Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos - 2

o, džiugu dėl šuniukų. aš pasigavau zarazą kažkokią ir karščiuoju, taip užėjau trumpam. galiu neadekvačiai suinterpretuot. pamiegosiu, jei tempa pakris, tai pažiūrėsiu (nusibodo ta tempa)
Atsakyti
Veja, jums iskrito:

baze: geismas
saikingumas/teismas/atsiskyrelis

Sakyciau pagerejimas jusu laukia tik tada, kada jus patys nuspresit kazka savo gyvenime is esmes keisti. Tai, kas jusu gyvenime vyksta yra pasekme ne visai teisingu sprendimu, priimtu ne visai geru metu. Ir dabar, kad isbristumet is viso sito, jums reikia pakeisti tai, kas buvo pries tai. Man cia panasu i bandyma apzioti kuo daugiau ir atkasti kuo daugiau ir visas bedas kylancias is sito. Reikia jums suletinti apsukas, nepervargti tiek emociskai, tiek fiziskai. Tada turetu viskas susitvarkyti.
Papildyta:
QUOTE(Amariliai @ 2016 09 28, 13:36)
o, džiugu dėl šuniukų. aš pasigavau zarazą kažkokią ir karščiuoju, taip užėjau trumpam. galiu neadekvačiai suinterpretuot. pamiegosiu, jei tempa pakris, tai pažiūrėsiu (nusibodo ta tempa)

Laikykis! 4u.gif visi serga, ziuriu. Kazkoks virusas vaiksto. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Pavasario saulė @ 2016 09 28, 13:48)
Veja, jums iskrito:

baze: geismas
saikingumas/teismas/atsiskyrelis

Sakyciau pagerejimas jusu laukia tik tada, kada jus patys nuspresit kazka savo gyvenime is esmes keisti. Tai, kas jusu gyvenime vyksta yra pasekme ne visai teisingu sprendimu, priimtu ne visai geru metu. Ir dabar, kad isbristumet is viso sito, jums reikia pakeisti tai, kas buvo pries tai. Man cia panasu i bandyma apzioti kuo daugiau ir atkasti kuo daugiau ir visas bedas kylancias is sito. Reikia jums suletinti apsukas, nepervargti tiek emociskai, tiek fiziskai. Tada turetu viskas susitvarkyti.

taip.. pas mus tempai tikrai dideli.. pastoviai abu skubėjime ir daryme, ir tai tiesiog dėl to, kad norisi kuo greičiau viską įgyvendinti, nes tie užsitęsę darbai ir buvimas be savo vietos irgi žudo...
bandysim lėtinti tempus, tik nžn kaip tai pavyks..
ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jove @ 2016 09 26, 16:15)
Sveiki smile.gif
Ar galėtų kas nors padėliot kortas dėl darbo? Labai noriu išeiti, laiko baimė, del financu ir kol kas neturiu kur išeiti . Ar nusimato koks pagerėjimas ateityje? Gal naujas darbas? Aciu 4u.gif

Gal kuri paziuretumet , ka rodo kortos aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pavasario saulė @ 2016 09 28, 13:29)
Labryt, gal galit ir man kortas istraukt? Kokie yra X jausmai man ir kodel jis nesiima jokiu veiksmu i tuos jausmus?

O as einu padeliot kitoms klausiancioms mergaitems smile.gif  4u.gif
Papildyta:

Baze: imperatore
Astuoni kardai, atsiskyrelis, astuonios lazdos

Sakyciau sis zmogus mato, kad jus galetumet buti gera motina, gera namu seimininke, tokia esat moteriska, mamiska, jauki. Bet tuo pat metu jis nera tikras, ar jis apskritai to nori. Jis masto apie tai, taipogi zino, kad jei visgi jis to panoretu, jus tam puikiai tinkate, bet siuo metu as nematau nei labai dideles meiles, nei labai dideliu emociju apskritai. Man labiau panasu, kad zmogus yra aktyviam svarstymo procese, o kol tas procesas vyks, jis jums gali prisiekinet ta meile zodziais.
O koks jusu klausimas?

Aciukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pavasario saulė @ 2016 09 28, 13:29)
Labryt, gal galit ir man kortas istraukt? Kokie yra X jausmai man ir kodel jis nesiima jokiu veiksmu i tuos jausmus?

Pavasario saule, susumuokite savo ir X gimimo datos skaičius, parašysiu numerologiškai-tarologiškai, kokie jūsų santykiai. Pažiūrėsiu ir tikslesnį atsakymą.
Kitos merginos irgi galite tą padaryti. Kas nežino kaip skaičiuoti tai pavyzdys toks. Gimimo data 1975-04-22. Skaičiuojama paprastai: 1+9+7+5+0+4+2+2=30
Man parašykite - mano skaičius 30, draugo, sakykim, 35.
Aš vienu sakiniu atsakysiu, kokie santykiai tarp žmonių. Pagal taro kortas yra 22 tipų santykiai.
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2016 09 28, 18:52)
Pavasario saule, susumuokite savo ir X gimimo datos skaičius, parašysiu numerologiškai-tarologiškai, kokie jūsų santykiai. Pažiūrėsiu ir tikslesnį atsakymą.
Kitos merginos irgi galite tą padaryti. Kas nežino kaip skaičiuoti tai pavyzdys toks. Gimimo data 1975-04-22. Skaičiuojama paprastai: 1+9+7+5+0+4+2+2=30
Aš vienu sakiniu atsakysiu, kokie santykiai tarp žmonių. Pagal taro kortas yra 22 tipų santykiai.

Aciu Tau labai. As: 33, jis: 34

Jetau, merginos, man visai jau 'kaukst'- stengiuos papult pas ta bureja is Varniu, galvoj chaosas. Jauciuosi panasioj duobej, kaip kad tada, kai tik pas jus atejau pora metu atgal. angel_sadangel.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pavasario saulė: 28 rugsėjo 2016 - 18:10
Laba diena, kitą savaitę privalau vykti į komandiruotę, labai nerimauju dėl šio savo vykimo. Gal galite pažiūrėti kokios perspektyvos, ar viskas praeis gerai? Iš anksto ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheriita @ 2016 09 28, 19:08)
Laba diena, kitą savaitę privalau vykti į komandiruotę, labai nerimauju dėl šio savo vykimo. Gal galite pažiūrėti kokios perspektyvos, ar viskas praeis gerai? Iš anksto ačiū smile.gif

Baze: sesi kardai
devyni kardai/penkios taures/desimt kardu

Sakyciau jums per sia kelione teks ideti nemazai pastangu, kad viskas klostytusi, kaip numatyta. Tai bus tas metas, kada turesite buti budri ir nelabai galesite atsipalaiduoti. Bus ir momentu, kada noresis viska tiesiog mesti ir apsisukus trinktelet durimis, grizti i viesbuti, susirinkt daiktus ir parodzius spyga grizt namo, taciau jei neleisite silpnumo momentams jusu isvest is pusiausvyros, jus susidorosite. Sekmes jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2016 09 28, 11:52)

Mano 32, jo - 29 4u.gif
Atsakyti
Mano ir jo skaičius 33.
Atsakyti
Ryju guminukus, rukau ir taip negera. Kaukt norisi. Amariliai, buk Tu gera, parekomenduok man koki filma?
Atsakyti