Įkraunama...
Įkraunama...

Pletkai ir diskusijos apie dienos aktualijas

QUOTE(Monteverte @ 2016 08 06, 14:07)
Tieisiog juk ir per dieną valgau ką nors, ypač rytais daug vaisių, kurie labai kabinasi prie dantų ir t.t. Todėl nemanau, kad tik ryte verta. Arba vakare prieš kažkur einant juk irgi faina, kai dantys blizga, švarumo pojūtis.

Aisku, gal kuri vakara ir pasirysiu dar pameginti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo world: 06 rugpjūčio 2016 - 13:11
QUOTE(world @ 2016 08 06, 13:47)
Gal po pietu butu ne taio bjauru. Bet pasakysiu kaip mokina mane: reikia ryte tik atsikelus, kokia minute skalauti burna augaliniu aliejumi. Tai zymiai geriau uz iprasta danty valyma, nes visi toksinai, per nakti susikaupe burnos gleivineje, nusede ant zandijaulio sieneliu, aliejaus pagalba yra sutraukiami ir pasalinami is burnos. Visa tai yra teisinga ir logiska, bet man nubudus piltis i burna alieju ir juo minute skalauti burna yra misija neimanoma. O ta daryti vakare tai kaip ir nebera tikslo? Kodel jus kitu metu ta darote?

aš asmeniškai tik dėl dantų balinimo. Na jokia pasta man taip nebalina, kaip aliejus. Aišku, su dantų pasta kadien valau. O su aliejumi kai prisimenu kartą du į mėnesį. Aš tai niekada nesivaikau tų ekologijų ir šio veiksmo su tuo nesieju. Sakau, pastebimai man balina. Burnos higieną darau, bet ne taip dažnai, nes ypatingai bijau, labiau nei gręžimo, jautrūs dantys, turi visą burną numarinti. Aliejus vos ne tą patį efektą man daro, net dantų akmenys nutrupa. Burnos higienos pas stomatologus, aišku, irgi neatsisakysiu.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2016 08 06, 14:15)
aš asmeniškai tik dėl dantų balinimo. Na jokia pasta man taip nebalina, kaip aliejus. Aišku, su dantų pasta kadien valau. O su aliejumi kai prisimenu kartą du į mėnesį. Aš tai niekada nesivaikau tų ekologijų ir šio veiksmo su tuo nesieju. Sakau, pastebimai man balina. Burnos higieną darau, bet ne taip dažnai, nes ypatingai bijau, labiau nei gręžimo, jautrūs dantys, turi visą burną numarinti. Aliejus vos ne tą patį efektą man daro, net dantų akmenys nutrupa. Burnos higienos pas stomatologus, aišku, irgi neatsisakysiu.

O galima placiau kaip jus su tuo aliejumi darote? Tik skalaujate juo burna ar valote su dantu sepeteliu? Kiek laiko alieju paliekate?
Atsakyti
QUOTE(world @ 2016 08 06, 14:25)
O galima placiau kaip jus su tuo aliejumi darote? Tik skalaujate juo burna ar valote su dantu sepeteliu? Kiek laiko alieju paliekate?

tiesiog arbatinį šaukštelį jo į burną įsidedu ir varinėju ten ~10-15 min. nepertraukiamai. Paskui user posted image
Papildyta:
Šios nakties žvaigždė-Tongo ir Tanzanijos biggrin.gif jis irgi žino aliejaus naudą

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
R. Berankio košmaras – nelaimėjęs nė vieno geimo baigė pasirodymą Rio

Skaitykite daugiau: http://www.delfi.lt/...o.d?id=71986512

unsure.gif nu kaip čia taip, tikėjausi jo didesnės sėkmės, liūdna dėl jo.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2016 08 06, 18:09)
R. Berankio košmaras – nelaimėjęs nė vieno geimo baigė pasirodymą Rio

Nereikejo tusintis visa nakti atidaryme.
Uztat irkluotojai beveik visi (isskyrus Kelmeli, bet jis dar turi sansa) pateko i kita etapa thumbup.gif

Na kaip visada stebina komentatoriai, tipo ko vaziuot, jei lieki paskutinis. Idomu kiek is tu komentatoriu iki artimiausios pardes nepaduse nueina.
Atsakyti
Žiūrim Rio atidarymo kartojimą. Kas informuotas - ką visos delegacijos įdeda į stendą? mastau.gif
Atsakyti
Jei klausiat apie tuos veidrodinius stendus ir ką deda į juos atletai, tai sėklos "Seeds of hope": http://www.summergam...elp-save-planet
Atsakyti
Labai graži idėja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(world @ 2016 08 06, 13:25)
Mane irgi moke, kad bet kuris augalinis aliejus tinka. Bet man ir slykstu bet kuri vartyt burnoj. Kazkaip ryte norisi tik gaivos, o ne riebalo. Kiekvienam savo, kaip sakoma. Siaip, kalbant apie ekologija, buvau viena pirmuju, "susirgusiu" sia liga. Draugai net saipydavosi is manes. Ejau i spec seminarus, kursus, mokiausi aromaterapijos paslapciu, naudojau tik ekologiskas priemones kunui, maistui, namams, skalbiniams ir net gyvunams. Vaziuodavau sestadieni nuo 7 ryto i ukininku turgelius ir t.t..Bet paaukojus begales laiko, pastangu ir isleidus daug pinigu, pradejau atsirinkineti. Kas tikrai butina, reikalinga ir gerai, o kas yra tik geras marketingas, neduodantis jokios naudos. Viskas gerai, kas daroma su saiku ir protu. Kaip Maja sako, jos galvai geriausiai tinka chemija, mano plauku galams irgi getiausiai tinka riebios neekologiskos kaukes. Sampunas atvirksciai - tik ekologiskas. Kai nuo ekologisku valikliu uzgelto kriaukles ir dusai, nusipirkau ir chemini, kad atbalinciau. Ir nedarau is to jokios problemos.

Kad jau apie tai tema pasisuko - kriauklėms ir dušams puikiai atbalina citrinos rūgštis - sutirpdo kalkes, nuo kurių tas pagelsvėjimas pasidaro. Dabar beveik tik ją ir naudoju laikas nuo laiko. O dantims - pasibandau kokosų riebalą, man tai jis labai patinka. Tik naudoju jau po dantų išvalymo su pasta. Skanus man tas kokosų aliejus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2016 08 07, 12:13)
Kad jau apie tai tema pasisuko - kriauklėms ir dušams puikiai atbalina citrinos rūgštis - sutirpdo kalkes, nuo kurių tas pagelsvėjimas pasidaro. Dabar beveik tik ją ir naudoju laikas nuo laiko.

drinks_cheers.gif mano irgi, pagrindinė ir nepamainoma priemonė. Ant smūgio nuima visas kalkes. Dar pažįstami sakė atradę lietuvišką 'Ūlą".
Atsakyti
QUOTE(world @ 2016 08 06, 14:11)
Aisku, gal kuri vakara ir pasirysiu dar pameginti :hm

Cha cha, kaip cia taip marazmais uzsiiminesite

Pabandykite praustis be intymprausiklio. Efektas tas pats, ir sutaupysite pinigeliu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laura: 07 rugpjūčio 2016 - 12:50