Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam 2016-aisiais

QUOTE(sima_1 @ 2016 11 30, 11:55)
Pireja, na tai ir man kilo tas klausimas, iš kur pas tave tie nereikalingi kilogramai? biggrin.gif Iš oro gi neauga, matyt vistiek kažką ne taip/ne tiek valgei.. unsure.gif

Valgiau hormoninius vaistus 9 menesius arkliskom dozem. Matant kaip tie keli kilai sunkia krenta, tai speju, kad ir dabar hormonu pusiausvyra nera normali. O ir amzius siame reikale teigiamumo neprideda.
Atsakyti

Sveikos  :)

Na štai, naujas mėnuo, iš ryto pasisvėriau, pasidariau kūno analizę ir išsimatavau metru  :)

 

Jau maždaug 2 mėn, kaip laikausi naujos sistemos. Viso per šį mėn numečiau 1,6 kg (svoris šnd 55,2 kg). Kūno analizė parodė, kad lieknėjau riebalų sąskaita, nes riebaliukų proc sumažėjo, o raumenukų padidėjo  :showoff:  Nors sportavau šį mėn gal kiek mažiau: zumba kasdien, pritūpimų challendge'as sėkmingai įveiktas (vakar dariau 250 pritūpimų  :didis: ), bėgimo beliko 1 k/sav (po ~12 km) na ir po 2-3 val/sav su svareliais. Bet kaip maitintis stengiuosi intuityviai, taip ir sportuoju intuityviai - stengiuosi įsiklausyti į organizmą ir pagauti signalą, kiek mankštos jis nori. Būna dienų, kad organizmas prašo poilsio, bet dažniausiai po kelių dienų pertraukos tiesiog maldauja duot jam apkrovos, maudžia visus raumenukus, kai jie be darbo  :) Kalendoriuje nebežymiu, buvau tik sužymėjusi kiek kurią dieną pritūpimų daryt, kad nereikėtų kaskart atsiversti nuorodos.

Metras irgi pradžiugino, nuo visų vietų nuėjo šiek tiek centimetrų. Labiausiai per šiuos mėn "nukentėjo" šoninė: -13 cm per 2 mėn  :blink:

 

Aš savo tikslus jau pasiekiau  :)

Nors praeitą sausį, kai prisijungiau į temą, rašiau, kad siekiu priešnėštuminių 53 kg, džiaugiuosi dabartiniais 55 kg. Vaizdas veidrodyje džiugina labiau, nei prie 53 kg (rimtai, aš ir tada laikiau save riebia karve ir svajojau apie 50 kg  :D Galvojau, bus kažkas kitaip, naivuolė :happy: ). Atgavau savo sportinę formą. Apimtys maždaug tokios, kokios buvo (šiek tiek dar storesnės šlaunys, jos, rupūžkės, išsipūtė pirmiausios ir pasiduos matyt paskiausios  :dry2: ). Telpu į priešnėštuminius rūbus.

Knyga man išgydė galvą. Nebelaikau savęs storule :lol:  

 

Daugiau svorio mest nenoriu, bet įtariu dar šiek tiek nuskristi gali. Man net įdomu, koks gi mano organizmo "set point'as" (natūralus, prigimtinis svoris, kurį jis gali palaikyti be ypatingų pastangų)  :rolleyes: Jei dar bus kokių pokyčių po mėnesio, parašysiu  :4u:

Atsakyti
QUOTE(Pireja @ 2016 12 01, 00:16)
Valgiau hormoninius vaistus 9 menesius arkliskom dozem. Matant kaip tie keli kilai sunkia krenta, tai speju, kad ir dabar hormonu pusiausvyra nera normali. O ir amzius siame reikale teigiamumo neprideda.

Aišku 4u.gif tuomet tikrai nėra ir nebus lengva juos nukratyt, bet žinoma tau pavyks! smile.gif

dontstop, tavo postą įrėminti galima būtų 4u.gif sveikinu pasiekus tikslą! Ir kodėl gi tu tos knygos neatradai anksčiau, ane? biggrin.gif
Atsakyti


dontstop, tavo postą įrėminti galima būtų 4u.gifsveikinu pasiekus tikslą! Ir kodėl gi tu tos knygos neatradai anksčiau, ane? biggrin.gif

Ačiū  :4u:  Taip  :)  Nežinau, ar būčiau ją tinkamai priėmus anksčiau  :)  Gal būčiau nepatikėjus tiesiog, kad tokie metodai veikia. Matyt reikėjo prieiti tam tikrą dugną, kai jau atrodė, kad nieks man nepadeda ir nepadės. Tada iš nevilties ėmiausi kažkokių juokingų keistų pratimų iš knygos, nelabai tikėdama, kad suveiks  :)  O jie ėmė ir suveikė  :D

Atsakyti
Labas! Sveikinu visas su kalendorine žiema 4u.gif mes po atostogų jau namie apšilome kojas biggrin.gif pirmadienį svėriausi, buvo 61,4 kg - atostogaut išvykau su 63 tongue.gif
Nežinau kaip su tuo svoriu, valgiau viską ir kiek noriu, man atrodo kad ir aš jau susidraugavau su maistu rolleyes.gif svoris geras koks dabar yra, nors norėčiau vis dėlto pamatyt prieky 5tuką, bet čia labiau dėl sportinio intereso biggrin.gif
Dontstop, ar matosi kokie nors pokyčiai po pritūpimų challenge? Aš galvoju kad ir man reik užpakaliuką stangrint, nes dabar toks meh unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nu, dontstop, nebedraugausiu su tavimi - numest 13 cm sonines! As gal tik pora cm per 4 menesius praradau unsure.gif Man viskas nuo sedynes ir slaunu krenta, nors ten ir taip daugmaz norma.

Sportas ir man labai patinka, ypac manieji grupiniai uzsiemimai. Ten labai skirtinga liaudis susirenka, bet atmosfera labai pozityvi. Bet vat uzsiimt sportu namie - nu niekaip neprisiverciu. Beveik kiekviena vakara matau begiojancius su lempom ant galvos, viduje kaip ir nors sukirba, bet viskas tuom ir pasibaigia. Neissijudinu niekaip.
Atsakyti

Dontstop, ar matosi kokie nors pokyčiai po pritūpimų challenge? Aš galvoju kad ir man reik užpakaliuką stangrint, nes dabar toks meh unsure.gifbiggrin.gif

Absoliučiai nei kiek, darau 4tą kartą šį challenge'ą (ne iš eilės), man per lengvas jis  :)

 

Nu, dontstop, nebedraugausiu su tavimi - numest 13 cm sonines! As gal tik pora cm per 4 menesius praradau unsure.gifMan viskas nuo sedynes ir slaunu krenta, nors ten ir taip daugmaz norma.

Sportas ir man labai patinka, ypac manieji grupiniai uzsiemimai. Ten labai skirtinga liaudis susirenka, bet atmosfera labai pozityvi. Bet vat uzsiimt sportu namie - nu niekaip neprisiverciu. Beveik kiekviena vakara matau begiojancius su lempom ant galvos, viduje kaip ir nors sukirba, bet viskas tuom ir pasibaigia. Neissijudinu niekaip.

Na va, man šlaunys kaip tik niekaip neplonėja, nu niekaip  :)

 

Lempos ant galvos  :bigsmile:  Štai ko man reikia  :lol:  Nes rimtai baisu vakare bėgioti, kad tik koją į kokią balą neįstatyti... Kažin ar nežiūrės nieks kaip į beprotę  :happy:

 

Sima_1, jei kada matysi bėgiojančią po rajoną su lempa, žinosi, kad tai tikrai aš  :lol:

Atsakyti
Nu gal vistiek bandysiu tuos pritūpimus daryt... kokie jums pratimai veiksmingiausi sėdmenims?
Atsakyti
Pas mane vel pliusas: +0,3kg. Sia savaite tikrai valgiau tvarkingiau, nei praejusia, bet pries tai numeciau 0,8kg o dabar priaugau.

Zodziu, 5 zvaigzdiu kaledom nepasieksiu, nebent pradeciau valgyti tik pusrycius. Matyt, teks taikytis su organizmo pokyciais ir bandyti prisiversti sportuoti namie. Nes 2x per savaite tikrai neuztenka. Uziemimuose darome labai daug pratimu pilvo presui, o pokyciai ant manes labai nedideli.
Tai zodziu, tikslas ir toliau maitintis kuo tvarkingiau, jokiu angliavandeniu vakarais. Ir prisiversti sportuoti namie. Batu kaledoms nepirksiu, nes toks buvo susitarimas su savimi. Galbut sausio menesi, jei rasi tinkamus, grazius ir uz protinga kaina.

Statistikai: per 5 men. numeciau kiek daugiau nei 3kg (labai neblogai, sakyciau). Reikes veliau pasimatuoti liemeni ir klubu apimti, kad zinociau, ar yra pokytis.
Atsakyti
Pas mane irgi pliusas šiandien. Nesuprantu, visą savaitę tvarkingai laikiausi, vakar kiek saldumynais pasivaišinau svečiuose unsure.gif negi tai taip įtakojo..
Atsakyti
Labas rytas!

Pas mane -0.400 (61.6) Na visa savaite jauciau, kad minusas bus, nes ir veidrodi maciau plonesni "gelbejimosi rata" biggrin.gif Valgiau kaip iprastai, 2treniruotes buvo. Manau cia vanduo nuejo, po menesiniu ax.gif 4u.gif Sia savaite nusprendziau ijungti dar papildomas cardio treniruotes - diena kai nera paprastos treniruotes, nuvaziuosiu tiesiog pazingsniuoti 40min biggrin.gif Senai apie tai galvojau, bet vis nenuvaziuodavau. Bet sia savaite pasizadu sau 2kartus nuvaziuosiu papildomui Cardio mirksiukas.gif

sima_1 na jei tikrai del saldumynu, tai rytoj neturetu jau buti to pliuso. Bent jau pas mane taip buna, jei suvalgau kazka neplanuoto, kita ryta pliusiukas, o dar kita ziurek jau ir nera mirksiukas.gif

Pireja o gal vis gi pasieksi? 000054.gif Tau tikrai visas kortas sumaise vaistai.. Bet pamazu grisi i vezes. Tik psichologiskai gal nedziugina, valgai, sportuoji, o kunas neklauso mastau.gif Ar daug vandens geri dienos begyje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo the_wanted: 05 gruodžio 2016 - 10:50
QUOTE(the_wanted @ 2016 12 05, 10:49)
Pireja o gal vis gi pasieksi?  000054.gif Tau tikrai visas kortas sumaise vaistai.. Bet pamazu grisi i vezes. Tik psichologiskai gal nedziugina, valgai, sportuoji, o kunas neklauso  mastau.gif Ar daug vandens geri dienos begyje?

Na jei nevalgyciau, pasiekciau smile.gif Bet tikslas tai ne toks. Turiu kolege, kuri sportuoja 4-5 x per savaite (seimos neturi, tai gali sau leisti). Ir taip jau kokie 5-6m. Pigiura tikrai labai grazia nusisportinusi. Valgo tik tam tikrus produktus, jokiu duonos gaminiu, bulviu ir kruopu. Bet ji istisai alkana, pavargusi, neissimiegojusi ir jai visuomet salta. Tai vat as taip nenoriu, ne gyvenimas tatai. As noriu protingai ir sveikai.

Pas mane antra ciklo puse, tai irgi galvoju, kad tai turi siek tiek itakos svoriui.

As sporta 2x sia savaite numaciusi. Ir gal savaitgali prisiversiu ristele pabegioti, ora gera zada.
Papildyta:
Pamatavau savo apimtis, tai pameciau 4cm nuo sedynes, 0,5cm nuo shlaunu, o nuo pilvo 0.
Atsakyti