Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

QUOTE(Daredi @ 2016 08 10, 12:52)
[Merfe, ar yra dar kokios nors srities meistras, kuris dar nėra buvęs jūsų namuose ko nors taisyti? bigsmile.png

Oi, na ką tu yra, ko gero tikrai yra....tfu tfu tfu.... aš kitaip mislyju, va ant kokio, atsiprašant, snarglio, viskas padaryta, kad vos katukui prisilietus meistrų reik...
Atsakyti
Jetus jetus, žvengiau viena beveik balsu iš velykinio Gralio laiško smile30x30.png smile30x30.png smile30x30.png
Na tai kaip aš saviškiams paskaitysiu, na negalėsiu rimtai skaityti, per juoką žodžio neištarsiu.
Na bet įsivaizduoju kokios gražios Gralio velykinės gėlytės smile30x30.png smile30x30.png smile30x30.png
Atsakyti
Gralis pasakorius biggrin30x30.png😹😻
Atsakyti
Sveikos visos 4u.png
Vaje, matau, kad su šypsenėlėm bėda blink30x30.png
QUOTE(Erendira @ 2016 08 10, 08:30)
Colomba, aš kažkap pražiūrėjau - ar būsi prie baseino 14 dieną? (bus nešilta, bet mes ir taip juk ne karto neišsimaudėm (mirksniukas). Užtai kompanija bus šilta (liuks). Bus toks užsiknisusių kačių šeimininkų (tiesa, nežinau, kaip [b]Magnuna, tikiuosi, ji nesiknisusi [/B]ir bus mums atsvara (plati šypsena)) susirinkimas (labai linksma šypsena)

smile30x30.png smile30x30.png aga, aš kaip atostogaujantis žmogus vaikštau išsišiepusi, net kaka oras nesugeba šypsenos užbraukti smile30x30.png taip kad pozityvo atsivešiu smile30x30.png
Sieros išdaiga pralinksmino nors įsivaizduoju, kad Weonicai neatrodė juokinga smile30x30.png
QUOTE(Apus @ 2016 08 10, 09:02)
Gufis isoko i  saldytuva !!!

Eina sau blush-anim-cl.png
Iš visų uodeguotų nuotykių ir Gralio laiško kvykiau balkone sėdėdama, jog ne tik kaimynai bet, manau, ir kitoje gatvės pusėje stotelėje autobuso belaukiantys girdėjo, tik man visai nerūpėjo smile30x30.png
QUOTE(Erendira @ 2016 08 10, 09:54)
Pas mus visi darosi tokie saikingai įmitę, nors, Pedriukui gresia prarasti kakliuką - raukšlikė ant sprando kaip Runciui dar neatsirado, bet pilvas jau ganėtinai sklandžiai pereina į ūsus (juokutis)

oi, geras pasakymas, smile30x30.png Erendira - tu turtinga smagiais apibūdinimais (kur po galais šypsenėlė su iškeltu nykščiu ir aplamai kaip jaustis kai negali emocijų išreikšti, a?)

QUOTE(V-Rinė @ 2016 08 10, 09:56)
vakar MB pamatė Grikio nuotrauką ...sako va čia tai bent normalus katinas.... smile30x30.png tipo visi tokie turėtų būt smile30x30.png mūsų tai ką su savo 2,6 kg....  cool30x30.png

smile30x30.png smile30x30.png tik Grikis, man rodos, įsivaizduoja, kad yra Snaigės dydžio smile30x30.png
QUOTE(diinka @ 2016 08 10, 12:08)
O kelintą renkamės ?... aš maudysiuos šį kart bet kokiu oru..pažadu smile30x30.png

turbūt kaip ir visada - tarp 12 ir 13 val.?
QUOTE(Daredi @ 2016 08 10, 12:52)
Magnuna, kaip tavo atostogos laikosi?

Atostogai yr gėris 4u.png Nors turiu visokių darbelių, prie kurių rankos neprieidavo ir skubinu viską nudirbti, bet užtat galva kad ilsisi, žodž smaguma. Sode daba pas mane agurkų karai ir pomidorų mūšiai smile30x30.png Partysiau visą krepšą agurkėlių - eisiu agurkų salotas žiemai daryti
Atsakyti
Labas merginos ( senas balionas) Labai prašau rytoj 17 val katinukams sumegzti uodegas ( gėda ir nuraudęs veidukas) Turiu pokalbį dėl to, ką žadu keisti..( valiūkiškas mirksiukas). Labai norėčiau kad būtų geresnis nei dabar turimas.. ( viltingas atodūsis)
Atsakyti
Vilkra - pasižymiu ir sumegsiu (balionėlis, balionėlis, balionėlis) ir kuo didžiausios sėkmės tau rytoj (daug balionėlių) ir lauksime žinių iš tavęs kaip pavyko (dar balionėlis)
Atsakyti
Laikysim suraitę uodegas už Vilkrą.Sėkmės tau dideliausios, kad viskas eitų tik į gerą.

Jūs megzkit uodegas už mus, su Vėjuku.Rytoj važiuojam pas sostinės vetus. Vietiniai nieko gero nepadaro. Kažkokios problemos su kojuke.Guzas ant sąnariuko ir nagiuką pasižeidė.Palinkėkit sėkmės sostinės gatvėse ir gero išgijimo. Labai neramu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 10 rugpjūčio 2016 - 18:26
Linkiu Vėjui su Lisitėja produktyvios apžiūros 4u.png

Vilkrai vilties teikiančio reikalo sutvarkymo 4u.png

Magnunai laimėti mūšį prieš agurkus ir pomidorus blush-anim-cl.png Na ir aišku vaikščioti išsišiepus, kaip tarėmės tongue30x30.png

Dar džiugu, kad Negrybukas rado namus ir sėkmingai į juos iškeliavo

Erodei kantrybės 4u.png Visgi pabandyk laiko turėdama pažiūrėti tas laidas, apie kurias kalbėjau

Nu bet kokis bjaurumas tų šypsenėlių, nu taip nesolidnai jos atrodo user posted image
Atsakyti
Vilkra, kad viskas pasikeistų į gerą;-) susuksiu uodegas ir pastatysiu šluotas aukštyn kojom 😊
Lisitėja, geros kelionės ir kad paaiškėtų tikra diagnozė🎈
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 08 10, 20:22)
Laikysim suraitę uodegas už Vilkrą.Sėkmės tau dideliausios, kad viskas eitų tik į gerą.

Jūs megzkit uodegas už mus, su Vėjuku.Rytoj važiuojam pas sostinės vetus. Vietiniai nieko gero nepadaro. Kažkokios problemos su kojuke.Guzas ant sąnariuko ir nagiuką pasižeidė.Palinkėkit sėkmės sostinės gatvėse ir gero išgijimo. Labai neramu.

Labai labai laikau kumscius uz Vejuka wub30x30.png Tegu suneliui viskas buna gerai. Dideliausiai linkejimai is Siauliu...
Papildyta:
QUOTE(busycat @ 2016 08 10, 20:52)
Nu bet kokis bjaurumas tų šypsenėlių, nu taip nesolidnai jos atrodo user posted image

Is kur ta kiski traukei? As ir noriu... biggrin30x30.png

Linkejimai Vilkrai ir sumegztos visos pas Vetra esancios uodegos 4u.png
Atsakyti
Pilki keleliai dulka pilki keliaaaaaaaaaiiii....

user posted image

Gal išprotėjai blush-anim-cl.png

user posted image

Visai relaksuot nemoki..mokykis, mažiau...

user posted image

O kad nepamirštų kokis aš geras, stulpą padraskau, vo tep...

user posted image

I nulipk sakau nuo stalo, gausi nuo šeiminyko blush-anim-cl.png

user posted image

A jo? nu gera, nesiniervyk...

user posted image
Atsakyti
Vilkra, kad viskas būtų tik į gerą (sėkmės balionėlis)

Lisitėja, geros kelionės ir tikrosios diagnozės (sveikatos balionėlis)

Ir dabar laikykit sėkmės špygas ne tik už Baltnosiukę, bet ir už Spirgę. Šiandien atvažiavo pažiūrėti (žinojo, kad serga grybeliu) ir ką, Spirgė su instrukcijom ir vaistais išvažiavo matuotis namų. Reikia tikėtis nieko nepridirbs ir ne vietoj nedarys (tfiu tfiu tfiu kai sėdmaišį paslėpiau, ėjo tik į savo ir maniškių wc, į papildomus nėjo).

Iš Marijampolės jokių žinių (susirūpinęs veidukas)
Atsakyti