Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Parinkčiau Asda George. Siųsčiau per Tukį. Šiauliai. Galiu persiųsti per lpexpress. Pirksiu trečiadienį.
lukne2006 eta gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Musmiryte @ 2016 08 01, 09:17)
o tam, kuris kviete irgi turi buti laiskas su kodu?

cia jau gal Viktorija atsakys, nes dar nekvieciau nieko 4u.gif
Atsakyti
jei pradejote apie verbauet, gal kuri primins , kas ten 36.. , koks kodas ? ir dar kazkoks is 8... buvo , zodziu parasykite , pabandysiu ir as trecia karta gudraii apsipirkti wink.gif jei kitoms praeina.
Atsakyti
QUOTE(Musmiryte @ 2016 08 01, 10:17)

Taip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Musmiryte @ 2016 08 01, 10:17)

Taip, jei pakviestasis pasinaudojo ir apsipirko. Mano 3 išdalinti neapsipirko. Gal kurios paskutiniu metu apsipirko, tai ar pritaikė dabar gautą kodą už pakviestą draugą g.gif ? Man iš seniau gautą pritaikė, nors kai prasidėjo nuolaidos netaikė. Jau turėčiau šia savaitę gaut siuntinuką.
Atsakyti
verbaudet pakvietimu turiu ir as smile.gif
Atsakyti
Gal kam iš kauniečių ko reik iš Aptekagemini ?
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 08 01, 09:27)
jei pradejote apie verbauet, gal kuri primins , kas ten 36.. , koks kodas ? ir dar kazkoks is 8... buvo , zodziu parasykite , pabandysiu ir as trecia karta gudraii apsipirkti wink.gif jei kitoms praeina.

ta pacia kortele kelis kart registravotes?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 08 01, 10:30)
Taip, jei pakviestasis pasinaudojo ir apsipirko. Mano 3 išdalinti neapsipirko. Gal kurios paskutiniu metu apsipirko, tai ar pritaikė dabar gautą kodą už pakviestą draugą g.gif ? Man iš seniau gautą pritaikė, nors kai prasidėjo nuolaidos netaikė. Jau turėčiau šia savaitę gaut siuntinuką.

mano draugas apsipirko, bet kodo dar kol kas negavau. draugui pritaike ir 15eur ir nemokama siuntima - pirko is sale skyriaus. dabar lauksiu as kodo smile.gif
Atsakyti
o pirma karta apsiperkantt windeln yr/buna kokiu pirmam pirimui nuolaidu? gal kas pirkote galite pasidalnti info, aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(R&V. @ 2016 08 01, 10:45)
o pirma karta apsiperkantt windeln yr/buna kokiu pirmam pirimui nuolaidu? gal kas pirkote galite pasidalnti info, aciu smile.gif

pirma karta nera, bet jei uzsiregistruojat su pakvietimu, tai antram pirkimui perkant uz ne maziau 40 eur, gausite 10 eur nuolaida. Jei reiks, galiu atsiust pakvietima, parasykite a.z. varda pavarde ir emaila, kuriuo registruotumetes.
Atsakyti
QUOTE(Jurgitakar @ 2016 08 01, 09:38)
ta pacia kortele kelis kart registravotes?

su tuo paciu accountu , su ta pacia kortele. tai koks ten kodas ?
Atsakyti