visai kaip mama
uztat suzinojau, kad mano pilve sporto sirgalius auga
jau taaip atidauze mane per varzybas 
visai kaip mama
visai kaip mama
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 08 07, 21:24)
kazkaip tokia pergale nedziugina jei atvirai.
Pergale yra pergale ypac kai draugiskas prakisom brazilam tai visko galejo but
QUOTE(qqte @ 2016 08 07, 20:56)
Pergale yra pergale ypac kai draugiskas prakisom brazilam tai visko galejo but
Tikrai taip,šaunuoliai.Lauksim kitų kovų
Pietučių numigau,tai nežinia kada užmigsiu,o 3.30 keltis
Labas rytas, keliausi Rutos plaukimo ziuret, dabar akys limpa
Labas rytas:)atkeliavo sūnui užsakyti NB,
tinka, o taip pergyvena, kad tik maži nebūtų
Einu virtis koses
Einu virtis koses
Laba dienele 
Bet man ar pasirode ar istikro, teisejai po ilgos pertraukos nieki nebemate, toks jaysmas kad jie bande ir traukti brazilus is dugno :hm aisku ir lietuviai atsipalaidavo, bet kazkaip nesvariai zaide brazilai, jie stumdes, o lietuviai ne prisiliest negalejo :oh
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 08 07, 21:24)
kazkaip tokia pergale nedziugina jei atvirai.
Bet man ar pasirode ar istikro, teisejai po ilgos pertraukos nieki nebemate, toks jaysmas kad jie bande ir traukti brazilus is dugno :hm aisku ir lietuviai atsipalaidavo, bet kazkaip nesvariai zaide brazilai, jie stumdes, o lietuviai ne prisiliest negalejo :oh
QUOTE(..Serena.. @ 2016 08 08, 13:27)
Laba dienele 
Svarbiausia, kad laimėjo:)
QUOTE(..Serena.. @ 2016 08 08, 13:27)
Laba dienele 
aha, man irgi taip pasirode.
lietuviu atsipalaidavimas+teisejavimas.. bet siaip - i gera toks dusas
Labas rytas, kokia tustuma cia
kaip saharoj
Labas,
as vos gyva po sportu, dar nakti keliausi plaukimo ziuret
snd tikiuosi gaut kedus, nu reikes isbandyt : ) atsiguliau su vaiku miegucio, bet kol uzmigsiu jis turnut pabus
svoris stovi vietoj, bet nieko ir nedarau kad kristu
as vos gyva po sportu, dar nakti keliausi plaukimo ziuret
Sveikos, paskaičiau kuo gyvenat kol vaikas parpė
Man toliau svoris krenta, jau šiandien 68.500 svėriu tai mamai atrodo kad nevalgau, o aš kemšu ne mažiau nei nėštumo metu
Matyt todėl, kad maitinimas daug kalorijų sudegina
Mažylis jau daug daugiau budrauja, į vaikelį o ne naujagimį panašėja
O sveria jau virš 6 kg tai nugara paskausta jau
Dėl Notos tai kažkaip pagalvojau gal pastojo, bet gal čia tik todėl kad galvoje vien vaikai
Šiaip manau kad grįš.
Dėl Notos tai kažkaip pagalvojau gal pastojo, bet gal čia tik todėl kad galvoje vien vaikai
man tikrai labai keista, kad tokia, mano akimis, stipri moteris kaip Nota kazko isizeide ir net i tema nebeateina...
kaip durna bendraut, kai nera sypseneliu
kaip durna bendraut, kai nera sypseneliu