Su 165 ūgiu ilgis ties keliais.
Gosha by Vero Moda firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Labai stilingas modelis. Jį puošia taikliai suderintos spalvos: tamsiai mėlyna ir geltona
Madingas viršaus sukirpimas
Sukirpimas sudaro V formos apykaklę. Apačia bei rankovės padailintos mėlynos spalvos ruožais
Suknelės juosmenį šone puošia klostelės
Per krūtinę - 52 cm. MATUOTA NUO SIŪLĖS IKI SIŪLĖS - VIETOS KRŪTINEI YRA NEMAŽAI
Per juosmenį - 42 cm. Per klubus - 54 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS ELASTINGAS. Stilingas ilgis - 100 cm. Dydis - L. Kaina tik 16 .

ATSAKYSIU I AZ

ATSAKYSIU I AZ
Zara BASIC firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Labai stilingas modelis TINKANTIS VISIEMS SEZONAM
Audinys madingai languotas
Taikliai suderinta spalvų gama. Madingas viršaus sukirpimas -paaukštinta apykaklė dailiai atsilenkia
Modelį dar stilingesniu daro balta apykaklė bei balti rankovių kantai su skeltukais.
Šonuose yra kišenės - stilinga bei labai patogu. Per krūtinę - 59 cm. Per juosmenį - 57 cm. Per klubus - 59 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDYNYS ELASTINGAS. Ilgis - 89 cm. Dydis - XL. Kaina tik 18 .

ATSAKYSIU I AZ

ATSAKYSIU I AZ
STOCKH LM firmos naujas sijonas atvežtas iš užsienio. Man deja didokas. Apačioje yra pamušalas - ant viršaus stilingų raštų audinys
Standus audinys dailiai paplisuotas
Dėl standaus audinio labai dailiai atrodo klostės
Modelio juoemenį puošia dvi juodos juostelės
Šone yra užtrauktukas. Per juosmenį - 43 cm. Per klubus - 50 cm. Stilingas ilgis - 60 cm. Dydis - M(40). Kaina tik 12 .

ATSAKYSIU I AZ

ATSAKYSIU I AZ
cop.copine firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Elegantiškas ir tuo pačiu puošnus modelis
Stilinga tamsiai violetinė spalva
Madingas V formos apykaklės sukirpimas
Per krūtinę - 60 cm. Per juosmenį - 60 cm. Per klubus apie 70 cm. Stilingas ilgis - 121 cm. Apačia - 91 cm. (viena pusė) Dydis - XL. PIUIKIAI TIKS IR L DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS
Kaina tik 26 .
ABU DIRŽAI DOVANOJAMI

ATSAKYSIU I AZ
ABU DIRŽAI DOVANOJAMI

ATSAKYSIU I AZ
Jupiter firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Labai taikliai suderintos spalvos - sodri bet neįkiri oranžinė bei mėlyna
Priekis padailintas stilinga gėle
Yra pamušalas. Šonuose yra kišenės - stilinga bei labai patogu
Audinio sudėtis - viscose - prabangi medvilnė bei elastane. Per krūtinę - 54 cm. Per juosmenį apie 57 cm. Suknelė toliau platėja - varpelio formos
Stilingas ilgis - 102 cm. Dydis - 44. ATITINKA L DYDĮ. Kaina tik 16 .

ATSAKYSIU I AZ

ATSAKYSIU I AZ
River Island firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Baltą audinuką puošia stilingai sukirptos rankovės - nugaroje - apačioje skeltukas
Modeliukas dėvimas ant petukų. Petukų srityje įvertos gumos. Viršus - 54 cm. TEMPIASI IKI 68 CM. Ilgis - 55 cm. Dydis - L. Kaina tik 12 .

ATSAKYSIU I AZ

ATSAKYSIU I AZ
PARAPHRASE firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Audinį puošia stilinga salotinė spalva
Elastano turintis audinys turi dailią faktūrą. Modelis turi madingo 3/4 ilgio rankoves kurios susisega sagomis. Madingai apipavidalintas priekis. Jis dailiai sumetamas
Lengvai krenta klostelėmis. Susidaro V formos apykaklė. Nugara šiek tiek ilgesnė. Per krūtinę - 57 cm. Ilgis - 63 - 70 cm. Dydis - L(14/40). Kaina tik 12 .

ATSAKYSIU I AZ

ATSAKYSIU I AZ
Next firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Baltą jaukų audinį puošia stilingi drambliukai
Priekis padailintas persišviečiama karbatkėle bei kišenuku
Stilingas 3/4 rankovių ilgis. Rankovės užsisega sagutėmis. Apačia padailinta kantu. Nugaroje kanto srityje per vidurį įverta guma. Audinuko sudėtis: 100% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. Per krūtinę 60 - cm. Ilgis - 70 cm. Dydis - 18. ATITINKA L/XL DYDĮ. Kaina tik 12 .

ATSAKYSIU I AZ

ATSAKYSIU I AZ
ANNA FIELD firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja didokas. Audinuką puošia stilingos spalvos: juoda - balta - mėlyna bei madingi dryžiai
Žemiau juosmens audinys paplisuotas. Keturi įsiūvai - du priekyje - du nugaroje. Juosmuo iš gumos. Ji apdengta juodu audinuku. Per juosmenį - 41 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Ilgis - 55 cm. Dydis - 42. Kaina tik 12 .

ATSAKYSIU I AZ

ATSAKYSIU I AZ
Nauja FRANSA Šilta parka striuke
aukštos kokybės skandinavu prekinis ženklas , madingas parka tipo modelis , modelis idealus mūsų ziemoms , geras ilgis , rankogaliai slėpti trikotaziniai , patogus kapisonas , kapisonas nusisega , juosmens apimtis reguliuojasi sniureliu , virsutinis audinys neperpučiamas , manau neperšlampa , striuke nera stora , bet tikrai labai šilta , ideali mūsų drėgnoms ziemoms
labai graži , neeiline tamsaus turkio spalva , dydis XXL , kaina 65 eurai
MAŽINU KAINĄ 50 euru ( Kaina etiketej 100 euru )

Naujas Fainas vilnonis megztukas
Stilingas , aukštos kokybės prekinio ženklo PART TWO vilnonis megztukas .
Neįpareigojantis , klasikinio tipo modelis .
Minkštas , šiltas , nors nėra labai storas .
Spalvų derinys fainas
Sudėtis : 55% mohera , 25% nailonas , 20% vilna , dydis XL , kaina 32 eurai

Nauja Nuostabi raudona kokteiline suknele
Labai graži , elegantiško klasikinio modelio , labai graži iškirpte , skaisti raudona spalva . Medžiaga labai kokybiska , nera plona , neskysta , neišryškina ko nereikia , bet elastinga , neatrodo pigiai , tinkama pasipuošti
46 dydis, kaina 25 eurai

aukštos kokybės skandinavu prekinis ženklas , madingas parka tipo modelis , modelis idealus mūsų ziemoms , geras ilgis , rankogaliai slėpti trikotaziniai , patogus kapisonas , kapisonas nusisega , juosmens apimtis reguliuojasi sniureliu , virsutinis audinys neperpučiamas , manau neperšlampa , striuke nera stora , bet tikrai labai šilta , ideali mūsų drėgnoms ziemoms
labai graži , neeiline tamsaus turkio spalva , dydis XXL , kaina 65 eurai

Naujas Fainas vilnonis megztukas
Stilingas , aukštos kokybės prekinio ženklo PART TWO vilnonis megztukas .
Neįpareigojantis , klasikinio tipo modelis .
Minkštas , šiltas , nors nėra labai storas .
Spalvų derinys fainas
Sudėtis : 55% mohera , 25% nailonas , 20% vilna , dydis XL , kaina 32 eurai

Nauja Nuostabi raudona kokteiline suknele
Labai graži , elegantiško klasikinio modelio , labai graži iškirpte , skaisti raudona spalva . Medžiaga labai kokybiska , nera plona , neskysta , neišryškina ko nereikia , bet elastinga , neatrodo pigiai , tinkama pasipuošti
46 dydis, kaina 25 eurai

Candie's firmos nauji marškinukai atvežti iš užsienio. Man deja didoki. Labai madingas Vintage stiliaus modelis
Ypatingai rankovių sukirpimas - šių bei kitų metų topas. Priekis padailintas karbatkėlėmis. Madingai paaukštinta apykaklė taip pat puošia neriniai
Į rankovių kantus įvertos gumutės stilingai keičia jų formą. Marškiniai susisega dailiomis sagutėmis. Per krūtinę - 58 cm. Juosmens sritis - 57 cm. Apačia - 57 cm. Per pečius - 46 cm. Rankovės ilgis - 60 cm. Ilgis - 64 cm. Dydis - L. Kaina tik 12 .

ATSAKYSIU I AZ

ATSAKYSIU I AZ