Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužiai moterims nuo 42 iki 46 dydžio

12 dydis, medvilnė su linu. Rožinis. Su kišenėmis. Labai labai wub.gif 27eur arba keiciu i 8 arba 10 d.
Su 165 ūgiu ilgis ties keliais.
vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
Gosha by Vero Moda firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Labai stilingas modelis. Jį puošia taikliai suderintos spalvos: tamsiai mėlyna ir geltona wub.gif Madingas viršaus sukirpimas wub.gif Sukirpimas sudaro V formos apykaklę. Apačia bei rankovės padailintos mėlynos spalvos ruožais wub.gif Suknelės juosmenį šone puošia klostelės wub.gif Per krūtinę - 52 cm. MATUOTA NUO SIŪLĖS IKI SIŪLĖS - VIETOS KRŪTINEI YRA NEMAŽAI mirksiukas.gif Per juosmenį - 42 cm. Per klubus - 54 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS ELASTINGAS. Stilingas ilgis - 100 cm. Dydis - L. Kaina tik 16 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif

Atsakyti
Zara BASIC firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Labai stilingas modelis TINKANTIS VISIEMS SEZONAM wub.gif 4u.gif Audinys madingai languotas wub.gif Taikliai suderinta spalvų gama. Madingas viršaus sukirpimas -paaukštinta apykaklė dailiai atsilenkia wub.gif Modelį dar stilingesniu daro balta apykaklė bei balti rankovių kantai su skeltukais. wub.gif Šonuose yra kišenės - stilinga bei labai patogu. Per krūtinę - 59 cm. Per juosmenį - 57 cm. Per klubus - 59 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDYNYS ELASTINGAS. Ilgis - 89 cm. Dydis - XL. Kaina tik 18 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif

Atsakyti
STOCKH LM firmos naujas sijonas atvežtas iš užsienio. Man deja didokas. Apačioje yra pamušalas - ant viršaus stilingų raštų audinys wub.gif Standus audinys dailiai paplisuotas wub.gif Dėl standaus audinio labai dailiai atrodo klostės wub.gif Modelio juoemenį puošia dvi juodos juostelės mirksiukas.gif Šone yra užtrauktukas. Per juosmenį - 43 cm. Per klubus - 50 cm. Stilingas ilgis - 60 cm. Dydis - M(40). Kaina tik 12 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
cop.copine firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Elegantiškas ir tuo pačiu puošnus modelis wub.gif Stilinga tamsiai violetinė spalva wub.gif Madingas V formos apykaklės sukirpimas wub.gif Per krūtinę - 60 cm. Per juosmenį - 60 cm. Per klubus apie 70 cm. Stilingas ilgis - 121 cm. Apačia - 91 cm. (viena pusė) Dydis - XL. PIUIKIAI TIKS IR L DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS 4u.gif mirksiukas.gif Kaina tik 26 €.
ABU DIRŽAI DOVANOJAMI wub.gif

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Jupiter firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Labai taikliai suderintos spalvos - sodri bet neįkiri oranžinė bei mėlyna wub.gif Priekis padailintas stilinga gėle wub.gif Yra pamušalas. Šonuose yra kišenės - stilinga bei labai patogu mirksiukas.gif wub.gif Audinio sudėtis - viscose - prabangi medvilnė bei elastane. Per krūtinę - 54 cm. Per juosmenį apie 57 cm. Suknelė toliau platėja - varpelio formos wub.gif Stilingas ilgis - 102 cm. Dydis - 44. ATITINKA L DYDĮ. Kaina tik 16 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif

Atsakyti
River Island firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Baltą audinuką puošia stilingai sukirptos rankovės - nugaroje - apačioje skeltukas wub.gif Modeliukas dėvimas ant petukų. Petukų srityje įvertos gumos. Viršus - 54 cm. TEMPIASI IKI 68 CM. Ilgis - 55 cm. Dydis - L. Kaina tik 12 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
PARAPHRASE firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Audinį puošia stilinga salotinė spalva wub.gif Elastano turintis audinys turi dailią faktūrą. Modelis turi madingo 3/4 ilgio rankoves kurios susisega sagomis. Madingai apipavidalintas priekis. Jis dailiai sumetamas wub.gif Lengvai krenta klostelėmis. Susidaro V formos apykaklė. Nugara šiek tiek ilgesnė. Per krūtinę - 57 cm. Ilgis - 63 - 70 cm. Dydis - L(14/40). Kaina tik 12 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif

Atsakyti
Next firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Baltą jaukų audinį puošia stilingi drambliukai wub.gif Priekis padailintas persišviečiama karbatkėle bei kišenuku wub.gif Stilingas 3/4 rankovių ilgis. Rankovės užsisega sagutėmis. Apačia padailinta kantu. Nugaroje kanto srityje per vidurį įverta guma. Audinuko sudėtis: 100% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. Per krūtinę 60 - cm. Ilgis - 70 cm. Dydis - 18. ATITINKA L/XL DYDĮ. Kaina tik 12 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif

Atsakyti
ANNA FIELD firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja didokas. Audinuką puošia stilingos spalvos: juoda - balta - mėlyna bei madingi dryžiai wub.gif Žemiau juosmens audinys paplisuotas. Keturi įsiūvai - du priekyje - du nugaroje. Juosmuo iš gumos. Ji apdengta juodu audinuku. Per juosmenį - 41 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Ilgis - 55 cm. Dydis - 42. Kaina tik 12 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Nauja FRANSA Šilta parka striuke wub.gif
aukštos kokybės skandinavu prekinis ženklas , madingas parka tipo modelis , modelis idealus mūsų ziemoms , geras ilgis , rankogaliai slėpti trikotaziniai , patogus kapisonas , kapisonas nusisega , juosmens apimtis reguliuojasi sniureliu , virsutinis audinys neperpučiamas , manau neperšlampa , striuke nera stora , bet tikrai labai šilta , ideali mūsų drėgnoms ziemoms mirksiukas.gif
labai graži , neeiline tamsaus turkio spalva , dydis XXL , kaina 65 eurai 4u.gif MAŽINU KAINĄ 50 euru ( Kaina etiketej 100 euru )
Naujas Fainas vilnonis megztukas 4u.gif
Stilingas , aukštos kokybės prekinio ženklo PART TWO vilnonis megztukas .
Neįpareigojantis , klasikinio tipo modelis .
Minkštas , šiltas , nors nėra labai storas .
Spalvų derinys fainas wub.gif
Sudėtis : 55% mohera , 25% nailonas , 20% vilna , dydis XL , kaina 32 eurai 4u.gif
Nauja Nuostabi raudona kokteiline suknele wub.gif
Labai graži , elegantiško klasikinio modelio , labai graži iškirpte , skaisti raudona spalva . Medžiaga labai kokybiska , nera plona , neskysta , neišryškina ko nereikia , bet elastinga , neatrodo pigiai , tinkama pasipuošti
46 dydis, kaina 25 eurai 4u.gif

Atsakyti
Candie's firmos nauji marškinukai atvežti iš užsienio. Man deja didoki. Labai madingas Vintage stiliaus modelis wub.gif Ypatingai rankovių sukirpimas - šių bei kitų metų topas. Priekis padailintas karbatkėlėmis. Madingai paaukštinta apykaklė taip pat puošia neriniai wub.gif Į rankovių kantus įvertos gumutės stilingai keičia jų formą. Marškiniai susisega dailiomis sagutėmis. Per krūtinę - 58 cm. Juosmens sritis - 57 cm. Apačia - 57 cm. Per pečius - 46 cm. Rankovės ilgis - 60 cm. Ilgis - 64 cm. Dydis - L. Kaina tik 12 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti