Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

QUOTE(Rustė @ 2016 07 26, 16:15)
O įsidėti krepšin ir pasirodyti kai pas mus pietų būsit? galės ir ieva pasirodyti ką turi, galės abi čia rengtis ką norės biggrin.gif

Pabandysim taip tartis..

O čia Apie taip, kaip Trišė bando jaukintis "satelitą"

" ką nors užmušiu...|"

user posted image

Tikrai ką nors...

user posted image

tikr....chrr...

user posted image

O čia šiap "chrrrrrrr"

user posted image
Atsakyti
Tikra chhhrrrr biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2016 07 26, 07:10)

O mes su Kruopa šiandien papusryčiavom - užsipyliau ljenu kukurūzų dribsnius ir kol kambaryje tvarkiausi girdžiu virtuvėje kažkas greitu tempu liežuvėliu pliaukši, ateinu, o ten Kruopa darbuojasi, padeda man pusryčiauti  smile.gif

Šiandien jaunėlei išviriau ryžių košės, kol ta įsiknebus į knygą buvo, girdžiu tik čiapčiapčiap lotuliukas.gif Bela tvarkingai paragavo biggrin.gif

QUOTE(vilkra @ 2016 07 26, 15:20)

O čia šiap "chrrrrrrr"

Gražus chrrrrrr. O ne patogiau su kokiais rūbais būtų g.gif My Webpage va kokį daiktą užmačiau, tik jo kaina aišku ir ar padės klausimas, bet veščius įdomus, bent jau pagal aprašymą. g.gif
Atsakyti
QUOTE(gielux @ 2016 07 26, 16:40)
bet veščius įdomus, bent jau pagal aprašymą. g.gif

viena bėda- tas "veščius" neuždengia depiliuojamos vietos..
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2016 07 26, 15:45)

O kur depiluojasi? Pagal aprašymą jis turėtų ramint katę, bet kaip ten iš tikro, kas žino g.gif
Atsakyti
Čiapčiapčiap thumbup.gif gerai nuskambėjo biggrin.gif įtariu čia panašus garsas kaip Mauras bananą valgo ir anas jam prie dantų limpa biggrin.gif
Trišytė rado gerą vietą satelitui jaukinti biggrin.gif jau taip gerai įsitaisiusi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2016 07 26, 15:45)

pameni Tute po sterilizacijos vilkejo drabuziais, viskas kiaurai uzdengta, uzsirisa ties nugara, gal toks tiktu?
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 07 26, 15:52)
pameni Tute po sterilizacijos vilkejo drabuziais, viskas kiaurai uzdengta, uzsirisa ties nugara, gal toks tiktu?

drinks_cheers.gif aš tris tokius buvau Belai padarius. Lengviausia iš marškinėlių ilgos trikotažinės rankovės, net rišt nereikia. Tik ji į nusiraminusią nelabai buvo panaši doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2016 07 26, 16:45)

Runcius depiliavosi pilvą, pauodegį, nugarą ir viską ką pasiekdavo.

Rengiau iš MB marškinėlių padarytais "drakoniniais" rūbeliais (nerandu nuotraukos, bet esmė padalyti marškinėlius į 2 dalis (priekis/nugara, rankoves nukirpti), per vidurį iškirpti skyles kojoms, kraštus sukarpyti juostelėmis ir jas surišti ant nugaros. Paskui - Extriaus mažylio išaugtomis glaustinukėmis:

user posted image

user posted image
Atsakyti
Runcelis koks gražus kūdikėlis biggrin.gif Trišė nabagytė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 26 liepos 2016 - 17:25
Sveikos 4u.gif
Diinkos konspiraciniai mažieji kriminalai rolleyes.gif
Runcius su bodikais wub.gif
Trišės satelitinis (ne)gyvenimas 4u.gif
Belos ir Kruopos degustacijos thumbup.gif nagi reik patikrint, ką mamkos ar jų jaunikliai ruošiasi valgyt, mažu sugedę, mažu apnuodyta... mirksiukas.gif
Weronikos tualeto plytelių itin nuoseklus ir daug kartų apgalvotas rinkimasis lotuliukas.gif
Mano vyresnėlis- racionalusis svarstyklius. Renkam lovą. Turi savo kriterijus- 210 cm ilgio, su paminkštintu galvūgaliu, su patalynės dėže ir kad kaina ne kosmosas būtų. Šiandien radom atitinkančią visus kriterijus. Jokio blaškymosi. Imam. Kol pildėm užsakymą su pardavėja, sakau sūnui, kad gobeleną išsirinktų. Po 2 min. grįžo tvirtai apsisprendęs- pilkai rusvas. "Kodėl būtent tas?",- klausiu. "Nes Ainu plaukai turėtų ant tokios spalvos nesimatyt",- atsakė. Viskas. smile.gif
Papildyta:
Erode, bet tai kaip ten taip nuolatinės kovos Tavo uodegų fronte. verysad.gif visos, matyt, lyderiaujančios susiėjo į krūvą. Gerai, kad Tu taip ramiai reaguoji. 4u.gif man būtų sunku. Kažkaip namai man turi būti ne katinų kovų arena, o rami užuovėja. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 26 liepos 2016 - 17:36
QUOTE(Aist @ 2016 07 26, 17:26)

Mano vyresnėlis- racionalusis svarstyklius. Renkam lovą.

Ogo bigsmile.gif o kiek metų vaikiui?

Miegas
user posted image
Atsakyti