Mane irgi moke, kad bet kuris augalinis aliejus tinka. Bet man ir slykstu bet kuri vartyt burnoj. Kazkaip ryte norisi tik gaivos, o ne riebalo. Kiekvienam savo, kaip sakoma. Siaip, kalbant apie ekologija, buvau viena pirmuju, "susirgusiu" sia liga. Draugai net saipydavosi is manes. Ejau i spec seminarus, kursus, mokiausi aromaterapijos paslapciu, naudojau tik ekologiskas priemones kunui, maistui, namams, skalbiniams ir net gyvunams. Vaziuodavau sestadieni nuo 7 ryto i ukininku turgelius ir t.t..Bet paaukojus begales laiko, pastangu ir isleidus daug pinigu, pradejau atsirinkineti. Kas tikrai butina, reikalinga ir gerai, o kas yra tik geras marketingas, neduodantis jokios naudos. Viskas gerai, kas daroma su saiku ir protu. Kaip Maja sako, jos galvai geriausiai tinka chemija, mano plauku galams irgi getiausiai tinka riebios neekologiskos kaukes. Sampunas atvirksciai - tik ekologiskas. Kai nuo ekologisku valikliu uzgelto kriaukles ir dusai, nusipirkau ir chemini, kad atbalinciau. Ir nedarau is to jokios problemos.
Kad jau apie tai tema pasisuko - kriauklėms ir dušams puikiai atbalina citrinos rūgštis - sutirpdo kalkes, nuo kurių tas pagelsvėjimas pasidaro. Dabar beveik tik ją ir naudoju laikas nuo laiko. O dantims - pasibandau kokosų riebalą, man tai jis labai patinka. Tik naudoju jau po dantų išvalymo su pasta. Skanus man tas kokosų aliejus