Įkraunama...
Įkraunama...

LIAPKO kilimėlis

i 
Skelbimai forume draudžiami.
Atsakyti
Turiu, naudoju. Mano nera didelis, nes turiu apgamu ant nugaros. Labai atpalaiduoja, labai pagerejo stuburas, nustojo skaudet. Fantastinis dalykas, nors pradzioj atrode, kad manes ant jo nepaguldys, juk adatos doh.gif Bet is tiesu labai geras dalykas, ypac kam sunku atsipalaiduot.
Atsakyti
Nejaugi nera nei veino, kam nepatiko???
Atsakyti
QUOTE(Dominyyka @ 2011 01 11, 01:11)
Turiu, naudoju. Mano nera didelis, nes turiu apgamu ant nugaros. Labai atpalaiduoja, labai pagerejo stuburas, nustojo skaudet. Fantastinis dalykas, nors pradzioj atrode, kad manes ant jo nepaguldys, juk adatos  doh.gif Bet is tiesu labai geras dalykas, ypac kam sunku atsipalaiduot.

Kur Jus pirkote? smile.gif
Atsakyti
Ir mane domina...Kur pigiau isigyti galima?
Galima i AZ bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pallada @ 2011 01 14, 13:45)
Ir mane domina...Kur pigiau isigyti galima?
Galima i AZ  bigsmile.gif

As irgi to paties klausiau,bet mano klausima istryne kaip skelbima doh.gif
Atsakyti
pirkau maza voleli, nors ir ne pigiau, Rytu zenkluose, pristate per 2 dienas, labai patinka smile.gif
Atsakyti
pati galvoju isigyti voleli ir masazuociau slaunis bei sedmenis, gal suaktyvetu kraujotaka. mano slaunys amzinai saltos, oda negrazi ir plona o beto celiulitas..... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(emiliuxas @ 2011 01 16, 15:48)
pati galvoju isigyti voleli ir masazuociau slaunis  bei sedmenis, gal suaktyvetu kraujotaka. mano slaunys amzinai saltos, oda negrazi ir plona o beto celiulitas..... unsure.gif

Irgi manau isigyti gal voleli ir masazuoti kojas, klubus. Man norisi kad oda pagrazetu ir atsikratyti celiulito. Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
Nusipirkau prieš porą savaičių volelį vidutinio dydžio, išbandžiau ir ant celiulito, visur kur pasiekiu, ir ant veido. Reikia prisipažinti, esu visokių masažuoklių maniakė, ne vieną turiu, vis pakaitom kažką panaudoju. Tai šitas duriantis man veikia gal geriausiai - labai greit pasieki matomą efektą, parausta, sušyla oda, nereikia labai ilgai ir sunkiai trinti ( gi tingisi) o tai reiškia, kad gerėja kraujotaka, o su ja ir odos būklė. Gal iš to didelio noro kojų oda gražesnė atrodo, nežinau, bet man patiko. Ir nors kas antrą dieną per veidą pavažinėju. Irgi iki parausta. Paskui kremu drėkinančiu pasitepu, viskas susigeria labai gerai. Man efektas panašus kaip mezoterapijos, kai į odą plonyte adatėle po trupučiuką kokių naudingų medžiagų įleidžia ( dariausi, tai žinau kaip paskui būna), tik čia be dūrio, bet rezultatas tai man pigesnis ir nežinau ar kuo blogesnis. Tai vakar kilimėlį nusipirkau, nes sūnui nugarą susuko. Gal perpūtė, gal sportuodamas pasitempė. Paguldžiau vakare, pati pagulėjau. Sūnus tai spyriojosi - kas čia per nesąmonė, aš tai jau ant tavo adatų negulsiu, bet nieko, gyvas. Man iškart didelio streso ir dūrimo nebuvo, nes volelį bandžius ir žinau kokie pojūčiai. O šiandien vakare kai atsiguliau, įsijungiau TV ( nors gal ir nereikėtų), klausiau žinias ir nepajaučiau kaip "atsijungiau". Paskui vyrą paguldžiau, ir jis užknarkė... Nežinau, kiek padės mano skaudančiam stuburui, bet kad atpalaiduoja - tai tikrai. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnė/Ramutė @ 2011 03 03, 23:02)
Nusipirkau prieš porą savaičių volelį vidutinio dydžio, išbandžiau ir ant celiulito, visur kur pasiekiu, ir ant veido. Reikia prisipažinti, esu visokių masažuoklių maniakė, ne vieną turiu, vis pakaitom kažką panaudoju. Tai šitas duriantis man veikia gal geriausiai - labai greit pasieki matomą efektą, parausta, sušyla oda, nereikia labai ilgai ir sunkiai trinti ( gi tingisi) o tai reiškia, kad gerėja kraujotaka, o su ja ir odos būklė. Gal iš to didelio noro kojų oda gražesnė atrodo, nežinau, bet man patiko. Ir nors kas antrą dieną per veidą pavažinėju. Irgi iki parausta. Paskui kremu drėkinančiu pasitepu, viskas susigeria labai gerai. Man efektas panašus kaip mezoterapijos, kai į odą plonyte adatėle po trupučiuką kokių naudingų medžiagų įleidžia ( dariausi, tai žinau kaip paskui būna), tik čia be dūrio, bet rezultatas tai man pigesnis ir nežinau ar kuo blogesnis. Tai vakar kilimėlį nusipirkau, nes sūnui nugarą susuko. Gal perpūtė, gal sportuodamas pasitempė. Paguldžiau vakare, pati pagulėjau. Sūnus tai spyriojosi - kas čia per nesąmonė, aš tai jau ant tavo adatų negulsiu, bet nieko, gyvas. Man iškart didelio streso ir dūrimo nebuvo, nes volelį bandžius ir žinau kokie pojūčiai. O šiandien vakare kai atsiguliau, įsijungiau TV ( nors gal ir nereikėtų), klausiau žinias ir nepajaučiau kaip "atsijungiau". Paskui vyrą paguldžiau, ir jis užknarkė... Nežinau, kiek padės mano skaudančiam stuburui, bet kad atpalaiduoja - tai tikrai.  biggrin.gif

Su stuburu reikia labai atsargiai, galima masazuoti tik salia jo ir jokiais budais per slanksteliu ataugas. O del celiulito, pasidalinkite rezultatais 4u.gif
Atsakyti
Na cia suzinai , ko gyvenime esi nezinojes, turiu laabai daug visokiu problemu, tai ko tik neisbandziusi, reiks gal susigundyt. blink.gif

Idomu, kaip Agnei/Ramutei sekasi, ar pagerejo stuburo reikalai? g.gif

Atsakyti