Įkraunama...
Įkraunama...

Pletkai ir diskusijos apie dienos aktualijas

QUOTE(Karusia @ 2016 08 10, 14:13)

palaikymą ir pozityvumą matyčiau taip: http://tv.lrytas.lt/...167531469599676

Va čia toks absoliučiai "politkorektiškas" interviu.

"Rūtai reikia dirbti". Dabar, aišku, ji nieko nedirbo ir neplaukė taip, kaip sugeba geriausiai, o tik mažumėlę pasipliuškeno savo malonumui...
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2016 08 10, 14:14)
Oooooo...lietuviai dar tik gelytes. As itariu, kad tu greiciausiai nei macius, nei girdejus  kaip graziai anglai vadina savo futbolo komandas, kai tos juos nuvilia.

Ne, nemacius ir aciu dievui! Man visada baisu skaityti atsiliepimus ir komentarus, kai kazkas is lietuviu pralosia. Kartais net keista, kaip tiek negatyvo sulauke, zememis apipilti atletai, paskui dar nori po Lietuvos veliava startuoti.

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 08 10, 14:15)
O jis pasake ka nors apie taisytinus dalykus? As gal kazka praleidau, bet ten maciau tik negatyvo pliupsni su linkejimais jai baigti karjera.

Siame interviu ir keletoje pries starta, is jo girdejau tik nuolatini negatyva. Jis aiskiai pasake, kad jos, kaip sportininkes, karjera baigta ir palinkejo jai ko palinkejo. Jokios perspektyvos ar taisytinu dalyku jis net nebande izvelgti, kaip tik pabreze, kad ji jau nebeturetu galvoti apie jokius revansus.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2016 08 10, 13:14)
jei jau balsuojam, kas ką suprato, tai man nepasirodė kad tai moters nurašymas, o konkrečiai Rūtos, dėl tam tikrų fizinių duomenų. Ir ne nurašymas, o perspektyvos įžvalgos.

o gal gali pasakyti, ką jis Rūtai pasiūlė? vat tame interviu? kokias perspektyvas mato, nei 'mesti, šeima ir vaikia"?

QUOTE(Urartu @ 2016 08 10, 13:23)
"Rūtai reikia dirbti". Dabar, aišku, ji nieko nedirbo ir neplaukė taip, kaip sugeba geriausiai, o tik mažumėlę pasipliuškeno savo malonumui...

Aš sakyčiau - skatinimas - nenuleisti rankų, dirbti, viskas įmanoma. Blogai?

Beje, tik dabar pagalvojau: abu pasidalino patirtimi: ivenas po vienintelės bronzos metė viską ir įžiūri trenerių klaidas ir psichologijos problemas (negatyvas tai čia psichologijos pliussas), kitas - dirbk, žiūrėk - aš atsikovojau....
Atsakyti
QUOTE(Urartu @ 2016 08 10, 13:23)

Jums vistiek geriau tas Juozaitis, kuris konstatavo, jog Ruta jau gali tik mokytis ir gimdyti vaikus?
Atsakyti
Taip, taisausi. Yra du Juozaiciai ir vakare bei ryte kalbejo skirtingi. Tas Arvydas, savo plepalu nepakeite. Ryta kalbejo rinktines treneris Algimantas Juozaitis:
http://sportas.lryta...istratorius.htm
Papildyta:
QUOTE(Karusia @ 2016 08 10, 14:28)
o gal gali pasakyti, ką jis Rūtai pasiūlė?  vat tame interviu? kokias perspektyvas mato, nei 'mesti, šeima ir vaikia"?
Aš sakyčiau - skatinimas - nenuleisti rankų, dirbti, viskas įmanoma. Blogai?
Beje, tik dabar pagalvojau: abu pasidalino patirtimi: ivenas po vienintelės bronzos metė viską ir įžiūri trenerių klaidas ir psichologijos problemas (negatyvas tai čia psichologijos pliussas), kitas - dirbk, žiūrėk - aš atsikovojau....

Nepamirskime, kad antrasis, 9 olimpiniu medaliu savininkas tongue30x30.png
Atsakyti
Nu ką dėl blogo oro vėl atidedamas irklavimas.
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2016 08 10, 13:28)
*o gal gali pasakyti, ką jis Rūtai pasiūlė?  vat tame interviu? kokias perspektyvas mato, nei 'mesti, šeima ir vaikia"?
*Aš sakyčiau - skatinimas - nenuleisti rankų, dirbti, viskas įmanoma. Blogai?

* Man irgi idomu.
* Blogai, nes nu ne taip mus Sovietijoje moke. Mums trenere kasdien sakydavo "labai blogai, negaliu ziureti". Gale metu isvardindavo kas buvo blogai ir kas tiesiog tragiskai. Tada atsisveikindavom vasarai, iki kitu "labai blogai" metu. Lietuviams iprasta motyvavimo metodika. lotuliukas30x30.png
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš_Šviesos: 10 rugpjūčio 2016 - 13:36
QUOTE(world @ 2016 08 10, 13:25)
Ne, nemacius ir aciu dievui! Man visada baisu skaityti atsiliepimus ir komentarus, kai kazkas is lietuviu pralosia. Kartais net keista, kaip tiek negatyvo sulauke, zememis apipilti atletai, paskui dar nori po Lietuvos veliava startuoti.

Todel, kad tam sportininkai psichologiskai pasiruose...turi buti...
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 08 10, 13:34)

* Blogai, nes nu ne taip mus Sovietijoje moke. Mums trenere kasdien sakydavo "labai blogai, negaliu ziureti". Gale metu isvardindavo kas buvo blogai ir kas tiesiog tragiskai. Tada atsisveikindavom vasarai, iki kitu "labai blogai" metu. Lietuviams iprasta  motyvavimo metodika.  lotuliukas30x30.png

čia kaip draugės sūnus muzikos mokykloje: "aš mintinai žinau, ką groju (darau) negerai, bet iki šiol nežinau, ką darau gerai ir kaip tuos gerumus išplėtoti....
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2016 08 10, 13:39)
čia kaip draugės sūnus muzikos mokykloje: "aš mintinai žinau, ką groju (darau) negerai, bet iki šiol nežinau, ką darau gerai ir kaip tuos gerumus išplėtoti....

taip, tipiska. Gaila, bet kol kas lietuviai mokyma ir motyvavima supranta butent taip. Kartoti kas blogai, kad nieko nebus ir kad isvis geriau eiti daryti ka nors kito.
Atsakyti
Stebėsit meteoritų lietų?
http://it.lrytas.lt/...ius-7-metus.htm
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2016 08 10, 15:01)

Būtinai stebėsiu ir dar norą reikia sugalvoti, sako, kad išsipildo smile30x30.png
Atsakyti