Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

QUOTE(Vėtra.l @ 2016 07 29, 11:06)
Trise wub.gif  O kakliukas koks ilgas su tais marskiniais smile.gif

Per ilgas tas kaklas- Trišės apranga pakeista sunglasses2.gif radau su mažesne apykakle..
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2016 07 29, 11:14)
Per ilgas tas kaklas- Trišės apranga pakeista  sunglasses2.gif  radau su mažesne apykakle..

Bet gal taip mažiau streso?

Pas mus jau Nika atsigavo - ir vėl tas pat. mad.gif
Kuprotą tikrai tiesina tik grabas.
Su Kingu draugauja tik Fogiukas. Nika sekioja jį ir muša, tada gauna atgal, tada atlekia Tašė jų skirt, tada Tašė gauna kailin, supyksta ant visų ir visi išsiskirsto.
Šiandien ryte vėl girdžiu - miau....... (Kingas) ir hrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr (Nika)...
Įstūmė ją į kampą ir laiko... Nemuša, nieko nedaro - laiko. bijau.gif
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2016 07 29, 10:12)

Taip žiauriai tos mažės sirgo, kad man vien žodis "nukirtminti" pašiaušia viską, ką turiu  sad.gif

beje o kiek ji sveria? Nes aš dabar nukirmininu ne pagal amžių bet pagal svorį, kai pasiekia 600 g smile.gif

QUOTE(busycat @ 2016 07 29, 11:01)
maniskiams 7 katinams ir 7 kaciukams, nei vienam po sterilizacijos praejus keletai dienu neleido,

iš mano sterilizuotų- nežinau kiek šimtų, po kelių dienų leidau tik vienai, bet pas ją ten bujo kažkas negerai, žarnos išstorėję (pati mažiau, blink.gif )

erode linksma ten pas jus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gielux @ 2016 07 29, 10:05)
Vrine. Bela mano irgi kuda.  Dariau is medziagos, sulenkiau iskirpau  skyles kojom, o kita gala sukarpiau juostelem ir suraisiojau ant nugaros. Dar dariau is ilgos trikotazines rankoves irgi iskirpau skyles.

Iš bintų išsinėrė po 15 min. Tada bandėm su tuo bodžiu nupirktu. Apraišiojom ją ten tai gulėjo nėjo nei žingsnio. Sakė geriau mirs bet neis. Tada va padariau kaip rašei iš medžiagos. Dar neišsinėrė, vaikšto, nuėjo dabar prigult. Nelaiminga baisingai bet geriausias variantas iš visų bandytų ☺ tobulėju.
.. bet ji ištisai murkia - mes ją perrenginėjam o ana murkia. gyvenime tiek nurkusu nėraGal jai smegenys susisuko ar kokia čia reakcija....😨
O šiaip tai kaip aš išsekusi jaučiuosi....nemaniau kad bus taip sunku su tais aprėdymai...
Papildyta:
QUOTE(vilkra @ 2016 07 29, 10:14)
Per ilgas tas kaklas- Trišės apranga pakeista  sunglasses2.gif  radau su mažesne apykakle..

O tai ją irgi sterilizavot ar kam čia rengiat ? Nu gerai kad katinas kaip katinas yra ką aprengti. Ne 2.7 kg......kaip žiurkytė kokia....

Kalbėjau su dviem pažįstamom kas kates sutvarkė. Tai sajė joms pačioms lieoė susileisti irgi po kelių dienų antibus. Nzn kodėl taip skirtingai.

Nu bet tas šypsenų langas jau nervina. Kai per telefą tai atrodo jų visas kilometras.... kam tiek čia reik....paslėpti galėtų....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 29 liepos 2016 - 11:01
Tai gal ne antibus, o nuskausminamuosius?
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2016 07 29, 11:52)
beje o kiek ji sveria? Nes aš dabar nukirmininu ne pagal amžių bet pagal svorį, kai pasiekia 600 g smile.gif

Apie 1 kg jau turėtų g.gif Bet kaip kokių 3,5 mėn., tai dvasna paskutinė biggrin.gif
Jonui 2,5, sveria 1,5 kg biggrin.gif

Bet jau meilumas Palytės wub.gif ateina, kiša galvytę į delną smile.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 07 29, 11:14)
Tai gal ne antibus, o nuskausminamuosius?

Nu sakė antibus. Nuo skausmo nebepakkausiau o nk nesakė.... o gal reik ir nuo skausmo....jūs nieko neduodavot ?
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2016 07 29, 11:21)

Jonui 2,5, sveria 1,5 kg  biggrin.gif

Oho ciels vyrs biggrin.gif

Parodyk dar Palyte 4u.gif
Atsakyti
Na mums irgi nieko po sterilizacijos nereikėjo, o jei dar pasakytų kad pati susileisčiau kąnors tai visai jau būtų viršūnė biggrin.gif

Taip taip Erendira, vakar turėjai prifotkint mus foto taip kad prašom roodyt tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Weronica: 29 liepos 2016 - 11:29
Va radau taloną. Parašyta cituoju 31 d benraford katytei po sterilizacijos.
Bandžiau googlint ne ką radau. ☺ tai sakot nuo skausmo nk nereik ?
Atsakyti
Neprifotkinau, nes vaikas buvo prieglaudoj, o tamsoje su telefonu juoda katė nesifotografuoja sad.gif o vaiko fotiko aš neimu, nini rolleyes.gif )

Tai nors seną parodysiu smile.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2016 07 29, 11:25)
Nu sakė antibus. Nuo skausmo nebepakkausiau o nk nesakė.... o gal reik ir nuo skausmo....jūs nieko neduodavot ?

Daviau tik vienai, Tutei, kitiems niekas nieko nedave 4u.gif

Uoj koks kliackas wub.gif

Weronica, o tu niekam nesi leidusi vaistu, nei gyvunam nei zmonem? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 29 liepos 2016 - 11:55