Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

QUOTE(Nikuna @ 2016 08 05, 13:26)
Ačiū mergaitės už palaikymą...

Ruste, taip I tipo diabetas

išmoksit kartu smile.gif Tu šaunuolė, susidorosi, tikiu smile.gif

---------------

Sveikinimai sukaktuvininkams ir varduvininkams, ryžiem, rainiem, grybam ir negrybam smile.gif

Užimta aš, užsakymais užvertė.

Atsakyti
busy, šaunuolis TB thumbup.gif Gerą gyvenimo draugą turi. Linkiu kartu sulaukti deimantinių metinių 4u.gif Smagu bus pasėdėti ir pakaifuot,i ir žalumynų greitai susiveikei smile.gif
Ir sveikinu visas - ką su vardo diena, ką su vedybų sukaktimis, ką su gimdymo dienomis 4u.gif
Šponkiuko gražūs myžniai wub.gif
Atsakyti
Prisidedu prie sveikintojų 4u.gif Kaip gera švęsti kai orai tokie pasakiški. 4u.gif
Nikuna, tu laikykis 4u.gifŠita liga valdoma. Sveikatos tavo berniukui 4u.gif
Busy, mirsiu iš pavydo, kokia terasa, kokie baldai bigsmile.gif
Mano draugės kastruotą katytę bandė patvarkyti kaimyno katinas doh.gif , aišku nieko gero ten nesigavo, bet katę aplamdė stipriai. Gal savaitę galinio tilto nepanešė verysad.gif
Lapei nr 1 linkiu šaunaus gimtadienio 4u.gif Nepakartojamo grožio pana, sėkmės jai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 08 05, 19:28)
Cia kuris myznius?

pirma po kaire ir grybukas, ir myzniukas, kita tiesiog baltanose biggrin.gif
Atsakyti
Nikuna man ne diabetas, kita liga. Bet vis tiek svarbiausia turėti gydytoją, kuriuo pasitikėtų tavo vaikas ir galėtų užduoti klausimus. smile.gif
Atsakyti
Perskaičiau Gralio laišką sesei thumbup.gif ot tai smagumo apturėjau lotuliukas.gif Merfe - pasirodo ne tu viena taip smagiai rašai, ir tavo Gralis - tikras talentas biggrin.gif Dėk dar Graliuko laiškų, auditorija trokšta tęsinio ax.gif smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Busiuk, labai jauki terasa ir mieli foteliai. As nusiziurejau tokius pat. Kai tik turesiu terasa... bigsmile.gif Buk gerute, parasyk ar jie patogus, ar islenkimas nugarai geras, ar rankom patogu pasidet, ar neisispaudzia tas ratanas?
Atsakyti
QUOTE(Vėtra.l @ 2016 08 06, 08:37)
Busiuk, labai jauki terasa ir mieli foteliai. As nusiziurejau tokius pat. Kai tik turesiu terasa... bigsmile.gif Buk gerute, parasyk ar jie patogus, ar islenkimas nugarai geras, ar rankom patogu pasidet, ar neisispaudzia tas ratanas?

Labas rytas,

Nezinau, ilgai sedeti neteko. Bet siaip tikrai patogus, labai jaukus. Tu kai pirksi, turi isbandyti pasedeti 4u.gif o siaip kaifuoju,sedim su Kiara kavute geriam wub.gif as kai tokio dalyko neturejus niekada, tai man kazkas is fantastiskos srities
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Labas rytas.

Terasa nuostabi, aksesuarai irgi. thumbup.gif
Gralio laiškutis sesei sugraudino. Truputuką.

Šponkiuk... Ir graudu, ir į tokią laimę žiūrint labai apmaudu, kad katinukui tiek kęst reikia, o tau atsakyt už išdaigas.

Vakar ta pati daina - randu sum...tus savo drabužius... Buvo drabužių dėžė - sumy...ta drabužių dėžė. Dar šlapia, ant jos šlapimas net nesusigėręs... Įtariamosios - Fogi ir Nika (greičiausia Nika - tos teritorinis identitetas labai ryškus).
Katės iš miegamojo deportuotos ir neleidžiama ten būti.
Dabar eisiu uostyt ir skalbt... verysad.gif
Kingo puldinėjimai persikėlė ant Tašės.
Aš geras katinukas, sportuoju.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 06 rugpjūčio 2016 - 10:12
Sveikos 4u.gif
Gralis wub.gif laiškas labai nuoširdus 4u.gif
Staseliui - pasveikti greičiau 4u.gif
Grybukas su negrybuku meilučiai wub.gif
Busy, nu nerealiai faina pas tave wub.gif labai labai wub.gif
Erode, eina sau ... unsure.gif
Kingas gražuolis sportininkas wub.gif
Latviškos bangos:user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baukidė: 06 rugpjūčio 2016 - 13:29
QUOTE(busycat @ 2016 08 06, 11:07)
Labas rytas,

Nezinau, ilgai sedeti neteko. Bet siaip tikrai patogus, labai jaukus. Tu kai pirksi, turi isbandyti pasedeti  4u.gif o siaip kaifuoju,sedim su Kiara kavute geriam  wub.gif as kai tokio dalyko neturejus niekada, tai man kazkas is fantastiskos srities

Man dar negreitai pirkti, bet gaudysiu nuolaidas, ta tikrai zinau. Ir pirksiu minksta dali lauko baldu. Pietu stala turim, bet turesiu name viduj, o lauke turi buti relaksas...Staliukas butinai bus, bet nedickas toks, kavai wub.gif Mano drauge, tai laiko stala pietu terasoj. Pas ja ir pietus ir vakariene lauke. Aisku kai silti orai. Tai jai minksti baldai nepatinka terasoj. Kiek zmoniu tiek nuomoniu. Mano svajonese tai lauko terasoj tureti 4-6 foteliukus, na mazdaug kaip pas Tave (yra tokiu pirkti pas mus), + 1 pakabinama kresla, ir 1 supama kede. Va tada jau bus pilnam komplekte:)

Radau vitaminuku antra buteliuka Staseliui. Jau uzsakiau. Bandziau pirma karta su svirkstuku, tiesiai burnyten. Ale nulasejus lasiukui Staselis puikiausiai ji nulaize. Tai dabar sauniai sulaizo is sauksto thumbup.gif
Papildyta:
Kingas kad susilenkes hihihi.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos. Lyja. užkniso..kiek galima. jaučiuosi kaip spalio gale.

Nikunia 4u.gif 4u.gif

Baikide tu pajūry? koks oras ?

o čia irgi raskite katytę smile.gif na kadangi katinuko aš ant malkų taip ir nesuradau.... doh.gif lotuliukas.gif tai tikiuose maniškės irgi lengvai nerasit smile.gif

esmėj pasislepiau smile.gif

user posted image

nu erai gerai. pasirodysiu. vat kokia aš graži smile.gif

user posted image
Atsakyti