Sveikos visos
Vaje, matau, kad su šypsenėlėm bėda
QUOTE(Erendira @ 2016 08 10, 08:30)
Colomba, aš kažkap pražiūrėjau - ar būsi prie baseino 14 dieną? (bus nešilta, bet mes ir taip juk ne karto neišsimaudėm (mirksniukas). Užtai kompanija bus šilta (liuks). Bus toks užsiknisusių kačių šeimininkų (
tiesa, nežinau, kaip [b]Magnuna, tikiuosi, ji nesiknisusi [/B]ir bus mums atsvara (plati šypsena)) susirinkimas (labai linksma šypsena)

aga, aš kaip atostogaujantis žmogus vaikštau išsišiepusi, net kaka oras nesugeba šypsenos užbraukti

taip kad pozityvo atsivešiu
Sieros išdaiga pralinksmino nors įsivaizduoju, kad Weonicai neatrodė juokinga
QUOTE(Apus @ 2016 08 10, 09:02)
Gufis isoko i saldytuva !!!
Eina sau
Iš visų uodeguotų nuotykių ir Gralio laiško kvykiau balkone sėdėdama, jog ne tik kaimynai bet, manau, ir kitoje gatvės pusėje stotelėje autobuso belaukiantys girdėjo, tik man visai nerūpėjo
QUOTE(Erendira @ 2016 08 10, 09:54)
Pas mus visi darosi tokie saikingai įmitę, nors, Pedriukui gresia prarasti kakliuką - raukšlikė ant sprando kaip Runciui dar neatsirado, bet
pilvas jau ganėtinai sklandžiai pereina į ūsus (juokutis)
oi, geras pasakymas,

Erendira - tu turtinga smagiais apibūdinimais (kur po galais šypsenėlė su iškeltu nykščiu ir aplamai kaip jaustis kai negali emocijų išreikšti, a?)
QUOTE(V-Rinė @ 2016 08 10, 09:56)
vakar MB pamatė Grikio nuotrauką ...sako va čia tai bent normalus katinas....

tipo visi tokie turėtų būt

mūsų tai ką su savo 2,6 kg....

tik Grikis, man rodos, įsivaizduoja, kad yra Snaigės dydžio
QUOTE(diinka @ 2016 08 10, 12:08)
O kelintą renkamės ?... aš maudysiuos šį kart bet kokiu oru..pažadu
turbūt kaip ir visada - tarp 12 ir 13 val.?
QUOTE(Daredi @ 2016 08 10, 12:52)
Magnuna, kaip tavo atostogos laikosi?
Atostogai yr gėris

Nors turiu visokių darbelių, prie kurių rankos neprieidavo ir skubinu viską nudirbti, bet užtat galva kad ilsisi, žodž smaguma. Sode daba pas mane agurkų karai ir pomidorų mūšiai

Partysiau visą krepšą agurkėlių - eisiu agurkų salotas žiemai daryti