Sveiki,
Gal kas nors naudojate Liapko kilimėlį? Būtų įdomu išgirsti jūsų nuomones ir atsiliepimus. Žinau, kad tai nėra labai populiari prekė, bet vis dėlto.
o kas per stebuklingas kilimelis?

QUOTE(Bonifacija @ 2006 07 26, 09:46)
Aš ir pati gerai nežinau

Na tema gerokai paenusi ir apmirusi, bet.. gal atsigaus
Šiandien pirmą kartą išgirdau ir pabandžiau Liapko kilimėlį. Poveikis buvo įspūdingas, jaučiau karštį nugaroj, po to toks geras malonus kengvumas
Taigi galvoju įsigyti šį daiktą, nes turiu rimtų bėdų su stuburu ir kraujotaka.
Visgi gal dar kas naudojate, pasidalinkite įspūdžiais

Šiandien pirmą kartą išgirdau ir pabandžiau Liapko kilimėlį. Poveikis buvo įspūdingas, jaučiau karštį nugaroj, po to toks geras malonus kengvumas

Taigi galvoju įsigyti šį daiktą, nes turiu rimtų bėdų su stuburu ir kraujotaka.
Visgi gal dar kas naudojate, pasidalinkite įspūdžiais

MB naudoja - patenkintas. Man tai baisiai tos adatėlės atrodo, sakau, lašinių nėra, nebus kur joms susmigti
Šiaip MB turi ukrainietišką, gula ant jo kai nugarą skauda. Sako, kad nuima skausmą. Net sugeba ant jo miegoti
Aš pati turiu tik tokį mažą kvadratuką, tai darbe, kai ranka laisva maigau

Šiaip MB turi ukrainietišką, gula ant jo kai nugarą skauda. Sako, kad nuima skausmą. Net sugeba ant jo miegoti

QUOTE(PienėsPūkas @ 2008 08 12, 14:15)
MB naudoja - patenkintas. Man tai baisiai tos adatėlės atrodo, sakau, lašinių nėra, nebus kur joms susmigti

Na man tos adatėles visai nieko (lašinių lyg neturiu pertekliaus

Šiandien dar ir poliklinikoj pasiklausinėjau (fizioterapijoj lankausi), tai ir pacientų neblogi atsiliepimai

Tai šitas LIAPKO kaip suprantu ir yra Ukrainietiškas. O kitų kažin būna, na analogas

QUOTE(PienėsPūkas @ 2008 08 12, 14:15)

As irgi tik gerus atsiliepimus girdejau apie si daikta. Gal butu galima suzinoti kur pirkote

QUOTE(manti @ 2008 08 12, 19:52)
As irgi tik gerus atsiliepimus girdejau apie si daikta. Gal butu galima suzinoti kur pirkote
?

Aga aš ir dabar žiūrinėju nete kur galima būtų nusipirkti

LT tai Rytų ženklai pardavinėja (beje pigiau nei SPA centre siūlė). Dar gal surasiu kur Ukrainoje, nes yra galimybė, kad parvežtų. Tik dar nieko gero neradau

Jo mano pazistamas man parveze is Ukrainos 20*60 kazkur uz 70 LT. Liuks daiktas, kadangi nuo 20 metu turiu dziaugsmeli - radikulita, tai jis man po poros kartu padejo.
Aš irgi noriu
kaip vadinasi tas iš Ukrainos

Kilimėlis - aplikatorius Liapko arba Lepko kaip kur rašo (Ukraina).