Gal kas noretu prisijungti prie www.gap.eu. Turiu surinkus puse krepselio
isleidus 125 EUR, taiko 30proc nuolaida sale ir naujoms prekems,
Vilnius, Justiniskes,
Vilniaus raj,
SEB bankas
tas cozymole va toki dalyka man raso
Unfortunately your purchase has not been successfully approved. No payment has been made.
2000 : The Authorisation was Declined by the bank.
If you wish, you may attempt to place this order again by clicking the button below.
gal dar kas nors bande ? siandien pirkti ? ar praejo ?

2000 : The Authorisation was Declined by the bank.
If you wish, you may attempt to place this order again by clicking the button below.
gal dar kas nors bande ? siandien pirkti ? ar praejo ?
gal kas perkat amazon.fr. ?
Kur perkat vaikams kuprines

Sveikos, merginos
Perkant amazon.co.uk palankesnis kursas renkantis apmokejima EUR ar GB? Gal patarsit? Dekui
Perkant amazon.co.uk palankesnis kursas renkantis apmokejima EUR ar GB? Gal patarsit? Dekui

QUOTE(Ciquita @ 2016 08 04, 16:22)
gal kas perkat amazon.fr. ?
As irgi labai noriu jungtis

QUOTE(pickutis @ 2016 08 04, 16:31)
Sveikos, merginos

paprastai GB renkantis geresnis kursas buna

QUOTE(Akva17 @ 2016 08 04, 14:14)
Nezinau apie kuri modeli eina kalba, bet saviskiui pernai pirkau 3T, nors ta ziema tik 2 suejo 

man tie is naujseniu modeliu neatrodo mazinti, maniskei beveik 3m, tai 3T jai didelis. aisku ziema bus geriau. 98 jos ugis.
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2016 08 04, 17:11)
man tie is naujseniu modeliu neatrodo mazinti, maniskei beveik 3m, tai 3T jai didelis. aisku ziema bus geriau. 98 jos ugis.
Kaip keista, nes maniskis panasaus ugio ir 3t jam ant ribos dabar (nepanaudojus augimo f-jos) tad ruosios pirkti 4t.
QUOTE(D'esire @ 2016 08 04, 18:31)
Kaip keista, nes maniskis panasaus ugio ir 3t jam ant ribos dabar (nepanaudojus augimo f-jos) tad ruosios pirkti 4t.
uzdejau 3t ,tai didelis,todel uzsakiau toki, o buvau 4T nupirkus
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2016 08 04, 17:38)
uzdejau 3t ,tai didelis,todel uzsakiau toki, o buvau 4T nupirkus
Vat kaip skirtingai

QUOTE(zeneta @ 2016 08 04, 15:36)
del petnesu nepasakysiu-bet speedo gaminiai kokybiski
o petnesos matosi ant mergytes -trumpos

Mums speedo metus atlaike lankant baseina 2 kart per savaite,retkarciais pasikeisdavom i adidas,mergaite tokia standartinio sudejimo,dabar tuoj 8 metai bus,ugis apie 130,speedo 28 dydis tiko.o su adidas teko pavargti,uzsakiau 7-8,tai stipriai mazintas,uzsakiau tada 10-11 lyg, tai didokas,bet pasikeitimui buvo geras,nors manau 9-10 butu pats tas, dabar zvalgausi vel i speedo,nes gryzo is stovyklos isretejas visas,sportdirecte kainos normalio dabar...del petnesu bedų neturėjom...