Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

QUOTE(Rasapo @ 2016 08 10, 23:54)
as irgi iseisiu atostogu, neisbrauk manes. sia savaite normaliai prisiduosiu, o kita ketvirtadieni, nes skrendam atostogu pas mama.. grisim tik rugsejo 1d.. o kita diena penktadienis biggrin30x30.png bus gerai priduot atostogu pliusa biggrin30x30.png

parodyk batus, gal ir man reikia patogiu

Ok wink.png

Tokie
https://www.winnersp...s-GT-2000/10214

Pazadinau vaika vaistus sugirdyt, tai nebeuzmiega, nu busiu prisidirbus ....vel prades keltis nakti.
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 08 11, 01:37)

Kiek zinau didzioji daugyma sportininku begioja su asics kedais, mano sesuo ir su tokiais begioja smile30x30.png as salej naudoju reebok easy tone, man patogus, tik kol pripratau, nes ju uzkulne neauksta yra smile30x30.png

Labas rytas smile30x30.png jei sia savaite priduosiu nuli bus gerai, ledu dieta tesiasi toliau biggrin30x30.png

Frofe, tavoji i paruosiamaja eis, gal zinai ar reikia kokiu priemoniu, sasiuviniu ar dar ko susipirkt? smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(..Serena.. @ 2016 08 11, 07:27)
Kiek zinau didzioji daugyma sportininku begioja su asics kedais, mano sesuo ir su tokiais begioja smile30x30.png as salej naudoju reebok easy tone, man patogus, tik kol pripratau, nes ju uzkulne neauksta yra smile30x30.png

Labas rytas smile30x30.png jei sia savaite priduosiu nuli bus gerai, ledu dieta tesiasi toliau biggrin30x30.png

Frofe, tavoji i paruosiamaja eis, gal zinai ar reikia kokiu priemoniu, sasiuviniu ar dar ko susipirkt? smile30x30.png

jo ir as maciau, kad dauguma su jais, todel ir pirkau, kolkas dziaugiuosi, na man svarbu buvo kad smugi gerai sugertu, per varzybas 10 kilu kieta danga begau su senais kedais, tai uj sanarius jutau pora savaiciu.....o salej tai realiai nereik kazkokiu thumbup2.png bent man, padas plonas gali but.

as 3 ryto geriau kava ir kabinau riesutu sviesta saukstais ... mm parsivilko.
Atsakyti
QUOTE(smile_at @ 2016 08 10, 22:41)
Ar jau pradejai primaitint maziuke? kaip sekasi?

gerai, nespeju sauksto is burnos istraukt, o jau vel issiziojus biggrin30x30.png kita savaite eisim svertis, jauciu prieaugis nemazas bus biggrin30x30.png bet as dar ne daug ka jai duodu, darzoves kelias ir begale vaisiu jau isskanavus yra smile30x30.png geriausiai vertinamas bananas ir mango smile30x30.png

QUOTE(spaliuke29 @ 2016 08 11, 08:47)
as 3 ryto geriau kava ir kabinau riesutu sviesta saukstais ... mm parsivilko.

oi kaip as ju nelaukiu, kaip gerai be ju biggrin30x30.png

laba ryta smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(?angeliux? @ 2016 08 11, 09:18)
gerai, nespeju sauksto is burnos istraukt, o jau vel issiziojus  biggrin30x30.png  kita savaite eisim svertis, jauciu prieaugis nemazas bus  biggrin30x30.png  bet as dar ne daug ka jai duodu, darzoves kelias ir begale vaisiu jau isskanavus yra  smile30x30.png  geriausiai vertinamas bananas ir mango  smile30x30.png
oi kaip as ju nelaukiu, kaip gerai be ju  biggrin30x30.png

laba ryta  smile30x30.png

Gerai, kai valgo thumbup2.png! Tik pagal musu gydytoja, vaisiai paskutines vietoj turi but ivedami, nes paskui gali but bedu su darzoviu valgymu...
Labas rytas. Kas per oras, prie zemes traukia sad.png
Atsakyti
QUOTE(smile_at @ 2016 08 11, 10:27)
Gerai, kai valgo thumbup2.png!  Tik pagal musu gydytoja, vaisiai paskutines vietoj turi but ivedami, nes paskui gali but bedu su darzoviu valgymu...
Labas rytas. Kas per oras, prie zemes traukia sad.png

man gydytoja isvis liepe nuo ryziu ir kukuruzu koses pradet smile30x30.png as pirma darzoves ivedziau (morka, bulve, kalafijora, cukinija), o paskui pradejau vaisius duot smile30x30.png bet vaisiu as duodu paciai paciulpt, tyreliu nevalgau, tai vaisiu tiek ji ir tesuvalgo, darzovienes pirmauja smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(?angeliux? @ 2016 08 11, 09:18)

oi kaip as ju nelaukiu, kaip gerai be ju  biggrin30x30.png

jo buvo gerai, jau trecios, o dar neiprantu ir nesuprantu ko taip est norisi biggrin30x30.png
Atsakyti
Braukiuos ir aš iš lentutės.. Pasiliksiu tik su sportu smile30x30.png sėkmės visoms wink.png
Atsakyti
Visos bega is lentutes sad.png
Atsakyti
QUOTE(..Serena.. @ 2016 08 11, 08:27)

oj, sito tiksliai neatsakysiu, nes manau viskas priklauso nuo darzelio/mokyklos. maniske paruosiamojoj lieka darzelyje, mes grupej turim viena mama, kuri apsieme centralizuotai supirkti viska, mes tik susimetem pinigus. aukletoja dave sarasa ir ta mama supirks absoliuciai viska, jau daug sake ir supirkusi, kam nuolaidas uzmate. tai man sukt galvos visiskai del nieko nereikia, asmeniskai kiekvieniems teveliams tik vaikui sportine apranga ir avalyne parupinti reikia ir viskas smile30x30.png
cia domekis manau pas busima aukletoja, jos turetu sarasus duoti. taviskis darzelyje paruosiamojoj lieka ar i mokykla eis?
Atsakyti
QUOTE(..Serena.. @ 2016 08 11, 12:51)
Visos bega is lentutes sad.png

As dar galvoju.
Atsakyti
as nebegu.. tik atostogos ipuola bigsmile.png

saunuoliai irkluotojai- vaikinai ir merginos 4u.png
Atsakyti