Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Emily tikra ponia wub.gif
Busy kokiu ten smegenuku prikepei? blink.gif
Beje aciu kad pakvietei i svecius 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azucena: 02 rugpjūčio 2016 - 22:49
Labas rytas 4u.gif

Brukne, gerų grybų thumbup.gif

Azu, ten ne smegenai laugh.gif O falafeliai iš avinžirnių, puikus dalykėlis, atstojantis mėsą thumbup.gif

Atsikėliau tokia pavargus, kad fui fui... vos galiu judinti rankas kojas, skauda visus raumenis
Atsakyti
Laba rytą 4u.gif
Uch ir paplepėjot vakar biggrin.gif
QUOTE(Erode @ 2016 08 02, 09:39)
Magnun, Kruopikė ten miegojo toj dežutėj?

Jep, ten antresolėse Kruopos rezidencija smile.gif guoliai ten jai įrengti yra, kasdien lipa ten miegoti tik, aišku, būtinai turi įsisprausti į plyšį tarp lubų ir daiktadėžės, nesuprantu kaip iki šiol neužstrigo
QUOTE(Baukidė @ 2016 08 02, 15:12)
Ir pro Magnuną šiandien ryte važiavau du kartus, mojavau, bet nesimatė katukų balkone  g.gif  Kruopa dar tikriausiai antresolėse buvo, o Grikutis eina į balkoną, kai saulytė šildo  smile.gif

Vakar sode buvau smile.gif balkonas uždarytas buvo smile.gif namie tupėjo katinukai smile.gif
QUOTE(busycat @ 2016 08 02, 20:56)
Magnun pameni rašiau apie norą pasidaryti šitą puikeliausią patiekalą?

Pamenu biggrin.gif atrodo gundančiai, neabejoju kad skanu 4u.gif
Da pagiesiu Stasiką - kokis gražuolis išaugęs wub.gif
Vasiuko atostogos, miega katinėlis besišypsodamas wub.gif
Emily atostogų pas Nikitą atvažiavo biggrin.gif
Dėl virtuvės tai pritariu mintims dėl stalčių apatinėse spintelėse ir dėl karuselės kampinėje spintelėje, esu turėjus kampinę spintelę su karusele- tikrai patogu ir vietos kiek sutaupo. Pas mane virtuvėje daba apatinės spintelės su durimis, bet mano virtuvė didelė, vietos pasidėjimui daug tai ne problema. Dar tuoj parodysiu vieną būdą pasidaryti patogesnį pasidėjimą spintelėse mirksiukas.gif
Pagyroms Busy namui labai prisidedu - erdvu, šviesu, virtuvė mano supratimu tobula, dideli langai išvis super, o vaizdai už lango tai ir žodžių trūksta thumbup.gif
Šponkuti - 4u.gif ir aš apkabinu 4u.gif
Busy - kū veikiai miegodama, kad atskėliai nuvargusi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 03 rugpjūčio 2016 - 06:10
Nežinau, bet esu pavargusi, atrodo, kad žemę naktį būčiau arusi kur nors g.gif:
Atsakyti
Vaje, Busy, ar virusas koks nebando prie tavęs kabintis 4u.gif 4u.gif žiūrėk kaip jausiesi ir padabok save 4u.gif o gal dėl slėgio pokyčių taip jautiesi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 03 rugpjūčio 2016 - 06:25
Ne, tikrai ne virusas, reiks vitaminų pagerti drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,
tai Busy šitiek svečių vakar apturėjai, tai ir nuvargai turbūt g.gif bigsmile.gif

Šponkiuk laikykis, išgyvendinsit tą grybą ir viskas pradės gerėt 4u.gif

Emilė kokia minkštutė wub.gif

Vakar tokia slykščiai nedarbinga diena buvo (pagal plepesius tai ne man vienai tongue.gif ) tai vakare pasidarėm mini ekskursiją po Kauno rajoną ax.gif

Kur takelis pasuka...
user posted image

...rasi miško pasaką smile.gif
user posted image

Einu kavos, pasižiūrėsiu ar šiandien ji tokia pati šlykšti kaip ir vakar biggrin.gif
Labas rytas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Weronica: 03 rugpjūčio 2016 - 06:36
Įdedu savo racionalizacinį pasiūlymą kaip padaryti patogesnį pasidėjimą virtuvės spintelėse ax.gif
Spintelėje po kaitlente patogiai gyvena keptuvės ir puodai
user posted image
Iš arčiau - tiesiog įsidėjau papildomą lentyną per puse pločio ir atsirado papildoma vieta patogiai pasidėti ir paimti dažniau naudojamus daiktus
user posted image
Tas pats principas ir pakabinamose spintelėse smile.gif
user posted image
user posted image
Ir į temą smile.gif
Apsiniaukę ir vėsu šiandien - apsivilksiu ką nors šiltesnio
user posted image
Atsakyti
Labas rytas,
Emily gražuolė wub.gif Stasiukas koks didelis katinėlis biggrin.gif
Na šiandien kai toks oras, tai Grikiukui tinka tokia apranga.
Magnuna, labai gerai tu čia sugalvojai. Kiek įžiūrėjau, tai lentyna kur puodai pritvirtinta prie šonų, o kitur tai tiesiog įdėtos nedidelės pakabinamos lentynėlės ar ne? Nes iš tikro kai įdedi žemesnį daiktą, lieka neišnaudotos vietos.
Atsakyti
Spintelių patobulinimas šaunus bigsmile.gif

O kas ten pas tave spintelėj, tokia kaip urna? g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Rariuk - aga, apatinėse spintelės išgrežiau skylutes, įdėjau kištukus lentynoms ir uždėjau lentyną, o viršutinėse lentynose ant kojyčių lentynėles padariau bo su grąžtu sunkoka prieiti buvo nes lentynėlės siauros smile.gif paskutinėje nuotraukoje matosi kad lentynėlė ant kojyčių uždėta smile.gif
Atsakyti
Weronika, labai graži vieta thumbup.gif wub.gif

Magnuna, puikus spintelių patobulinimas, gera idėja drinks_cheers.gif 4u.gif Žiūrau mano puodą vieną turi, einu tikrinti, ar neišsivežei praeitą kartą hihihi.gif
Atsakyti