Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(adriatic @ 2016 08 03, 16:42)
labiausiai patinkancios mano mokyklinio amziaus vaikui:
columbia (ne pukine), gap pukine, everest pukine. aisku prieziura lengviausia columbijos is cia isvardintu

va toki modeli jau 3 metai is eiles perkam, uzpakali dengia, lengva, silta, patogi

ir kaina dabar normali
http://www.columbias...lor=012#start=1

o kaip dydi zinoti?
jei ugis 140cm, tai kuri imti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zittute @ 2016 08 03, 15:22)
merginos, gal kuri turit sau ar vaikams zaxy avalynes? siandien akropolyj paciupinejau vaikiskas basutes- atrodo tokios fainuoles, ta guma tokia minksta, padukas lankstus.... idomu kaip kokybe, ar atitinka crocsus ar ne... nes va kainu tai visai neblogu yra mergaitems https://www.amazon.c...p;keywords=zaxy

As turejau moteriskas, be proto patogios ir minkstos, buvau isimylejys, bet po 2-3sav abieju padai perskilo pusiau sad.gif((

Pas mane tokios buvo
https://www.amazon.c...G...&ref=plSrch
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo D'esire: 03 rugpjūčio 2016 - 16:48
QUOTE(D'esire @ 2016 08 03, 17:46)
As turejau moteriskas, be proto patogios ir minkstos, buvau isimylejys, bet po 2-3sav abieju padai perskilo pusiau sad.gif((

Pas mane tokios buvo
https://www.amazon.c...G...&ref=plSrch

aciu labai uz pasidalijima 4u.gif
Atsakyti

lyg kazkas rinko Asda?
gal renkate?
Prisijungciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(egliene @ 2016 08 03, 17:40)
o kaip dydi zinoti?

Aš 130 cm su biškiu pirksiu M. Buvau nupirkus S buvo maža.
Atsakyti
QUOTE(egliene @ 2016 08 03, 17:40)
o kaip dydi zinoti?

M imkit, tiks tikrai, maniskis ~142 ugio, M siemet deves, iki 150 ugio tikrai uzteks sio dydzio

cia jeigu vaikas normalaus sudejimo, nestambus 4u.gif sis modelis pailgintas, uzpakali dengia visa.

siaip va matuoju M dydi:
ilgis 65
plotis 45
rankove nuo peties 55
rankove nuo oazasties 43

Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2016 08 03, 19:34)
Aš 130 cm su biškiu pirksiu M. Buvau nupirkus S buvo maža.

mano galva iki keliu bus sio modelio M dydis taviskiui, maniskis pernai skendo, si striuke metus spintoj gulejo, as ja rudeni pirkau, nors kito modelio columbijos M dydi jau ziema devejo smile.gif

Atsakyti
QUOTE(adriatic @ 2016 08 03, 19:39)
M imkit, tiks tikrai, maniskis ~142 ugio, M siemet deves, iki 150 ugio tikrai uzteks sio dydzio

cia jeigu vaikas normalaus sudejimo, nestambus  4u.gif sis modelis pailgintas, uzpakali dengia visa.

siaip va matuoju M dydi:
ilgis 65
plotis 45
rankove nuo peties 55
rankove nuo oazasties 43

Papildyta:
mano galva iki keliu bus sio modelio M dydis taviskiui, maniskis pernai skendo, si striuke metus spintoj gulejo, as ja rudeni pirkau, nors kito modelio columbijos M dydi jau ziema devejo smile.gif

Rimtai? Velnias iš usa buvau nupirkus S. Buvo maža. Maž nuo modelio priklauso. Gal reik nuvaryt į pardą pamatuot.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 08 03, 19:42)
Rimtai? Velnias iš usa buvau nupirkus S. Buvo maža. Maž nuo modelio priklauso. Gal reik nuvaryt į pardą pamatuot.

taip, nuo modelio priklauso tikrai

stai tau kitas modelis (plonesniu pasiltinimu, 150g) o tos pirmosios 240 gr pasiltinimas
cia toks modelis: https://www.rei.com/...ion-jacket-boys
M dydis
ilgis 60
plotis 43
rankove is pazasties 45 (sio modelio rankoves ilginasi dar)

va su sia pernai ziema vaiksciojo, ji ir trumpesne, ir siauresne, na ir plonesne kazkiek (su tokiu blizgiu pamusalu)

siaip dabar ja issitraukus, ziuriu kad tiks maniskiui dar ir pernykste striuke, o dar GAPo puchovikas kabo spintoj, kuris pernai buvo laisvokas, reiks pamastyt ar bereiks mum dvieju columbiju, ar su pernykstem issiversime g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adriatic: 03 rugpjūčio 2016 - 18:57
QUOTE(adriatic @ 2016 08 03, 19:52)
taip, nuo modelio priklauso tikrai

stai tau kitas modelis (plonesniu pasiltinimu, 150g) o tos pirmosios 240 gr pasiltinimas
cia toks modelis: https://www.rei.com/...ion-jacket-boys
M dydis
ilgis 60
plotis 43
rankove is pazasties 45 (sio modelio rankoves ilginasi dar)

va su sia pernai ziema vaiksciojo, ji ir trumpesne, ir siauresne, na ir plonesne kazkiek (su tokiu blizgiu pamusalu)

siaip dabar ja issitraukus, ziuriu kad tiks maniskiui dar ir pernykste striuke, o dar GAPo puchovikas kabo spintoj, kuris pernai buvo laisvokas, reiks pamastyt ar bereiks mum dvieju columbiju, ar su pernykstem issiversime  g.gif

Ot ačiū. Bet tai skirtumas ilgio. Man vaikis viską išaugo. Aš tik dabar atsibudau, kad basas ir striukės jokios. Šita plonesnė labiau tiktų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 03 rugpjūčio 2016 - 19:07
QUOTE(JMD @ 2016 08 03, 20:05)
Ot ačiū. Bet tai skirtumas ypač rankovių toks nejuokingas. Man vaikis viską išaugo. Aš tik dabar atsibudau, kad basas ir striukės jokios. Šita plonesnė labiau tiktų.

bet su plonesne eidavom iki -10-12 kokiu, kai salciau, traukdavau GAPini puchovika, o su ta, kur UK nuoroda dejau buna silta ir prie -20 biggrin.gif

man regis maciau tu siltuju parkas outlet, galit pasokt pasimatuoti, tik ten kaina neadekvati buvo, 70 eur gal kokiu doh.gif

pas mus pirmi metai, kai zieminiu striukiu neperaugo, nors dar tik rugpjucio pradzia, ka gali zinot kas bus gruodi lotuliukas.gif batu siemet neperku, nes per 3 men isaugo viena dydi jau beveik
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adriatic: 03 rugpjūčio 2016 - 19:13
QUOTE(adriatic @ 2016 08 03, 20:09)
bet su plonesne eidavom iki -10-12 kokiu, kai salciau, traukdavau GAPini puchovika, o su ta, kur UK nuoroda dejau buna silta ir prie -20 biggrin.gif

man regis maciau tu siltuju parkas outlet, galit pasokt pasimatuoti, tik ten kaina neadekvati buvo, 70 eur gal kokiu  doh.gif

pas mus pirmi metai, kai zieminiu striukiu neperaugo, nors dar tik rugpjucio pradzia, ka gali zinot kas bus gruodi  lotuliukas.gif batu siemet neperku, nes per 3 men isaugo viena dydi jau beveik

Turi dar RL pūkinę, pernai vasarą pirkta, kurios gal užtektų... bijau net matuot biggrin.gif Tai gal tiem dideliem šalčiam ir pakaktų. O va tokią prie pliurzių ir nulio ir to įprasto kelių laipsnių minuso rytais turbūt pati ta. Varysiu aš jas pačiupint ir pamatuot. 3 dydžiais per didelė negerai. 65cm ilgio aš pati dėviu ir net 2metrinio tėvo maikės tokio ilgio. Tai jam iki 18 metų užtektų to M dydžio biggrin.gif

Batus columbia reik man parduot. Jau pavasarį pirštus spaudė. Buvau pradėjus ieškot tų lengvų columbia bet paskui užmečiau ir pamiršau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 03 rugpjūčio 2016 - 19:22
QUOTE(JMD @ 2016 08 03, 20:17)
Tai jam iki 18 metų užtektų to M dydžio biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

aik AZ skaityt, jei tau pliurzei reik, mano pasiulymas "i tema" bus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adriatic: 03 rugpjūčio 2016 - 19:40