Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos - 2

QUOTE(pirmaargenta @ 2016 07 30, 08:38)
Tegu jūsų draugas nesiveržia į užsienį, kol kas jam nelemta ten išvykti. Reikia pralaukti kurį laiką, dabar jis kiek besiveržtų išvažiuoti, jo planai sugrius. Dar gerą pusmetį jam nesiseks išvykti. Yra priežastis, kurios kol kas jums nelemta žinoti, kažkas jo gyvenime įvyks, kas atneš sėkmę ir neišvykus į užsienį. Šis laikas ramybės, sąstingio jo gyvenime.

Ačiū Jums labai! :-) Sėkmės!!!:-*
Papildyta:
QUOTE(eirona @ 2016 07 30, 21:45)
Ačiū Jums labai! :-) Sėkmės!!!:-*

P.S. bet tikiuosi labai , kad ta priežastis nebloga:-/
Atsakyti
Sveikos, mielos tarologes!!!
Jei rastumete savo laiko ir ismestumete kortas del man rupimu klausimu, buciau labai dekinga... 4u.gif
Rupimi 2klausimai. Mano santykiu perspektyva (netgi mano jausmu) su savo vyru? O antras, tai naujas, pakeistas darbas, liksiu patenkinta, ar keisiu (metu eigoje). Aciu!!!
Atsakyti
Sveiki!!!
Noreciau kad ismestumet kortas ,nes esu labai sunkiame laikotarpyje?
1. Ar greitu laiku susirasiu darba ?
2.Ar greitu laiku laukia mano gyvenime dideles permainos?

Is anksto dekoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(acmeda @ 2016 07 28, 16:55)

Labas smile.gif

Na, naujame normalus adaptacinis periodas, nežinot povandeninių srovių, mažokai lyg moka, ar ne? Per tą bandomąjį turėtumėt išsilaikyti, įspūdis po jo iš šios dienos, kaip darbščios, bet kiek lėtokos darbuotojos, kažkur ne visai ten koncentruojatės, kur reikia, bet jeigu apmąstysit, susižiūrėkit tiesiog, kur ten svarbu, kur ne, nes ne viskas pagal raidę tame darbe vyksta. Su senuoju susiderinat, bet man rodo perspektyvoj ir taipogi patarime, jog reiks daryti sprendimą, nes abu darbai vienu metu gali per nervus kirsti. Nieko blogo nematau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Rodnega @ 2016 07 28, 16:02)
Mergaitės. Labai reikia pagalbos. Pasimetus juodai. Neramu be galo. Nežinau net kaip paaiškinti. Ėmiausi vienos finansinės operacijos, turėdama tikslą įsigyti tai, apie ką senai svajojau, bet reikalai sustojo . Nežinau ar viskas gerai ir pavyks padaryti ką norėjau ar mane apgavo?
Būčiau be galo dėkinga už pagalbą 4u.gif

Rodnega,

tai laikina pauzė, reikalai dar pajudės į priekį ir gan intensyviai sakyčiau. Jums kitas žmogus padės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amariliai: 01 rugpjūčio 2016 - 07:40
[quote=Amariliai,2016 08 01, 07:38]
Labas smile.gif

Na, naujame normalus adaptacinis periodas, nežinot povandeninių srovių, mažokai lyg moka, ar ne? Per tą bandomąjį turėtumėt išsilaikyti, įspūdis po jo iš šios dienos, kaip darbščios, bet kiek lėtokos darbuotojos, kažkur ne visai ten koncentruojatės, kur reikia, bet jeigu apmąstysit, susižiūrėkit tiesiog, kur ten svarbu, kur ne, nes ne viskas pagal raidę tame darbe vyksta. Su senuoju susiderinat, bet man rodo perspektyvoj ir taipogi patarime, jog reiks daryti sprendimą, nes abu darbai vienu metu gali per nervus kirsti. Nieko blogo nematau 4u.gif
Papildyta:

Sveiki,ačiū širdingai už atsakymą,kai gausiu pinigėlių,norėsiu asmeniškai pasikonsultuot dėl perspektyvų ir pasirinkimo,nes jau dabar daug nervų kainuoja,pergyvenu dėl vaikų,kaip jie ištvers šį laikotarpį.Na ir pati dėl savo lėtumo tikrai pergyvenu,kaip įstengsiu vienu metu kelis darbus dirbt ir atsirinkt kas svarbiausia blush2.gif
Pažystamos dukra ten dirba jau po bandomojo,tai nesiskundzia,nei darbu,nei alga.Man bandomasis,tai per abu darbus tikiuosi gaut daugiau,nei dabar gaudavu senam darbe,bus matyt.
Senajam darbe kaži atgausiu,ko neprimokėjo,jau šią savaitę turėtų paaiškėt g.gif
Atsakyti
Labas visoms,
labai reikia patarimo kaip geriau pasielgt: ar mano dukrai Sandrai išvažiuot šiais metais studijuot ( jei pavyks, nes yra kliūtis) ar geriau padirbėt ir kitais metais stot į geresnį universitetą?
Ačiū labai.
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2016 08 01, 07:38)

Rodnega,

tai laikina pauzė, reikalai dar pajudės į priekį ir gan intensyviai sakyčiau. Jums kitas žmogus padės.

Ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
Mielos merginos, gal kuri paziuretu kuris turi rimciausius ketinimus mano atzvilgiu? g.gif
mano vaikinas M, dar neilgai esam kartu ax.gif
mano buves D kuris katik issiskyre su savo mergina ir pradejo man rodyti demesi?
ar buves M2 kuris buvo iskaudines mane bet negaliu jo pamirsti vis pagalvoju apie ji..

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2016 07 29, 22:52)
Hmz.. Nezinau, kaip atsakyti, bet labai daug tikimybiu jog jis tiesiog nebemato ateities su tavimi ir kazkaip nebeturi bendro intereso. Labai didele tikimybe, jog atsirado ir kita moteris pas ji.

aciu uz atsakyma, taip ir is jo issiaaikinau kad yra kita, staiga atsirado, jis dar nenori nutraukti santykiu pavisam, bet as nezinau ar man pavyks iveikti konkurente, susigrazinti vaikina, esu neviltyje
Atsakyti
Laba diena, jei nebutų sunku gal kuri atsakytumėte į vieną klausimą. gimiau 1987-02-28 labai jaučiu trauką vyrui gimusiam 1975-04-23 , ar yra kokiek jausmai iš jo pusės man?
Atsakyti
QUOTE(Salvince @ 2016 07 31, 09:16)
Sveiki!!!
Noreciau kad ismestumet kortas ,nes esu labai sunkiame laikotarpyje?
1. Ar  greitu laiku susirasiu darba ?
2.Ar greitu laiku  laukia mano gyvenime dideles permainos?

Is anksto dekoju  4u.gif

Labas,

Vat sugalvojau ismesti paskutini klausima Kokios permainos / ivykiai taves laukia per ateinanti laikotarpi?

Tai is esmes rodo aktualiausius dalykus, tai jog tau labiausiai aktualus bus santykiai su vyriska lytim ir panasiai. Jeigu, tu esi siuo metu isipareigojosi kazkam arba turi kazkoki gerbeja, matomai kortos rodo nusivylima juo ir tai, kad pamastysi apie santykiu nutraukima ir tai jog zmogus su kuriuo esi dabar taves nebetnkina. Jeigu esi vienisa, tai gali atsirasti gerbejas, kuriuo tu nusivilsi- taigi kortos tau labiau rodo isgyvenimus, bei meiles intrigas, nei rupesti del darbo, manau taip yra todel, nes tas darbas turetu pas tave atsirasti smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Daivmari @ 2016 08 02, 06:36)
aciu uz atsakyma, taip ir is jo issiaaikinau kad yra kita, staiga atsirado, jis dar nenori nutraukti santykiu pavisam, bet as nezinau ar man pavyks iveikti konkurente, susigrazinti vaikina, esu neviltyje

A tu juokauji? Siusk tu ji NA8*UI lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo matrica_2: 02 rugpjūčio 2016 - 10:31
Sveikos, mergaitės! Gal kuri galėtų pasižiūrėti mano darbinius reikalus. Turiu verslo idėją, susijusią su švietimu, ugdymu. Tai būtų didelis projektas, kurį inicijuociau su dar vienu žmogum. Iš vienos pusės, tai būtų slaptos svajonės įgyvendinimas, iš kitos pusės didžiulis iššūkis, kurio ėmiau paniškai bijoti, nes viską tektų pradėti nuo visiško nulio,be praktinės patirties. Ką kortos pasakytų apie tai, ar verta imtis šio reikalo? Ar palankus tam metas? Ar pavyktų tam rasti finansavimą? Ar geriau spjaut į viską ir ieškotis žemiškesnio darbo?
Atsakyti