Įkraunama...
Įkraunama...

Užgyditi širdies žaizdas...

QUOTE(gumine @ 2016 07 17, 13:27)
Kaip destytojas ir mokine?

Čia tikrai yra daugiau nei destytojas ir mokine. Manau čia buvo ir yra tikrai jausmai. Kurie užsplėpti...
Atsakyti
QUOTE(Sidar13 @ 2016 07 17, 13:32)
Čia tikrai yra daugiau nei destytojas ir mokine. Manau čia buvo ir yra tikrai  jausmai. Kurie užsplėpti...

Apie metu skirtuma galvojau, kai rasiau toki palyginima. Net ir nusviles vyras nepraleis progos pabendrauti su mergina. Ypac kai ji pati visokeriopai lenda. Esat - gerai, iseinat - nelaiko, irgi gerai. Temos pradzioje galvojau, kad gyvenat kartu. Is to ir patarimai buvo. O dabar? Na, isimylejot, na liko ta meile. Praeis. Tai tik chemine reakcija smegenyse. Tegul ir maloni, kai viskas gerai ir siek tiek tragiska, kai negerai. Kam nebuvo. Nei jus pirma, nei paskutine. Linkiu pazvelgti blaiviai.
Atsakyti
QUOTE(Sidar13 @ 2016 07 17, 13:32)
Čia tikrai yra daugiau nei destytojas ir mokine. Manau čia buvo ir yra tikrai  jausmai. Kurie užsplėpti...

Jus matote tai, ka norite matyti. Tas vyras neturi pernelyg didelio noro su jumis buti. Ir tas jo nenoras net nebutinai susijes su praeities zaizdomis. O jei ir susijes, tai nei jus ka nors uzgydysite, tai atgydysite. Palikite ta vyra ir situos santykius.
Atsakyti
QUOTE(gumine @ 2016 07 17, 13:43)
Apie metu skirtuma galvojau, kai rasiau toki palyginima. Net ir nusviles vyras nepraleis progos pabendrauti su mergina. Ypac kai ji pati visokeriopai lenda. Esat - gerai, iseinat - nelaiko, irgi gerai. Temos pradzioje galvojau, kad gyvenat kartu. Is to ir patarimai buvo. O dabar? Na, isimylejot, na liko ta meile. Praeis. Tai tik chemine reakcija smegenyse. Tegul ir maloni, kai viskas gerai ir siek tiek tragiska, kai negerai. Kam nebuvo. Nei jus pirma, nei paskutine. Linkiu pazvelgti blaiviai.

Blaivi jau senai esu. Dabar tik galvoju, kad liksiu jam draugė. Paprasta draugė.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 07 17, 13:54)
Jus matote tai, ka norite matyti. Tas vyras neturi pernelyg didelio noro su jumis buti. Ir tas jo nenoras net nebutinai susijes su praeities zaizdomis. O jei ir susijes, tai nei jus ka nors uzgydysite, tai atgydysite. Palikite ta vyra ir situos santykius.

Man pats buvo pasakęs, jog tai praeitis jam neleidzia. Aš jo nelaikau.
Atsakyti
QUOTE(Sidar13 @ 2016 07 17, 14:38)
Blaivi jau senai esu. Dabar tik galvoju, kad liksiu jam draugė. Paprasta draugė.

Sprendimas jusu. Priimdama ji priimkite ir pasekmes.
Papildyta:
QUOTE(Sidar13 @ 2016 07 17, 15:01)

Zmones daznai pasako tai, kas skamba logiskai, taciau tai,kas buna pasakyta, retai kada buna tikroji priezastis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gumine: 17 liepos 2016 - 15:06
QUOTE(Sidar13 @ 2016 07 17, 15:01)

Nebutinai tai, ka jis sako yra tiesa. Gal jus jam tiek nepatinkate, gal jis isvis nenori jokiu ipareigojanciu santykiu, gal turi kitu. Jusu susirasinejimas, kuri cia aprasete labai daug pasako. Jis net nemato reikalo su jumis dalintis kur yra ir ka veikia. Traukiat is jo po zodi. Apie kokia cia draugyste ir meile isvis kalba eina?

Beje, tikrai dar nesate blaivi, jei isivaizduojate, kad busite jam "paprasta drauge". Pati save apgaudinejate, jei isivaizduojate, kad busite draugai. Tai tik vienas is budu buti salia jo.

Man atrodo, kad jus dar labai jauna (nu ir gerai biggrin.gif ), tai taip naiviai matote sita situacija ir ji idealizuojate. Jus paziurekite ne ko norite, o ka turite. Ir atkreipkite demesi ne ka jis kalba, o ka daro.

p.s. ir tas jo komentaras apie tragiska rysi. Jis dykumoje kokioje randasi? Viena is daugelio atmaskiu. Jums aisku maloniau isivaizduoti, kad rysys tikrai tragiskas, nei kad jus jam nerupite.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš_Šviesos: 17 liepos 2016 - 15:11
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 07 17, 15:08)
. Ir atkreipkite demesi ne ka jis kalba, o ka daro.

Sventa tiesa 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gumine @ 2016 07 17, 15:05)
Sprendimas jusu. Priimdama ji priimkite ir pasekmes.
Papildyta:
Zmones daznai pasako tai, kas skamba logiskai, taciau tai,kas buna pasakyta, retai kada buna tikroji priezastis.

Jau per ta laika supratau, ka jis kalba nuosirdiziai, o ka meluoja.
Atsakyti
QUOTE(Sidar13 @ 2016 07 16, 21:34)

Nesinori įrodinėti nieko, tik padeti jam užsigydyti žaizdas. Jaičiu jam daug ką. Tiesiog jį įsimylėjau...

doh.gif gydytoja mat atsirado doh.gif suaukt reikia su tokiu mastymu, paskui tik i meiles leistis, nes kitaip greiciausiai teks kaip paauglei sriubaut i pagalve.
Atsakyti
QUOTE(Sidar13 @ 2016 07 17, 16:20)
Jau per ta laika supratau, ka jis kalba nuosirdiziai, o ka meluoja.

Leksa teisi.

Ir visiskai nesupratai ka norejau pasakyti. Visi zmones, tu, as, visi pasako tai, kas logiska. Tai, ka gali deklaruoti aplinkiniams ir net sau. Taciau tai nieko bendro neturi su tikra priezastimi. Tikra priezastis slepiasi zmoguje prisidengdama logisku paaiskinimu. Taip ji, tikra priezastis gali saugiai gyvuoti tiek ilgai, kiek ilgai pavyks nukreipti demesi i kokius nors atseit logiskus paaiskinimus.

Zodziu buk tu jo drauge, tikek kad ji pazisti, tikek, kad jam taves rekia, tikek jo savybemis, kuriu jis neturi, atsiprasinek uz savo impulsyvuma ir nekreipk jokio demesio, kad jis sako, jog nenori zaisti jausmais, tikek, kad rysys trukineja ir dar kuom tik nori.

Paverksi ir praeis. Kokia prasme bandyt kalbetis su zmogum, kuris jau nusprende? Kaip ir sakiau tada priimk pasekmes. Ir verk tyliai i pagalve. Ne vienas zmogus bande paprotint...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gumine: 17 liepos 2016 - 19:08
Tyra meile ax.gif nei pirciu nepraso pastatyt nei namo ....masinos nepraso nupirkt g.gif as ir taip noreciau rolleyes.gif
Atsakyti