Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

Oi, prisiminiau, kad mano mylimiasias Bb kremas buvo l'Oreal BB Code Lumiere, toks lengvai dengianti, spalvą išlygina, o strazdanos matosi rolleyes.gif bet pas mus nebėr ph34r.gif

Su audra reikalai tokie : pora biznų lašiukų kol baseininausi (su maudaške) ir vėl saulėta thumbup.gif

Kaž, Diinkos derlius sveikas ?
Atsakyti
QUOTE(gielux @ 2016 07 28, 18:28)
Bela kaip tik, jei tik koks dundenimas už lango, fejerverkai ir pan. būtinai reik prilėkt ir pažiūrėt, kas vyksta.

Ačiū Erodei, dėl Mirenos prakonsultavo, vis tik geriau pasirodyt.
Papildyta:

Realiai aš lavonaodė, tokia su kilmingai melsvu atspalviu  lotuliukas.gif

Tai vat Nika su Kingu toki pat - griaudi - sėdi ir žiūri, Tašė su Fogi kulnus tik parodė. biggrin.gif
Visi tikri lietuviai yra lavonaodžiai. Būna užsislėpusių žydų tautybės atstovų, tai jie tokie rudai degantys saulėj, bet atmiešti tulo tikrojo stipraus lietuviško kraujo, jie tampa tokiais pat - ką čia išsimuši...
Užtat man ir patinka Make Up Store kosmetika. Ji švedų - jie irgi baltai... Su melsvu atspalviu. Užtat ir kosmetika su rausvu pustoniuku... Ne gelsvu. sunglasses2.gif
Brangu, bet dabar mąstau - užpirkimą dariau... kovo pabaigoje.
Dar nė pusės neįpusėjau... Cha.
assa.gif

Kodėl kai kurios šypsenukės kartojas? Po 2 sukelta... essen.gif
Labai noriu saldainių, Busy....
Atsakyti
Busy, ko Erodei saldainių neleidi? huh.gif
Einu mėlynių-žemuogių-braškių su pienu ir cukrum ( beee.gif ) valgyt.
Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2016 07 28, 18:42)
Busy, ko Erodei saldainių neleidi?  huh.gif
Einu mėlynių-žemuogių-braškių su pienu ir cukrum (  beee.gif  ) valgyt.

och... cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 07 28, 17:32)
Setas jau prieš pusvalandį  drebėti pradėjo...

drinks_cheers.gif va, mano drebulė:
user posted image
Bet jau nurimo. Iki kitos audros.
Papildyta:
QUOTE(Erode @ 2016 07 28, 17:44)
och...  cry.gif  cry.gif  cry.gif

Vaje... console.gif tai gal bent kokią katukę paglostyk, kad ramiau būtų, a? mastau.gif
Atsakyti
Erode, nestresuok, imk vieną ir ilgai ilgai valgyk biggrin.gif

Kokia šauni Drebulė 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 28 liepos 2016 - 17:57
Erode, va, imk, nei cukraus nei pieno nedėjau. wink.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2016 07 28, 16:30)
Palikit jūs tą katę ramybėj. Niekaip nežiūrėkit, atsigaus ji pati. Palakt padėkit pakeistą vandenį ir tiek. Kiek galės, tiek judės. O kodėl atiduoda neatsipaipaliojusias? Man tik atsipaipaliojusias atidavė...  doctor.gif

Galbūt todėl kad mes vežėm į kitą miestą už 40 km.. Pradžioj sakė kad gali laikyti iki vakaro bet aš paprašiau kad kai galima vežtis bus pasiimsim ir važiuosim Bet aš nemaniau kad ją atiduos neatsipaipalusią... na žinokit pirmas katinas , pirma procedūra tokia.... gyveni ir mokaisi.... būtume žinoję kad ji dar miegos ilgai būtume dar po prekybcentrius pasidavę su dukra... blush-anim-cl.gif . Nu esmėj. Dabar dar liepė sekmadienį atvežt apžės ir antibų dar suleis. Nežavi nei manęs nei katino tokios kelionės nu bet teks..

Vaikšto vaiduokliauja dabar smile.gif vandenuko jau lakė. Gyvens ☺

Ai dėl škvalu. Tai pas mus tik tvarkingai palijo. Taip nei perdaug nei labai mažai. Nei vėjo nei ledų ar kitų stichijų nebuvo ☺ dar labai apniūkę- esmėj dar greičiausiai lis. Tačiau KAuno tikriausiai nepasivysim - nu duok dieve....☺

Ai dar klausimas - o keluant nuotraukas per telefą procedūros įkėlimo tokios pat - t.y. įkelti į pvz part.lt nucopinti adresą ir t.t ? Ar yra koks supaprastintas variantas?

Snaigė kątik užšoko ant akvariumo - į savo šiltąją miegojimo vietą. Pati ☺
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 28 liepos 2016 - 18:36
QUOTE(V-Rinė @ 2016 07 28, 18:29)
Dabar dar liepė sekmadienį atvežt apžės ir antibų dar suleis. Nežavi nei manęs nei katino tokios kelionės nu bet teks..

Aš gal ką praleidau, o kam antibai? Tai juk buvo sterilizacija ar ne? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 28 liepos 2016 - 18:36
QUOTE(busycat @ 2016 07 28, 18:36)
Aš gal ką praleidau, o kam antibai? Tai juk buvo sterilizacija ar ne? 4u.gif

Taip sterilizacija. Kam antibai nežinau. Taip liepė. O tai taip nebūna?
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2016 07 28, 18:37)

Pirmą kartą girdžiu, kad po sterilizacijos naudojami antibai. Jei viskas gerai, žaizda nepūliuoja, nekaršta pjauta vieta, katė jaučiasi gerai, tikrai antibų nereikia 4u.gif Nei vienai iš mano kačių ir vadų, antibai nebuvo leisti
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2016 07 28, 19:37)

Kartais būna.
Tigą kai sterilizavo, nieko neleido, Peper turėjau suleisti po dienos 1 dozę. Sakė, aptiko skysčio pilvo ertmėje, kuris galėjo būti arba dėl jauno amžiaus, arba dėl kažko kito, tai dėl visa ko suleido antibų.
Atsakyti