Įkraunama...
Įkraunama...

Astrologijos mokytojai

Sveiki, 4u.gif noriu mokytis astrologijos ir nezinau kur ir pas ka. Kas moketes gal galit ka nors rekomenduoti arba pasakyti kur geriau nesimokyti. Labiau domintu internetu arba Kaune, bet jus rasykit viska ka zinot. Aciu. 4u.gif
Atsakyti

Niekas nieko čia nerašo, pasiputosiu aš truputį :D Kaip supratot, bus neigiamas pasisakymas.

 

Aš su astrologija jau senokai, prieš kelis metus teko po ilgų sedėjimų namuose vienai su astrologija, sudalyvauti astrologiniame seminare. Labai patiko, iškart pradėjau taikyti ten išgirstus dalykus. Tai sakau, reikia gi su mokytoju astrologijos pasimokyti.... Išsirinkau astrologijos mokyklą užsienyje, deja, dėl problemų su bankais ten negalėjau patekti. Liko Lietuvoj rinktis ką nors. Galėjau tik internetu mokytis ir radau tik dvi astrologes taip mokančias. Gaila, ne tą išsirinkau.

 

Buvo taip: mokiausi, mokiausi, ir kuo tolyn, tuo mokytoja daugyn imdavo gramatikos klaidų daryti. Paskutinę pamoką paėmusi, jau buvau antroj pusėj mokslų, septyniuose wordo lapuose radau 50 klaidų!!! Parašiau aš jai, vietoj atsiprašymo atrėžė: kai pati gerai mokysies, tada ir bus pamokos be klaidų. tipo, aš negaliu iš jos reikalauti, kad mane gerai mokytų? kaip čia suprasti??? jis spec. tas klaidas padariusi??? :D :D :D

 

Žinot kas tai yra "spektas" ? Kas su astrologija nieko bendro neturit, aišku, pagalvosit, kad tai astrologinis terminas. Taip, t.y. astrologinis terminas, tik be pirmos raidės :D :D :D tai yra žodis "aspektas". 

 

Dar matosi pamokos darytos vertimais iš rusų k. ir net žodžių galūnės paliktos taip kaip rusiškai rašosi, tame pačiame linksnyje. Skaitai tekstą ir galvoji: kaip čia suprasti, kas gi čia parašyta...

 

Viename wordo faile gauni pamoką, o kitame klausimus. Kokius penkis, kurių vienas būtinai iš mažosios raidės pradėtas rašyti. Penki sakiniai ir nesugebėti jų taisyklingai surašyti? Taip negerbti dalyko iš kurio tu gyveni ir dar jo mokai kitus???

 

Ir svarbiausia, tada, ką tik kitoje vietoje, viešoje, šita astrologė savo tinklalapyje yra sumaišiusi viename savo straipsnyje astrologines datas. Kiti žmonės pastebėję, jai pasakė. Ji, aišku, gražiai atsiprašė, ištaisysiu viską (nieko neištaisė, bent jau šiam momentui). Atsiprašė, gražiai parašė, o aš, va užkliūvau, kas gi ta gramatika... Galiu ir apie ne gramatiką jos pakalbėti, radau ir ten kabliukų, gal kada vėliau ir surašysiu, tik ne visi tai supras. Kol kas tiek. 

 

Tai va, norit mokytis pas neatsakingą astrologę, prašom pas Rasą Baliutavičiūtę - Kungienę, Šiauliuose. Tinklalapis asmeninis astrologas.lt

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MMMarta: 20 sausio 2018 - 07:16
tai klaidos dar cia niekis. as bandziau mokytis pas rozmarino horoskopai. gal gera kaip astrologe, bet mokytojos duomenu neturi. arogantiska, nieko nepaaiskina, zemina mokini. apgailetina. labai abejoju ar kas sugeba pas ja gauti daugiau nei viena pamoka.
Atsakyti

Aš mokausi pas Rozmariną, kadangi po dešimties pamokų galima patekti į uždarą FB grupę jos mokinių, tai nuliūdinsiu jus, mokinių tikrai ji turi. Labai keistas jūsų komentaras, toks jausmas, kad tiesiog piktybiškai pakenkti norite. Nes aš niekada nesu sutikusi labiau tolerantiško ir išmintingo žmogaus. Visiškas melas, kad nieko nepaaiškina. Aš gaunu išsamius laiškus į kiekvieną savo klausimą, o klausimų užduodu daug. Anksčiau mokiausi pas kitus astrologus, tai puikiai galiu palyginti. Rozmarinas moko praktinio darbo ir labai konkrečių dalykų, ko neradau nei pas vieną kitą astrologą, be to labai yra šiltas žmogus, iš kurio sulaukiu ne tik atsakymų į klausimus, bet ir pasidalinimo asmenine praktika bei gyvenimiškų patarimų. Manau, kad tą patį pasakytų, kiekvienas rimtas jos mokinys. Iš jūsų pasisakymo supratau, kad mokėtės tik vieną pamoką? Tuomet nelabai suprantu, kokio paaiškinimo negavote. Pirmoje pamokoje juk žingsnis po žingsnio surašyta, ką reikia padaryti. Tai jei net tiek nesugebėjote, matyt astrologija tiesiog ne jums ir mokytoja čia ne prie ko.

Atsakyti
labai dziugu, kad jums pasiseke ir, kad ji turi daug mokiniu. gal tai mano asmenine karma, bet neturiu jokio poreikio kazka smeizti. liko nuoskauda ant rozmarino. nevertetu pamirsti, kad kazkieno draugas yra kazkieno priesas. taip, kad visaip buna. man nepavyko nusiderinti zet programos. kazkur padariau klaida ir nors viska dariau pagal nurodymus vis nesikeite ten kazkas. rozmarinas net nesake kas blogai tik liepe vis keisti ta kazka, o man vis nepavykdavo. tada prasidejo astrologija ne jums, jus nieko neismanote. is to man kyla mintis, kad jus esat pats rozmarinas, nes tie zodziai, kad astrologija ne man. dar liepe parasyti toki rasineli apie tai kas yra astrologija. paskui kazkokius mano isvardintus dalykus panaudojo, kad mane izeisti. zodziu, ismeciau 100 litu metu i bala ir dar izeidimu gavau. kadangi turiu daug mergeles savybiu. ascendentas mergeleje, esu linkusi mokytis pati. tai toliau mokausi pati is knygu ir interneto. kiek ismokstu, tiek turiu. esu is tu, kurie antro karto nebando ir nepasitiki. man 100 litu buvo pinigai. o rozmarinas juos pasisavino ir jokio atgalinio rysio as negavau tik izeidinejimus.
Atsakyti

Ne, aš nesu Rozmarinas, bet pastebėjau, kad oponentai mėgsta manipuliuoti tuo - jei nepritari, tai pats ir esi tas ir tas, Delfyje irgi taip daug kas daro :) . Ir tikrai nežinau, kokiais žodžiais jus įžeidinėjo. Nors man sunku tuo patikėti, nes tai labai taktiškas žmogus ir manęs niekada neįžeidinėjo. Man irgi daug kartų reikėjo darbus perdaryti, kartais ir man dėl to būdavo pikta, bet kaip sakė mokytoja - jei pasakysiu, kur klaida, nebus naudos. Dabar ir pati tai suprantu. Pirmoje pamokoje parašyta žingsnis po žingsnio kaip susiderinti ZET programą, kaip tai gali nepavykti? Man nepavyko jos suinstaliuoti iš pirmo karto, tai gavau nuorodą, kurioje aiškinama, kodėl nepavyksta. Teko perskaityti nemažai informacijos, kol supratau, kodėl. Būtų pasakiusi kame problema, manau, kad būčiau greit pamiršusi. Ieškojau atsakymo pati, skaitydama techninius parametrus ir įsiminiau visiems laikams.

Jūs nusipirkote pamoką, už ją sumokėjote pinigus, pamoką, kaip suprantu gavote? T.y. gavote žmogaus autorinį darbą, kodėl jums turėtų gražinti pinigus? Juk pirkote pamoką, o ne draugystę. Tai čia kiekvienas būtų labai gudrus nemokamai mokytis. Parašykite, kokiais žodžiai jus įžeidinėjo? Kaip jus pavadino? Aš papasakosiu Rozmarinui apie situaciją, žinau, kad ji saugo visus laiškus, manau, kad nesunku bus įsitikinti ar tikrai taip buvo. Parašykite man į až kokiu vardu jai rašėte. 

Atsakyti
tik jau nereikia to tarpininkavimo. butent jums dave nuoroda kur galima gauti info kaip pasikoreguoti. man nedave nieko. o is jos autorines medziagos be jos isikisimo nulis naudos. kaip zeta nusiderinti pilna video youtubeje, o as nusipirkau izeidinejimus uz 100 litu. programele man padejo nusidetinti astrologe rima. dar bendravau ta mineta rasa kungiene, kur jau kazkam nepatiko. rasa sake, kad moko be izeidinejimu. o astrologe rima ima iskart pinigus uz visa kursa. tad man praejo noras mokytis. pragyvensiu be astrologijos. be to kiek man reikejo pati pramokau. nemoku tik ivykiu prognozavimo. charakteriai, suderinamumai, pasaukimas jau man iveikiama.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo redredred: 19 vasario 2018 - 14:23

Nereikia tai nereikia :) Kaip ir viskas aišku iš jūsų atsakymo. Visi blogi kaip suprantu :) Jūs net nesupratote, kad aš kalbėjau apie skirtingas problemas. 

Atsakyti
nu nera visi blogi. astrologe rima, kuri man padejo su programele uz dyka ir dar teko pas ja chorarine astrologija isbandyti yra gera astrologe, bet as negaliu iskart sumoketi 300 - 400 euru. o rasa kungiene siaip irgi maloni, nors su ja teko maziau tureti reikalu nei su rima. jei kazkas nori mokytojos, tai as rekomenduociau. http://astrologijosm...e-rima-gustyte/
Atsakyti
Jei žinote Anglų ir Rusų kalbas bei turite galvą ant pečių, jokie mokytojai nereikalingi. Toks įspūdis, kad Mokytojų bei bendraminčių dažniausiai ieško žmonės nedrąsus ir tiesiog tinginiai (atleiskit, jei užgausiu). Juk daug paprasčiau gyventi kai viskas paduota ant lėkštutes bei galima permesti visą savo atsakomybę kažkam kitam (dėl klaidų, be abejo; jei ateis šlovė, tuomet bus kartojama "aš! Aš! Aš!").

Iš esmės įdomu - kodėl atsirado noras studijuoti astrologiją? SAU ar dėl to, kad tai atrodo labai lengvu darbu/uždarbiu?

Tam, kad kalbėti/prognozuoti kitiems, pradžiai reiktų nugalėti savo asmeninius demonus (savo galvoje).
Kalbu taip, nes teko bendrauti ir skaityti knygų; bent jau man labai pastebima kokių butent astrologinių ženklų astrologas nekenčia arba kurį labiausiai myli dėl savo asmeninės patirties. Ir tai galima pasakyti ne tik apie astrologus. Pvz.kai kurie chiromantai arba numerologai taip pat labai subjektyvus... Teko skaityti chiromanto knygą, kur net keli puslapiai pašvęsti neapykantai moterims su mažuciais naguciais bei teko bendrauti su numerologais, kurie labai išradingai paaiškina kai kurių skaičių perteklių arba trūkumą jų paciu asmeninėj gimimo datos matricoj.

Trumpai sakant, pirmiausia studijuokite save ir kaukites su savo pačios demonais - ir duok Dieve tam užteks šito gyvenimo. O bendraminčiai atsiras kai tam ateis laikas. Labai gerai yra ismokti priimti savo asmeninę atsakomybę ir susikauti su savo Ego. Perėjus į kitą lygį ir žmonės Jūsų aplinkoje keisis, atsiras kitokie... Vieni mokys Jus, kitus mokysite pati. 🌞
Atsakyti
Sveikos, Visos siekiančios astro žinių LT kalba 4u.gif

...visų pirma nerasite atitinkamų mokytojų ar mokyklų LT, deja... Aš pradėjau daryti youtube video jeigu kažkurią domina mano požiūris ir 7-erių metų žinios pridėkite mano kanalą į sekamų ;) ***Astrologija su Vaida*** Ačiū ir geros dienos!!!
Atsakyti

Aš labai norėčiau pasimokyti, bet šiek tiek pasimečiau. Sakote, kad nėra atitinkamų, o siūlote save, bet jūs juk ir lietuvė?

Atsakyti