Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam 2016-aisiais

Sveikos  :4u: 

Aš sportuoju bet kokiom dienom, nesu praleidus treniruotės sporto klube dėl tokių moteriškų dalykų  :) 

Mano svoris stovėjo 6 dienas ir paskui vėl pajudėjo žemyn  :)  O aš jau užpergyvenus buvau  :karsta: Vėl atsiverčiau knygą, perskaičiau kelis skyrius. Ir užsimotyvavau toliau laikytis sistemos. Dar pasidovanojau kubinius virbalus, kad smagiau būtų ir nedingtų entuziazmas  :laugh: Šeštadienį tikiuosi gauti  :wub: 

Atsakyti
QUOTE(the_wanted @ 2016 11 16, 19:48)
Man sunkiausia pirma diena, toliau viskas ok smile.gif

Ir man taip pat. Praeita savaite buvo 0 sporto, sia savaite tik 1x... Reikes sekmadieni seimyna i baseina vezt, bent paplaukiosiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pireja: 17 lapkričio 2016 - 21:28

Sveikos, damočkos  :B

Bet gi tikrai kaip čia ramu tylu, nėra net ko paskaityt prie kavos  :D

Kaip ir dažniausiai, penktadienį atsiraportuoju  :rolleyes: Taigi šią savaitę -400g  :bigsmile:  :victory2:

Atsakyti

Sveikos  :4u:

Prisiduot gal šiandien? Kol kas -500 per šią savaitę, bet nesitikiu išlaikyt rezultatą iki pirmadienio, nes naktį grįžo vyras su skanėstais, saldumynai tai manęs nejaudina, bet sūriai visokių rūšių su spec padažiukais prie jų iš Olandijos yra kažkas tokio, verto nuodėmės  :wub:

 

Vyras parvežė dovanų žieminiam bėgimui skirtus spec sportbačius ir bliuzoną. Bet pas mus atšilo, manau šiandien dar nebandysiu, prabėgsiu su įprastais  :hmm:

 

Daugiau kaip ir nėra naujienų. Laikausi sistemos. Vis geriau ir geriau pavyksta atskirti alkį ir sotumą. Kartais pagaunu save, kad paskutiniai 2-3 šaukštai buvo kaip ir bereikalingi. Bet dažniausiai sugebu sustoti, kada reikia. Pastebėjau, kad man geriau iškart įsidėti į lėkštę kelis kąsnius ir geriau dar kelis sykius papildyti, nei pridėti iš karto daug ir paskui stengtis laiku sustoti, palikus lėkštėje kažką...

 

Ai, pažiūrėkit kokį zumbistą tautietį radau  :bigsmile:

https://www.youtube....dGwePSwg/videos

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 11 19, 12:53)
<p>Ai, pažiūrėkit kokį zumbistą tautietį radau  bigsmile.gif</p>
<p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.youtube.com/channel/UCOjZigyo_fg2V7JdGwePSwg/videos'>https://www.youtube.com/channel/UCOjZigyo_fg2V7JdGwePSwg/videos</a></p>

Sitas geras, man patinka biggrin.gif

-0,8kg. Nemazas minusas, bet kadangi dvi sav. svoris augo, tai dar nepasiekiau zemiausio tureto svorio tasko.
Atsakyti

Sveikos  :4u:

Man reikėjo vakar prisiduot, būčiau rašius -1,7 kg, šiandien liko tik -400 g  :D  Prisirijau sūrių  :happy:

Išbandžiau vakar visgi naujus bėgimo sportbačius ir bliuzoną, nors buvo kokie +9. Bliuzonas fainas, bėgau su juo vietoj striukės, tai net karšta buvo, pridėjus striukę ant viršaus manau drąsiai iki -5 galėsiu bėgiot  :victory2:

O batai nuvylė, nes lyg plonesni, nei mano nuolatiniai nežieminiai  :unsure:  Bet amortizacijos sistema naujutelaičių batų  :super:  Iškart pasijuto skirtumas, bėgau net pasišokdama  :lol:

 

Pireja, šaunuolė  :super:

Atsakyti
Sveikos, lieknuolės 4u.gif kitaip ir nepavadinsi, kokius minusus priduodat blink.gif ploja.gif tik pavydžiu ir slepiuosi po lapais... blush2.gif Aš šiandien nieko nepriduodu, nes vėl pamiršau pasisvert doh.gif anksti kėlėmės, kažkaip po pusryčių susigaudžiau, kad pirmadienis gi.. Ryt parodysiu, tikiuosi minusą.. unsure.gif
Atsakyti
Sveikos!
Na pas mane +0.700 rolleyes.gif blink.gif Cia matyt sestadienio vakariene bowlinge - kepta duona su suriu, gabalelis picos ir brownie 21.30 biggrin.gif Kitaip paaiskint negaliu biggrin.gif Na gal pms biggrin.gif Na bet as nepasiduodu ir iki Naujuju tikiu pamatysiu 5.. biggrin.gif Iki Kaledu menuo liko huh.gif
Atsakyti
Sima, as 2 savaites svori auginau, kad butu ka mesti.
Siaip tikrai nepavyzdys esu siuo klausimu.

The Wanted, kiek turi viso kg? Pas mane sekmadieni 63,4kg buvo. Tai iki Kaledu reiketu numesti 3,5kg. Daug, imanoma, bet as noriu, kad man jie naturaliai nubyretu. O ne tai kad meti valgyti, ir jie nukrenta.
Siandiena buvau sporte. Labai smagiai po sporto jauciuosi. Kardio treniruotes mano organizme tikrai issaukia laimes hormono gamyba biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pireja @ 2016 11 24, 01:11)
Sima, as 2 savaites svori auginau, kad butu ka mesti.
Siaip tikrai nepavyzdys esu siuo klausimu.

The Wanted, kiek turi viso kg? Pas mane sekmadieni 63,4kg buvo. Tai iki Kaledu reiketu numesti 3,5kg. Daug, imanoma, bet as noriu, kad man jie naturaliai nubyretu. O ne tai kad meti valgyti, ir jie nukrenta.
Siandiena buvau sporte. Labai smagiai po sporto jauciuosi. Kardio treniruotes mano organizme tikrai issaukia laimes hormono gamyba  biggrin.gif

Bendrai siandien ryte buvo 62.1😊 Tai gi man minimum 2.2 kg liko 😂
Atsakyti
QUOTE(Pireja @ 2016 11 24, 00:11)
Sima, as 2 savaites svori auginau, kad butu ka mesti.
Siaip tikrai nepavyzdys esu siuo klausimu.


Na bet svarbiausia, jog krenta.
Aš irgi pliuso priauginau, ir dar PMS, tai sunkiai sekasi nukratyt
Atsakyti

Sveikos  :4u:

Na kas čia dabar per pliusai  :)

Aš kol kas laikau tą patį svorį. Vakar baliavojom. Valgiau picą vakare. Ir buvau jau praktiškai rami, kad pliuso, kaip kad anksčiau būtų buvę, ryte tikrai neturėsiu :didis: Ankstesnėm savaitėm po kiekvienos tokios dienos, kai atrodydavo, kad kažką ne tą suvalgiau, arba ne tiek, kiek reikėjo, sverdavausi su baime ir kaskart labai nusistebėdavau, kad nėra pliuso ar net minusas, kažkoks stebuklas atrodė, mistika  :bigsmile:  O dabar jau pripratau  :D Kad ir ką valgau, vis tiek po biškį lieknėju, jei tik valgau "pagal alkį"  :)  Šiom dienom suvokiau, kad man net nebaisios artėjančios Kalėdos  :D  Visad per šventinį laikotarpį priaugdavau 3 kg, bet šiemet nepriaugsiu tikrai  :)

Atsakyti