Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

QUOTE(busycat @ 2016 08 03, 10:46)
Sponkiuk as surasiau sudeti  4u.gif ziurek auksciau drinks_cheers.gif
Papildyta:
Kopinu 4u.gif

Sponkiuk, Weronica, kadangi dirbu papildais ir vitaminais prekiaujancioje imoneje, tai pavadinimas jums nieko nepasakys. Bet sudetyje yra zaliosios arbatos, vitamino b12, damiana, shisandra chinesis ir Rhodiola rosea, zodziu visi sitie komponentai, zoleles, arbatos ir uogos, turi savybe didinti energija. Viena karta jau vartojau, padejo, desiu vel thumbup.gif

Merginos su žemu spaudimu.
LT yra papildas TOTAL ENERGY - JAMIESON.
Vat juo naudokitės. Kelia spaudalą.
Vakare nevartotinas.
4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 03 rugpjūčio 2016 - 16:41
QUOTE(Merfė @ 2016 08 03, 17:07)
Vėtriuk, parašiau į a.ž

Jau...suskaiciau bigsmile.gif

As merginoms uzleidziu eile prie Merfes groziu. Batukai, tapukai ir aukstakulniai manys neidomauja. Man grazu, labai grazu, bet nemegstu vaikscioti su slepetem. Nieko ner geriau basomis prasieit per grindis.
Ale man patinka megztukai, rankinukai, padekliukai ir kitokie interjeriniai groziai bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Erode @ 2016 08 03, 18:40)
Merginos su žemu spaudimu.
LT yra papildas TOTAL ENERGY - JAMIESON.
Vat juo naudokitės. Kelia spaudalą.
Vakare nevartotinas.
4u.gif

Mano dukters vyresniosios megstama firma vitaminu. Ji nervukams stiprinti naudoja. Dar kazkokius te naudoja.
As tai kitokius perku bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(busycat @ 2016 08 03, 17:10)

Klausyk Busiau. Ar Tau neatrodo, kad Gralis su Staseliu labai jau panasus g.gif
Papildyta:
Diinka, ziurejau as i mazylius, dar karta ziurejau. Net graudu, kaip grazu. Juk maniskiai irgi kazkada tokie buvo wub.gif unsure.gif
Atsakyti
nuveikiau si ta naudingo: atsiemiau telefona is taisyklos, nusipirkau sampuno, nusipirkau uv lempa. prasvieciau saviskes kates - nesviecia thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 08 03, 19:04)
nuveikiau si ta naudingo: atsiemiau telefona is taisyklos, nusipirkau sampuno, nusipirkau uv lempa. prasvieciau saviskes kates - nesviecia  thumbup.gif

O man veterinarė (draugė gera) sakė, kad parduotuvinės UV lempos šviečia kitu spektru, nei vetų turimos, todėl galim nematyti. Be to tik kai kurie grybai šviečia, yra tokių, kurie nešviečia...

Nors Tiga švietė gražiai žaliai ir po mano turima UV diskotekine lempa...
Atsakyti
QUOTE(Vėtra.l @ 2016 08 03, 16:48)

Klausyk Busiau. Ar Tau neatrodo, kad Gralis su Staseliu labai jau panasus g.gif
Papildyta:

Nie, jie nepanašūs, bet žavingi mirksiukas.gif
Atsakyti
O aš į nieką nepanaši...taip sakė mamka...

user posted image
Atsakyti
Nikita panaši į save, praktiškai kaip du vandens lašai biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

Permečiau akimis kuo gyvenat. "Vilnos diedulis"- tipažas , kurį kasdien sutinku darbe ir ne po vieną- tiesiog absoliuti dauguma mūsų klientų tokie - "Vilnoniai dieduliai ir tetulės" - toks tas mėsos verslas

Trišę laikau jau be satelito- bet girdau raminančias tabletes- nebesikaso. Ir labai meili patapo.. biggrin.gif

O iš Lapės Nr.1 stovyklos nekokios žinios..- šiandien ją aplankė ponia migrena unsure.gif Laimei nestipriai ir trumpai. Bet čia rimtas signalas, kad jai reikia pailsėti. Paskambinau vadovei- paprašiau , kad leistų išsimiegoti šiąnakt, kur ramiai. Laikykim kumščius ir uodegas, kad nebepasikartotų ir ji ramiai penktadienį išlaikytų pakopinį testą ir atšvestų savo gimtadienį..
Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 08 03, 18:04)
nuveikiau si ta naudingo: atsiemiau telefona is taisyklos, nusipirkau sampuno, nusipirkau uv lempa. prasvieciau saviskes kates - nesviecia  thumbup.gif

Ne visi sviecia. Turejau nesviecianti. :/
O del sveikatos, gal tau reiktu visai issitirti? Nes gali buti stresas, gali buti ir kazkokia problema, kuria sutvarkius ir sveikata pageretu.
Man darosi kartais zaizdeles burnoje, bet as turiu priezasti.
O kaip su stresu kovoti nezinau. Pati ties beprotybes riba balansuoju biggrin.gif
O prie viso dziaugsmo, Ato inkstu parametrai pakilo ir jis prasciau jauciasi :/

Nikita yra Nikita, unikali ir nuostabi. wub.gif
Atsakyti
Nikita trispalvė bigsmile.gif gražuolė wub.gif
Lapei Nr.1 - kad nebepasikartotų 4u.gif
Atui - sveikatos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2016 08 03, 20:18)
Sveikos merginos,

Permečiau akimis kuo gyvenat. "Vilnos diedulis"- tipažas , kurį kasdien sutinku darbe ir ne po vieną- tiesiog absoliuti dauguma mūsų klientų tokie - "Vilnoniai dieduliai ir tetulės" - toks tas mėsos verslas

Trišę laikau jau be satelito- bet girdau raminančias tabletes- nebesikaso. Ir labai meili patapo.. biggrin.gif

O iš Lapės Nr.1 stovyklos nekokios žinios..- šiandien ją aplankė ponia migrena  unsure.gif Laimei nestipriai ir trumpai.  Bet čia rimtas signalas, kad jai reikia pailsėti. Paskambinau vadovei- paprašiau , kad leistų išsimiegoti šiąnakt, kur ramiai. Laikykim kumščius ir uodegas, kad  nebepasikartotų ir ji ramiai penktadienį išlaikytų pakopinį testą ir  atšvestų savo gimtadienį..

Kokios tai tablietkos? Parašyk pavadinimą.
Atsakyti
Sveikatos balionai Laputei nr.1, Colombai ir Atukui 4u.gif 4u.gif 4u.gif Colomba, na laikykis ir gydykis, kas čia dabar 4u.gif
Atsakyti