Įkraunama...
Įkraunama...

Kroatija

QUOTE(sviliukas @ 2019 08 28, 09:53)
Smagiai jūs čia,  prie +40 nelabai ką ir nuveiksi tokiam karštyje, geriausia tinginiaut ir vandeny iki kaklo sėdėt :-) Gal, kad gaisrų daug buvo, tai ir žmonių dėl to mažiau.. Pas mane vaikai mokyklinio ir studentinio amžiaus, tai mums dabar tik liepa ir rugpjūtis atostogoms belieka, o labiausiai ir baimina kamščiai važiuojant ir dauggg žmonių. Nes prieš tai buvom abu kartus birželio mėnėsį, tai visur beveik su vėjeliu pralėkdavom..

Važiuojant į priekį kamščiai bubo tik srautui atgal. Baisėjausi ir bijojau kad nestrigtume. Bet jų nebuvo, net per sienas su vėjeliu. Čenstakavą apvažiavom. Ten dar visokių bajerių buvo biggrin.gif prisipirkom pas bobulę grybų pamiškėj už kapeikas, tai nuvarę į varšavą apartamentuose tuos grybus taisėm virėm biggrin.gif bet griekas tokių baravykų neimt biggrin.gif tada dar sustojom kažkokiam kaime pavalgyt. Už 17 zlotų trise pririjom tiek, kad pusė nė netilpo....atsiprašinėjom kad nebesuvalgom. Sakė esam pirmi užsieniečiai jų kaime biggrin.gif ir valgiau turbūt skaniausią grybų sriubą ever. Iš to paties miško grybų turbūt biggrin.gif žodžiu buvo proga pasitrankyt po tikrąją lenkiją apvažiuojant tą bjaurų kamštalą. Žiauriniai patiko biggrin.gif
Atsakyti

Sveiki keliautojai, Kroatijoj lankemes jau ne karta, bet visada tik pietinej dali. 2020 vasara planuojam atostogas siaurinej kroatijoj. Taigi du klausimeliai: 1. Is kur patogiausia keltis su keltu i Venecija. 2. Kokiam mieste/kaime patartumet apsistoti ilgesniam laikui, kad butu ir juros ir vakare kur pasizmoneti?

Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 08 28, 12:12)
tada dar sustojom kažkokiam kaime pavalgyt. Už 17 zlotų trise pririjom tiek, kad pusė nė netilpo....atsiprašinėjom kad nebesuvalgom. Sakė esam pirmi užsieniečiai jų kaime  biggrin.gif  ir valgiau turbūt skaniausią grybų sriubą ever. 


Labai norėtume sužinoti maždaug kur tas kaimas ? Į priekį važiuojant radom išardytą savo kavinę už Varšuvos, kurioje labai skanią guliašovą gamindavo ....
Atsakyti
QUOTE(giedre27 @ 2019 08 29, 23:34)
Labai norėtume sužinoti maždaug kur tas kaimas ? Į priekį važiuojant radom išardytą savo kavinę už Varšuvos, kurioje labai skanią guliašovą gamindavo ....

Częstochowska 32, 98-337 Strzelce Wielkie, Lenkija

Kawiarnia Korner
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 30 rugpjūčio 2019 - 15:19
QUOTE(JMD @ 2019 08 30, 16:18)
Częstochowska 32, 98-337 Strzelce Wielkie, Lenkija

Kawiarnia Korner


Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Siaures Kroatijoj tai gal Porec arba Rovinj jaukus miesteliai
Atsakyti
https://www.15min.lt...ija-637-1245648

Atsakyti
QUOTE(sviliukas @ 2019 12 12, 11:13)

Jei i zadara 35eur. Tada turit tik savaite laiko, verta suskraidyti. Ant kuro issileidzia iki 400eur.
Atsakyti
Nu kainos jau pakilo, jei per naktį bilietų nenusipirkote. Klausimas...atskrisiu į Zadarą. Turėsime dvi savaites. Planas pamatyti ten tuos gražiuosius ezeriukus ir krioklius.. po to važiuoti link Dubrovniko ir atgal. Grįžimas namo iš Zadaro. KOkius miestelius prie jūros tarp Zadaro ir Dubrovniko rekomenduotumėte poilsiui? Norisi, kad būtų daugiau autentikos, mažiau žmonių, skaidraus vandens, pakrantė gali būti ir akmenuota, bet kad normalus priėjimas į jūrą. .. Help. Niekada ten nebuvome.
Atsakyti
Tiesioginiai skrydziai ir mane suvliojo, tai turiu klausimuka..O kaip nuskridus daroma - nuomojamasi automobilius?Su visuomeniniu transportu kazi kaip sektusi ka aplankyti. Gal kas gali rekomenduoti kokia patikima automobiliu nuomos firma?
Atsakyti
Sveikos, o per kur geriausia ieškot nakvynės? Bookingą ir airbnb apžiūrėjau, brangoka, gal dar kur patarsit pažiūrėt.
Atsakyti
Yra toks puslapis kaip gdenamore.com, bet labai pigiai sezono metu ir nebus, populiari, vis brangstanti salis
Atsakyti