Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

QUOTE(Erendira @ 2016 07 25, 09:51)
Tada, žinai, nėr to blogo, kad neišeitų, pasibėgiojot abi su Tututku, ką, blogai?  mirksiukas.gif

Pasibegiojau ne tik as, bet ir sunus thumbup.gif Nes gi alkanas katinelis palindo po musu dvigule ir pabandyk iskrapstyti tu ja is ten, sedi kvadratinem akim su slaunele zubuose ir ka tu jai. Siaip ne taip atemem, butu su visais kaulais sutvarkiusi. Dzin ta slaunele, buc gi atidavusi, bet baisu del kaulu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na, ir šiaip turi būti tvarka, katės turi žinot - jei vogsi, nieko gero nesigaus. Pasivagia Runcius kartais kažką, ką būtų galima ir atiduot, bet iš principo atimu (nors ir gaila išmest rolleyes.gif ).
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2016 07 25, 10:02)
Na, ir šiaip turi būti tvarka, katės turi žinot - jei vogsi, nieko gero nesigaus. Pasivagia Runcius kartais kažką, ką būtų galima ir atiduot, bet iš principo atimu (nors ir gaila išmest  rolleyes.gif ).

Faktas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Laba, aš ir jau darbe, gal pailsėsiu biggrin.gif ...nors ir čia tas pats...einu maitinti mažių biggrin.gif
Atsakyti
Labas dienas

QUOTE(diinka @ 2016 07 25, 12:35)
Laba, aš ir jau darbe, gal pailsėsiu  biggrin.gif ...nors ir čia tas pats...einu maitinti mažių  biggrin.gif

Jau vakar mačiau tą foto, ai grožis koks, rankos auksinės, lenkiu galvą Dinkut wub.gif

------------

FB katinų grupėn įdėjau savo vaikų foto, negalima jiem taip belen kur viešintis su uniformomis blush2.gif ale gi noriu pasirodyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2016 07 25, 15:20)
Labas dienas
Jau vakar mačiau tą foto, ai grožis koks, rankos auksinės, lenkiu galvą Dinkut  wub.gif

------------

FB katinų grupėn įdėjau savo vaikų foto, negalima jiem taip belen kur viešintis su uniformomis  blush2.gif  ale gi noriu pasirodyti smile.gif

Jau nužiūrėjau, vyrai- mūrai jie pas tave 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2016 07 25, 15:29)
Jau nužiūrėjau, vyrai- mūrai jie pas tave 4u.gif

Mūrai tai mūrai, grįžę aptiko namie Berę - kuprinė nutrenkta, katinas ant ranku - "katinipelis tu mažas, kokia pūkuota" biggrin.gif
Atsakyti
Matai kaip mazas puku kamuolys pavergia... net vyrai murai neatsilaiko biggrin.gif

Maciau ir as drinks_cheers.gif thumbup.gif

Siandien bandysiu daryti salotas, kurias uzmaciau internete, jei pavyks paviesinsiu ir papasakosiu kaip skonis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 25 liepos 2016 - 14:52
Mane vežė pas VETERINORIIŲŲŲŲŲŲŲ.. Aš tai atsiminsiu ilgam

user posted image
Atsakyti
Ką veterinorius sakė?
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2016 07 25, 16:06)
Ką veterinorius sakė?

Nervinio pobūdžio.. o dabar niežti ar skaudena- tai va- gavo gaubtą
Atsakyti
Ot tai Trise, sustresavo, kad nepasiemet prie juros?
Atsakyti