Monetų 6
Mirtis
Skeptrų 8

3-Kas manęs laukia 3 mėn. laikotarpyje,jei derinsiu naują darbovietę su senąją?
Kortos iškrito tokios:
Nuosaikumas
Taurių 4
Kardų 8
Skeptrų 3
Velnias

Ačiū pakomentavusioms 4u.png
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo acmeda: 21 rugpjūčio 2016 - 16:00
merginos, cia ir vel as....
uzvire ta kose skyrybus pas mus. Nors advokatas dar neisikiso, bet panasu kad kariauti teks... del alimentu
Pasakiau kad min alimentai yra puse min. algos, tai jo reakcija nekokia buvo. Pareikse kad as jam geriau mokeciau o jsi dukra paziures. nera gyvenime su dukra keliu valandu ilgiau pabuves...

cia mane pazistamos uzangazavo nepasiduoti, nenusileisti. Tad jei kuri paklaustumet kortu ka jos sako : man nusleisti ir nesibarti, duoti taip sakant jam kelia , ar pakovoti uz save ir uz dukra. Vis del to 6 metai. NIeko savo neturiu, nes siejau ateiti vis del to su juo. Nors ir gyvenom is jo mamos. prie dukros islaikymo ir bendros buities jis niekuo neprisidejo. as labai metausi. ryte galvoju vienaip, vakare jau kitaip.
Atsakyti
QUOTE(mmeda @ 2016 08 22, 14:13)
advokatas dar neisikiso,
jei kuri paklaustumet kortu ka jos sako : man nusleisti ir nesibarti, duoti taip sakant jam kelia , ar pakovoti uz save ir uz dukra.
Ar Jūs juokaujat?! blink30x30.png
Jei taip reikalai krypsta, kuo skubiau ieškokitės advokato. O tai sutuoktinis prisiteis dukrą sau ir alimentus iš Jūsų. Nesvarbu, kad dukra galimai nerūpi, svarbu, kad sutuoktinis turi resursų dukrą išlaikyti.
Jums reikia ne kortų, o teisinio patarimo, pvz., čia: http://www.supermama...;#entry70685056

Na, atsiprašau, kad ne į temą... unsure30x30.png
Atsakyti
merginos, cia ir vel as....
uzvire ta kose skyrybus pas mus. Nors advokatas dar neisikiso, bet panasu kad kariauti teks... del alimentu
Pasakiau kad min alimentai yra puse min. algos, tai jo reakcija nekokia buvo. Pareikse kad as jam geriau mokeciau o jsi dukra paziures. nera gyvenime su dukra keliu valandu ilgiau pabuves...

cia mane pazistamos uzangazavo nepasiduoti, nenusileisti. Tad jei kuri paklaustumet kortu ka jos sako : man nusleisti ir nesibarti, duoti taip sakant jam kelia , ar pakovoti uz save ir uz dukra. Vis del to 6 metai. NIeko savo neturiu, nes siejau ateiti vis del to su juo. Nors ir gyvenom is jo mamos. prie dukros islaikymo ir bendros buities jis niekuo neprisidejo. as labai metausi. ryte galvoju vienaip, vakare jau kitaip.

Šiandien ir rytoj kortų neišmesiu, bet kortos nelabai jums pagelbės, čia jau tikrai reikia advokato. Pasibaigė laikai, kai visada teismas mamai rūpintis vaiku pavesdavo, dabar rūpinasi tas, kas turi finansines galimybes vaiku rūpintis.
Atsakyti
ryte galvoju vienaip, vakare jau kitaip.
Taip visai nervai pakriks...
Susidaro įspūdis, jog absoliučiai nesuvokiat teisinės sistemos. Pereikit į skyrybų temą. Ten moterys "praplaus" smegenis.
Atsakyti
Sveiki smile30x30.png

Iškilo man tokia dilema. Šiuo metu ieškau darbo. Turi vieną pasiūlymą, kuris man yra mažiausiai patrauklus, bet garantuotas. Galimybių įsidarbinti, kur man labiau patiktų, taip pat yra, bet aš nežinau, ar pavyks. Dėl to bijau likti visai be darbo blink30x30.png

Tad norėjau paklausti: ar verta priimti tą pasiūlymą, ar rizikuoti ir bandyti kitur? Ačiū smile30x30.png

Atsakyti
QUOTE(acmeda @ 2016 08 21, 16:58)
Sveiki,na paklausiau iš naujo,gal kas galėsit pakomentuot,kokį variantą man rekomenduoja kortos rinktis,naudojau Rider kortas  4u.png

1-Kas manęs laukia 3 mėn. laikotarpyje,jei pasirinksiu naują darbovietę?
Kortos iškrito tokios: 
Skeptrų Karalienė
Taurių 5 (apversta)
Saulė
Taurių Karalius (apversta)
Kardų 6

2-Kas manęs laukia 3 mėn. laikotarpyje,jei pasirinksiu seną darbovietę,bet naujoje vietoje ir su kitom kolegėm?
Kortos iškrito tokios:
Monetų 4 (apversta)
Taurių Riteris (apversta)
Monetų 6
Mirtis
Skeptrų 8

3-Kas manęs laukia 3 mėn. laikotarpyje,jei derinsiu naują darbovietę su senąją?
Kortos iškrito tokios:
Nuosaikumas
Taurių 4
Kardų 8
Skeptrų 3
Velnias

Ačiū pakomentavusioms 4u.png

Parašykite savo nuomonę, o po to pakomentuosime.
Papildyta:
QUOTE(Sun1 @ 2016 08 23, 11:45)
Sveiki  smile30x30.png
Iškilo man tokia dilema. Šiuo metu ieškau darbo. Turi vieną pasiūlymą, kuris man yra mažiausiai patrauklus, bet garantuotas. Galimybių įsidarbinti, kur man labiau patiktų, taip pat yra, bet aš nežinau, ar pavyks. Dėl to bijau likti visai be darbo  blink30x30.png

Tad norėjau paklausti: ar verta priimti tą pasiūlymą, ar rizikuoti ir bandyti kitur? Ačiū  smile30x30.png

Pasiūlymą priimkite ir toliau dairykitės darbo, nes šis jūsų norų ir vilčių neišpildys. Jei pasiūlymo nepriimsite, kito darbo paieška gali užtrukti ir jūs pradėsite gailėtis, kodel nepriėmėte pasiūlymo, galite pradėti nervintis, o čia ir depresija šalia.
Papildyta:
QUOTE(coliuke29 @ 2016 08 21, 09:40)
mergaites labai tikrai buciau dekinga ,jei paziuretumet ir man ka rodo kortos ,su dabartiniu ilgameciu draugu kazkas tiek metu nesiklijuoja ,lakstyti nenoriu su betkuriuo ,o to vyro demesys ir elgesys labai prie sirdies tai idomu kas iseitu is to fear.png

Keistai kortos sukrito, bet bandysiu pakomentuoti. Jūs naujam draugui esate tik draugė, kuri padeda pamiršti praeitis skausmus ir nesėkmes. Jis mano, kad esate įsipareigojusi kitam vyrui, todėl jūsų atžvilgiu jokių planų neturi, kai tik pabandysite labiau suartėti, jis spruks nuo jūsų kiek kojos neša. O jūs irgi pagyvensite savo svajonėmis apie naują meilę ir suprasite, kad geriau jau žinomas ir įprastas gyvenimas su dabartiniu partneriu, nei naujas, nelabai patikimas ir, man atrodo, kad jis dar ir gan valdingas žmogus.
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2016 08 23, 19:13)
Parašykite savo nuomonę, o po to pakomentuosime.
Papildyta:

Pasiūlymą priimkite ir toliau dairykitės darbo, nes šis jūsų norų ir vilčių neišpildys. Jei pasiūlymo nepriimsite, kito darbo paieška gali užtrukti ir jūs pradėsite gailėtis, kodel nepriėmėte pasiūlymo, galite pradėti nervintis, o čia ir depresija šalia.
Papildyta:

Keistai kortos sukrito, bet bandysiu pakomentuoti. Jūs naujam draugui esate tik draugė, kuri padeda pamiršti praeitis skausmus ir nesėkmes. Jis mano, kad esate įsipareigojusi kitam vyrui, todėl jūsų atžvilgiu jokių planų neturi, kai tik pabandysite labiau suartėti, jis spruks nuo jūsų kiek kojos neša. O jūs irgi pagyvensite savo svajonėmis apie naują meilę ir suprasite, kad geriau jau žinomas ir įprastas gyvenimas su dabartiniu partneriu, nei naujas, nelabai patikimas ir, man atrodo, kad jis dar ir gan valdingas žmogus.

aciu labai ,labai tiksliai nusakete,ir as panasiai manau ,kad jis nepatikimas,bet net idomu kokie jo tikslai, jis kokie 4 metai manes atkakliai siekia,ir graziuoju kalbejau ir piktuoju kad neverta net pradeti ,kaip apsestas ,kas cia ego kad patenkinti ?o dabar praejus buvau pagalvoti o gal likimas veda pats prie jo kad jau taip,zino kad yra dabartinis draugas lyg grauziasi kad lenda bet daro savo
Atsakyti