QUOTE(Erode @ 2016 07 28, 16:30)
Palikit jūs tą katę ramybėj. Niekaip nežiūrėkit, atsigaus ji pati. Palakt padėkit pakeistą vandenį ir tiek. Kiek galės, tiek judės. O kodėl atiduoda neatsipaipaliojusias? Man tik atsipaipaliojusias atidavė...
Galbūt todėl kad mes vežėm į kitą miestą už 40 km.. Pradžioj sakė kad gali laikyti iki vakaro bet aš paprašiau kad kai galima vežtis bus pasiimsim ir važiuosim Bet aš nemaniau kad ją atiduos neatsipaipalusią... na žinokit pirmas katinas , pirma procedūra tokia.... gyveni ir mokaisi.... būtume žinoję kad ji dar miegos ilgai būtume dar po prekybcentrius pasidavę su dukra...

. Nu esmėj. Dabar dar liepė sekmadienį atvežt apžės ir antibų dar suleis. Nežavi nei manęs nei katino tokios kelionės nu bet teks..
Vaikšto vaiduokliauja dabar

vandenuko jau lakė. Gyvens ☺
Ai dėl škvalu. Tai pas mus tik tvarkingai palijo. Taip nei perdaug nei labai mažai. Nei vėjo nei ledų ar kitų stichijų nebuvo ☺ dar labai apniūkę- esmėj dar greičiausiai lis. Tačiau KAuno tikriausiai nepasivysim - nu duok dieve....☺
Ai dar klausimas - o keluant nuotraukas per telefą procedūros įkėlimo tokios pat - t.y. įkelti į pvz part.lt nucopinti adresą ir t.t ? Ar yra koks supaprastintas variantas?
Snaigė kątik užšoko ant akvariumo - į savo šiltąją miegojimo vietą. Pati ☺
Jei problema išsprendžiama-nereikia jaudintis. Jei problema-beviltiškai neiśsprendžiama - beprasmiśka jaudintis (Dalai Lama)