Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

Sveikos 57,7 kg ax.gif jokios reakcijos mano organizmas nebedaro. Vietoj trypiu jeigu mažinti kalorijas tai jau badas verysad.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Priduodu svoriuka 83,9 kg
Atsakyti
Oho kai tuščia
labas rytas unsure.gif
negi miršta tema verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2016 08 29, 08:52)
Oho kai tuščia
labas rytas  unsure.gif
negi miršta tema  verysad.gif

Dziaugiasi paskutinem vasaros siltom dienom :)

Laba dienele, neprisidaviau preita penktadieni, uzmirsau pasisverti :)
Nuo soandien sportuosiu namie su trx dirzais, ziuresiu kaip kunas reaguos :)
Atsakyti
labas,
lentutes gerai kad nieks nepasigedo :D
svoris vietoj, begimas kuo toliau tuo geriau, vakar 9 kilus nubegau ir net nepavargau, stengiuosi jau didint greiti begimo, ryt isvarom pas senelius kelioms dienos, gyvenimas grazus wub.gif
Atsakyti
Laba diena;) mes jau po krikštynų, viskas buvo super, dabar lauksiu nuotraukų. Šiandien dar apipirkom sunų kanceliarinėmis prekėm i mokykla.
Oras nuostabus!
Atsakyti
Labas bigsmile.gif
Atostogos į pabaigą,turiu dar dvi dienas,tad pailsėsiu biggrin.gif

Pliuso turbūt dar daugiau turiu,rūbai maži,tad peršokau į treningus unsure.gif Vakar pavalgiau paskutinę vakarienę...šiandien MKD užtikrintai gavosi.
Atsakyti
Laba ryta! Mes irgi gyvenam atostogu nuotaikom, dabar pajury esam :
Atsakyti
QUOTE(?angeliux? @ 2016 08 30, 07:32)
Laba ryta! Mes irgi gyvenam atostogu nuotaikom, dabar pajury esam :

Welcome to Lith biggrin.gif
Mes vakar grizom verysad.gif smagu buvo. Kur atostogaujate?

Sveikos 4u.gif
Atsakyti
Labas biggrin.gif
Aha,pailsėjau rolleyes.gif 6:10 skambutis...kur tu??? Pasirodo mano menedžeris primalė š ir neužbukino mano tų dviejų dienų...žodžiu sugadino atostogas biggrin.gif

Po darbo dukrai dovanos lėkėm pirkt,o dabar taip valgyt noriu,tai grįžusi eisiu žuvies kept rolleyes.gif ir miegot biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos
atseit atostogauju o is tikro lakstau parduituve, mokykla, virtuve ...vaikio gimtadienis ryt , atvaziuos seneliai, kriksto tevas, paskui rugsejo pirmoji, o paskui dar karta gimtadieni svesim su kriksto mama jau biggrin.gif
Atsakyti
O pas mus svente vyras atostogaus kita savaite, vaziuosim i pajuri wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti