Įkraunama...
Įkraunama...

Mamos baginėja vasarą!

QUOTE(Wiliux @ 2016 09 23, 15:06)
aš galvoju tik į lauką pradžioje vesti.
Ar imsit atostogas? Atostogos yra pateisinama priežastis...

tai ir reikėtų prašymą parašyti, kitaip mokėsi, kaip už lankomumą visą dieną. bent jau mūsų darželyje taip.
aš nebedirbu.. o vyrui lyg ir pasiūlė apmokamas kiek turi+neapmokamas, bet patvirtinta bus, kai bus direktoriaus parašas, tada taip, jokių problemų.
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2016 09 23, 14:06)
ačiū  4u.gif  o kur gauti vaiko ID?

Kai užregistravo į darželį turėjo duoti.
Atsakyti
Su tais darzeliais kaip pasiseka, reik labai rinktis .. Pernai mano gimtinej ismete viena aukletoja is darbo nes tevas atejes pasiimti vaiko is darzelio, rado ji prisista prie kedes... huh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pacifica @ 2016 09 22, 15:34)
Beja siandien nuvariau i mamu muge, tai ka as zinau, jei ten patekt nuo atidarymo tai prisirinkt oho kiek galima, bet pirmenybe ten dalyvaujantiem, nesciom ir dar ten kam, tai prarenka geriausius dalykelius. Zmoniu daug, kas ten lieka kokiam sekmadieniui tai neisivaizduoju.
Na bet pora masineliu, knyguciu dar ir as saviskiam parveziau, tai siandien nors bus veiklos iki vakaro su naujais pricindalais biggrin.gif

Aš esu iš tų, kurios atiduoda savo rubelius pardavimui ir eina trečiadieniais apsipirkti, tai labai daug ir visokio pasirinkimo. Bet kaip pardavėja galiu užtikrintai pasakyti, kad tą dieną nuperka mano geriausius, kad ir brangiausius drabužiukus. Pavasarį jau kažką ir iš žaislų vešiu, nes yra labai daug, o susidomėjimo kai kuriais visiškai nebėra.

QUOTE(Tino @ 2016 09 22, 21:44)
o kaip galvojat leisti į darželį, jei vaikas pvz., nemoka valgyt pats, dar su pampersais ir pats neužmiega? čia aišku kalbu apie valstybinį, o ne privatų darželį.

Mano patys vis dar nevalgo, jau gal 1,5 mėnesio, kaip gauna šaukštukus į rankas, be jų nebevalgo, bet patys niekaip nekabina... Taško viską į visas puses ir viskas. Pavydžiu šiek tiek Krown, kad jos tokie savarankiški biggrin.gif mano tai kaip kokie laukinukai kartais atrodo biggrin.gif taip pat daro tik į sauskelnes, bet į lopšiuką pradėsiu pratinti nuo gruodžio... Kol kas man tai atrodo kaip iš kosmoso.

Niekaip nesuvokiu, kaip taip imsiu ir paliksiu juos... Jie gi net su tėčiu pasilikdami paverkia mane išlydėdami, bet tai lieka su jiems gerai pažįstamu žmogumi, o čia liks svetimoje aplinkoje ir bent mūsų darželyje neleidžia pasilikti tėvams. Na kol kas labai bijau gruodžio. Ypač dar dėl savo panos, kuri svetimų žmonių nemėgsta ir jai viskas turi būti čia ir dabar. Ateinam į aikštutę, o ji iškart prie supynių lekia ir rėkia kaip skerdžiama, jei kitas vaikas yra supamas. Paskui ją iškeliu ir įkeliu brolį, tai vėl rėkia unsure.gif ar pasikeičia tokie vaikai darželyje, ar čia reikės brolius leisti, o su ją į darbą eiti?

QUOTE(burbuliacija @ 2016 09 23, 22:51)
Su tais darzeliais kaip pasiseka, reik labai rinktis .. Pernai mano gimtinej ismete viena aukletoja is darbo nes tevas atejes pasiimti vaiko is darzelio, rado ji prisista prie kedes... huh.gif

Eina sau blink.gif
Atsakyti
Na merginos, darželis tikrai yra galimybė, kad bus koks nors ir tú istorijú iš savo darbo žinau daug visokiú, kai vaikams kas nors nutinka kur nors, įskaitant darželį. . Bet dažniausiai kas nors vaikams nutinka namie (apie smurtá kalbu) ir iš artimújú žmoniú.

Piktuke, juokingai parašei apie savo paná biggrin.gif ypač, kad vesies į darbá. čia labai ko neprigalvosi, bus matyt. Aš mástau, kad dvyniai/tryniai truputį gal greičiau pripranta prie naujos aplinkos/žmoniú, nes jie varo su kompanija, ne visai vieni. Bet čia mano subjektyvus spėjimas, nesidomėjau tuo. Bet tai keista, kad ji turi 2 brolius ir visai nemoka palaukti!

O kaip su ta mamú muge, ar ten pati turi pardavinėt savo daiktus? Ar kažkas kitas pardavinėja? Nesu buvus. Ir šiemet laiko negaišay, nes būtú jau nieko nebelikę. Bet gal reiktú sudalyvaut.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lock: 28 rugsėjo 2016 - 20:12
QUOTE(Lock @ 2016 09 28, 21:11)
Piktuke, juokingai parašei apie savo paná biggrin.gif ypač, kad vesies į darbá. čia labai ko neprigalvosi, bus matyt. Aš mástau, kad dvyniai/tryniai truputį gal greičiau pripranta  prie naujos aplinkos/žmoniú, nes jie varo su kompanija, ne visai vieni. Bet čia mano subjektyvus spėjimas, nesidomėjau tuo. Bet tai keista, kad ji turi 2 brolius ir visai nemoka palaukti!
O kaip su ta mamú muge, ar ten pati turi pardavinėt savo daiktus? Ar kažkas kitas pardavinėja? Nesu buvus. Ir šiemet laiko negaišay, nes būtú jau nieko nebelikę. Bet gal reiktú sudalyvaut.

Aha, o man tai dar ir kaip nejuokinga prieš kitus žmones būna biggrin.gif visi tik ir sako, kokie ramūs berniukai, o va pana va kokia biggrin.gif

oj ne, jei reiktų pačiai pardavinėti, tai tikrai neičiau ir nieko nedaryčiau. Nemoku derėtis, girti, neturiu pardavėjo gyslelės. tiesiog pagal reikalavimus paruoši rūbelius, sistemoje suvedi kainas, paskui etiketes atspausdini ir prikabini, uždedi ant pakabos ir tam tikrą dieną nuveži į gariūnus. ten palieki ir gauni apyrankę į išankstinį apsipirkimą. bet kada prisijungusi prie sistemos galiu matyti ką pardaviau ir koks mano pelnas po MM mokesčių. paskui tam tikrą dieną reikia nuvažiuoti pasiimti neparduotų rubelių, o jei neatsiimi, viskas keliauja labdarai. aš tai sutinku visus tuos mm mokesčius sumokėti, nes labai tingiu atskirai pardavinėti, siuntinėti.
Atsakyti
Oho, kur aš buvau anksčiau, kiek visko išdovanojau! Ir dar pasiūlydama, primindama, kad susimiltú paimt! Nes irgi neturiu kada po 1 daiktá pardavinėt!! Urmu irgi nesisekė, nes vis norėdavo nupirkti tá viená rūbiuká iš krūvos ir dar pigiau ir dar kad atsiúsčiau.

Na bet ji kokia faina!:) moka už save pastovėt nuo gimimo:) gal kai kalbėti išmoks, mažiau rėkaus?
Atsakyti
sveikos 4u.gif

Mamu muge kazi buna Kaune? ax.gif
as esu buvus 2k su drauge uodo turgelyje, leksiu vel spalio viduryje. man ten patinka, zmoniu daug, deretis nesideriu, parduotu gan lengvai ...

o kas del darzelio, tai mes jauciu gausim vieta tik nuo rugsejo... o taip tikejaus nuo nauju...nebent veziosiu iki kita miesto gala... g.gif

Krown,tai taviskiai savarnkiskai valgo pvz kiek laiko? as tai vis duodu maista gabaliukais i ranka, vakar viriau makaronus su cukinija , tai daviau patiem valgyt.padedu bliuduka tai vercia ta bliuda imdami makaronus...bet jei padedu ant kedes padekliuko kelis makaronus, tai valgo graziai...

mes 3d puikiai darom i puoduka, beja cia Teja biggrin.gif sunus nenori ir taskas, tai neverciam...dar.
Atsakyti
QUOTE(austela @ 2016 09 29, 07:04)
sveikos 4u.gif

Mamu muge kazi buna Kaune? ax.gif
as esu buvus 2k su drauge uodo turgelyje, leksiu vel spalio viduryje. man ten patinka, zmoniu daug, deretis nesideriu, parduotu gan lengvai ...

o kas del darzelio, tai mes jauciu gausim vieta tik nuo rugsejo... o taip tikejaus nuo nauju...nebent veziosiu iki kita miesto gala... g.gif

Krown,tai taviskiai savarnkiskai valgo pvz kiek laiko? as tai vis duodu maista gabaliukais i ranka, vakar viriau makaronus su cukinija , tai daviau patiem valgyt.padedu bliuduka tai vercia ta bliuda imdami makaronus...bet jei padedu ant kedes padekliuko kelis makaronus, tai valgo graziai...
mes 3d puikiai darom i puoduka, beja cia Teja biggrin.gif sunus nenori ir taskas, tai neverciam...dar.

ko tu klausi? nuo kada jie savarankiskai bando valgyti ar kiek trunka ju maitinimasis? biggrin.gif As neduodu vieniems visos dozes valgyti niekada, idedu dali i ju lekstes, kapsto tiek kiek kapsto, o as per ta laika sumaitinu likusi kieki. Dukra visada deda i burna ir valgo jau tikrai neblogai, jau ir vis daugiau koses jai deti i jos lekste reikia thumbup.gif nu bicas...aj, jis paskutiniu metu isvis nervuotas, verkia ir nezinau nei del ko nei kada prades gun_bandana.gif tai jis valgo dazniausiai pirstais ir saukstas tik siaip, meto ir lekste ir sauksta, toks labai karsto budo matos hihihi.gif gabaliukais kai duodu vaisius ar siaip kazka tai valgo be problemu viska ir puikiai, daznai net palieku ir uzsiimu sava veikla kol ten tuos gabaliukus valgo mirksiukas.gif bicas viska suvalgo daug greiciau, mergyte ilgai kramto tai speja jis ir is seses puse nuvalgyt ir dar laukt turi kol ji baigs tik puse porcijos lotuliukas.gif o bandom valgyti mes nuo 11 men. rankose su saukstu. ir anksciau jiems nesu davusi sauksto, idejau tik kai jau nusprendziau kad laikas mokytis 4u.gif puodas pas mus irgi tik merginos ivaldytas biggrin.gif
Piktuke, o kaip pas tave ar mergina tuose reikaluose pirmauja? nes visos mergos lenkia tuos bernus kas liecia sauksta, puoduka ir panasius reikalus biggrin.gif
Atsakyti
Lock, as paimciau viska, jei tik kas pasiulytu biggrin.gif bet kazkaip visi pradejo vaikuotis po musu, tai tik pora kartu pasiemiau is pazystamu kazka. o ta muge man gerai. istustinu spintas, kazka palieku labdarai ir uzpildau naujais rubeliais. dabar prispirkau zieminiu mugeje, kiekvienam po 2 poras, tai siaubas kiek batukai ir zieminiai kombinezonai ir striukes vietos uzima.

Austela, kol kas nevyksta del Megos remonto, ten anksciau vykdavo. dar nera atsakymo, ar pavasari jau atgaivins Kaune, ar vis dar ne.

Krown, aj, as galvojau taviskiai jau visai graziai valgo, o cia nelabai ka mandriau uz maniskius... biggrin.gif Pana taip, pirmune kol kas sioje srityje, nes jei kose ar kitas maistas tirstesnis, tai jai pakabinu ir ji graziai isideda i burnyte, pati nekabina. Bernams bandau taip irgi padaryti, tai kose skrenda ant sienos, grindu, galvos... rolleyes.gif skysto maisto jai isdeti nesiseka, uzsipila ant drabuziuku, islaisto pakeliui smile.gif o su puoduku vis dar nebandau draugauti... seneliai priziures 2,5 savaites juos, tai gal pamokys biggrin.gif dvi mociutes daugiau, nei viena mama biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Piktukė @ 2016 09 29, 12:24)
Krown, aj, as galvojau taviskiai jau visai graziai valgo, o cia nelabai ka mandriau uz maniskius... biggrin.gif Pana taip, pirmune kol kas sioje srityje, nes jei kose ar kitas maistas tirstesnis, tai jai pakabinu ir ji graziai isideda i burnyte, pati nekabina. Bernams bandau taip irgi padaryti, tai kose skrenda ant sienos, grindu, galvos...  rolleyes.gif skysto maisto jai isdeti nesiseka, uzsipila ant drabuziuku, islaisto pakeliui smile.gif o su puoduku vis dar nebandau draugauti... seneliai priziures 2,5 savaites juos, tai gal pamokys biggrin.gif dvi mociutes daugiau, nei viena mama biggrin.gif

Oj ne.. pas mane tik graziai pakabina ir isideda i burnas biggrin.gif bet savarankiskai valgyti dar nepatikiu - kur ten, butu viskas ismetyta ir nesuvalgyta tikrai 4u.gif o jie gi labai vienas kita pamegdzioja tai jeigu vienam susisviete lekste apverst ar palaizyt dugna ikisus nosi tai ir kitam gi btinai reikia tai cia iki normalaus pavalgymo vieniems manau gerokai per anksti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2016 09 29, 14:06)
Oj ne.. pas mane tik graziai pakabina ir isideda i burnas  biggrin.gif bet savarankiskai valgyti dar nepatikiu  - kur ten, butu viskas ismetyta ir nesuvalgyta tikrai  4u.gif o jie gi labai vienas kita pamegdzioja tai jeigu vienam susisviete lekste apverst ar palaizyt dugna ikisus nosi tai ir kitam gi btinai reikia tai cia iki normalaus pavalgymo vieniems manau gerokai per anksti  biggrin.gif

O as paskaiciau tokia gera knyga (Pirmieji penkeri gyvenimo metai) kur parasyta kad nuo 8 men reikia duot sauksta i rankas ir mokyt valgyti, tai pasidare tikrai neramu kaip cia taip anksti. Manau ir mano gaus sauksta ne anksciau kokiu 10 men. Nors prie maisto gavaliukais jau pradejau pratinti, tai tas tik zaidzia ir spjauna biggrin.gif Maniskis sedet dar tik pradeda, bet tik pasodintas, ne is gulimos padeties, bet vilties jau yra biggrin.gif
Beje del bemiegiu naktu - baigesi! vel vaikas tvarkingai miega. Buvau teisi, kalasi virsutiniai du dantukai 4u.gif

p.s. merginos, patarkit ka daryti su plaukais- slenka kuokstais unsure.gif Gal zinot kokiu geru isbandytu priemoniu nuo slinkimo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aivė: 29 rugsėjo 2016 - 14:11