Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

QUOTE(busycat @ 2016 08 02, 10:28)
Patarimas: nemontuoti jokio teliko miegamajame mirksiukas.gif Pas mus telikas tik dviejose svetainese ir viskas. Miegamuosiuose reikia ilsetis na ir nuveikti kazka produktyvaus biggrin.gif  4u.gif

Aciu Busiuk 4u.gif
Nu jau...telikas miegamajam sventas reikalas tongue.gif biggrin.gif bigsmile.gif MB aisku jo neziuri, nebent zinias. Bet man, pries uzmiegant jis butinai turi paburgzti...Na ir savaitgali...prie kavos, pvz paziuret laida apie sodus biggrin.gif bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Weronica @ 2016 08 02, 10:33)
Nuuuuu g.gif gal ne biggrin.gif
Bet kai G laukiaus tai kava buvo yypaččč šlykšti biggrin.gif

O Tu gerai pagalvok bigsmile.gif Man ir kava buvo biaurus daiktas kai laukiausi Luknytes bigsmile.gif
Papildyta:
Ne ka veikiu...desiu foto bigsmile.gif biggrin.gif Na bent jau kelias:)
Atsakyti
Vėtriau, kai dariausi virtuvę, pasiskaičavau, kad iš Ikėjos irgi beveik tas pats būtų gavęsis, tik sudėtingiau susikomplektuoti pagal išmatavimus. Be to nebūč turėjusi savo palanginių spintelių. Klausimas, kaip pavyks sukomponuot standartines spinteles tavo virtuvėn... aš apsižiūrėjau Ikėjos sprendimus, pasisakiau meistrui ko noriu, jos dar man šį bei tą patarė (pavyzdžiui, kad stalčiai daug patogiau, nei paprastos spintelės, ypač kai pas mus vietos mažai. Ir tikrai, išsirauki tą stalčių, viską gerai matai, nei tau iškraustinėt ką iš spintelės, jei reikia pasiekti, neį lįst į ją ar tupinėt - brūkšt atidarei ir turi. biggrin.gif )
Atsakyti
Teip teip, kava šiaip sau nesmirda cool.gif 4u.gif

Teliko miegamajame neturim, kabo svetainėj, bet neprisimenu, kada jungėm jį doh.gif
Vakar kaip tik filmą per kompą žiūrėjau. Bet tokį... doh.gif negalėjau užmigt po jo... Ink vadinasi. Ar yra jį mačiusių? Ir būtų labai įdomu Cukriuko komentaras 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėtra.l @ 2016 08 02, 09:16)
Аciu mergytes bigsmile.gif Ka cia dar atskleist g.gif  lotuliukas.gif  biggrin.gif

Del namuko interjero...Ziurineju, skaitineju, Bandau primest ko mums reikes. Ikea puslapiuka perverciau.
Visko daug reikia, o pinigeliu labai daug nebus. Suktis reiks kazkaip. Kita vertus virtuve pilnai nauja irenginesim. Reikia sugalvot kaip pasidaryt. Dabar sitiek modern sprendimu yra. O pas mus dabar senutes spinteles. Apluzusios jau. Planavom keist kita pavasari, ale neber prasmes. Taigi ziurineju. Kranai, garintuvas, plautuve, elektrine virykle, orkaite, imontuojama mikrobange blink.gif Galva sukas. O kaip dar erdve suprojektuot (spintelem) protingai. Zodziu. Seni baldai liks vaiku kambariuose (salyginai seni, siais metais mazei viska supirkom), miegamojo lova su mazom spintelem, o spinta stumdomom durim reiks daryt.

Mikrobangės neimčiau. Jei imsi kaitlentę indukcinę, jos nereikia. Ir nesveika. Ir, jei tokios mintys, jų daug - samdykis dizainerį projektuotoją.
Sutaupysi. Jie turi gerų idėjų.
Ikea brangu.
Geriau jų idėjos ir savi meistrai.

Katės neradau. Ir po sufleravimo - neradau.
verysad.gif
Miegajame Tv nestatyčiau net ir laidas žiūrėdama. Laidas pažiūriu laisvu metu, kai jo yra - atsisuku ir pažiūriu. Turim tą Teo tv, tai galim atsisukt. O paburgzti man ir MB užtenka - gavarilka, kalba ir kalba...

Azu katinėlis - kad išaugęs... biggrin.gif

Magnun, Kruopikė ten miegojo toj dežutėj?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 02 rugpjūčio 2016 - 09:45
lavba,

Ačiū Erendira, vetai mano ne ką patars dėl tų visokių probiotikų.... vakar nupirkau Dia- Tab http://www.gyvunams2...b-tabletes.html paskaičiau kažkas pas visus panašiai. Vakar sugirdžiau daugiau nei priklauso, per keletą kartų, nemanau kad pakenktų, juk ten viskas natūralu kaip ir ...tai min. progresas yra, truputį keičiasi konsistencija ir neištysai bėga....9 kai maitinau nei vienas net neapsid..., ir guvesni, apetitas geresnis, baisu džiaugtis, nu bet gal pradės gėrėti

QUOTE(Weronica @ 2016 08 02, 08:15)
Aina sau, 4 savaitės atostogų, pavydžiuuuuuuu bigsmile.gif

Ainu gert kavos, kaži kodėl šį rytą ji įpatingai smirda man g.gif

Aš ir pavydžiu...max 2 vietoj gaunu .....
Šį sakinį skaičiau kelis kart, vis galvoju prie ko Ainu ir kava smile.gif

QUOTE(Weronica @ 2016 08 02, 09:33)

O aš už TV, man smagu gulint lovoj ištiesus kojas, žiūrėt kokį filmą rolleyes.gif

pas mus ir TV miegamajam....mes svetainės kaip ir neturim....katinai ten gyvena, bet kai ir nebuvo 9buvo toks momentas) katinų svetainiai, mums ji kažkaip nelimpa, mažai mes ten eidavom, o apačioj, kol kuities visai gerai TV, bet kai jau norisi pailsėt ištiest kojas- tai į lovytę, ir kartais norisi TV įsijungti

Papildyta:
Kingas kad atsigavęs, išgražėjęs

Kruopa aukštalipė biggrin.gif

Cukriuk, Milka- Faina- buvus globotinė iš "muzikinės" šeimynos, kur vardus rinkom

Kelvis gražuolis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2016 08 02, 09:39)

Miegajame Tv nestatyčiau net ir laidas žiūrėdama. Laidas pažiūriu laisvu metu, kai jo yra - atsisuku ir pažiūriu. Turim tą Teo tv, tai galim atsisukt. O paburgzti man ir MB užtenka - gavarilka, kalba ir kalba...

Taviskis kalba, o maniskis knarkia. Tai tas ''burzgejimas'' atstoja ir radija ir televizoriu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos.
QUOTE(Cukrinė avelė @ 2016 08 01, 21:46)
Surask kate biggrin.gif

Čia tai geras. Aš ir po Vetros užuominos norėjau garsiai rėkti, kad mano nuotruokoj jos nėra!
Bet kaip jaustis tada?? ax.gif
Nu bet radau...net palengvėjo bigsmile.gif

QUOTE(Baukidė @ 2016 08 02, 08:10)
Rariuk, pasiliks naujokutis, kaip suprantu  wub.gif su tokia meile rašai apie jį  4u.gif

Kelviui senelio genai lenda, tas gi visas ryžas kaip saulė  biggrin.gif  bet ir fotikas paryškino, nes ne visada taip matosi

Ir aš taip pagalvojau. Įkrito širdin ir viskas smile.gif

Kelvis rimtai paryžėjo?? g.gif Tikras velniūkščio veidelis smile.gif

[quote=Erendira,2016 08 02, 09:13]

Oi, Vėtra, kokie malonūs rūpesčiai tavęs laukia. Paskaitinėk čia SM virtuvės temą. Man kai reikėjo tai daug naudos gavau iš čia. Kaip ir Erendira rašė, jokių spintelių apačioj, tik stalčiai. Ir vonią pasidariau pagal čia kažkokio nario pabraižytą brėžinį.

Papildyta:
QUOTE(Baukidė @ 2016 08 02, 10:27)
Teip teip, kava šiaip sau nesmirda  cool.gif  4u.gif

Vsio, Veronica, diagnozė tau nustatyta mirksiukas.gif
Atsakyti
Pamirsau pagirti Kelvi, tigi grazuoliu grazuolis biggrin.gif Tokia sykarna apykakle turi (turejo), kad nu thumbup.gif
Atsakyti
Vėtra ,dėl stalčių pilnai pritariu Erendirai-gėris nerealus thumbup.gif ,visoj virtuvėj apačioje turi būt stalčiai,dar patarčiau ,jei virtuvės komplektas per kampą bus ,tai kampe tokią spintelę daryti ,o viduje toks mechanizmas besisukantis su metalinėm lentynėlėm keliais aukštais ,žodžiu, kai reikia ką surast ,pasuki ir surandi,labai patogu ir labai daug pasidėjimo ir plius išnaudota visa erdvė kampo..Ikėjoj galima pamatyt tą mechanizmą...

Rariuk,aš manau ,kad turi pasiimti dabar ir tą katytę,kaip pastovų gyventoją,o paskui dėl saulėto globojamo katuko viskas savaime susitvarkys,ar jį padovanosi kam ,ar jis liks pas tave su visam...aš manau,kad po trečio katino ,jau paskui nebesvarbu kiek jų,trys keturi ar penki,čia kaip ir su vaikais.... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2016 08 02, 10:48)

Rariuk,aš manau ,kad turi pasiimti dabar ir tą katytę,kaip pastovų gyventoją,o paskui dėl saulėto globojamo katuko viskas savaime susitvarkys,ar jį padovanosi kam ,ar jis liks pas tave su visam...aš manau,kad po trečio katino ,jau paskui nebesvarbu kiek jų,trys keturi ar penki,čia kaip ir su vaikais.... mirksiukas.gif

Na aišku tiesos yra, kur trys ten tilps ir ketvirtas biggrin.gif , bet tai butas per mažas keturiems, būtų didesnis, tai tada kitaip gal galvočiau, be to pagal taisykles bute galima laikyti tik du. Ir dar ką pasakys kaimynai apačioje g.gif jau dabar ko gero spėlioja kas ten taip dunda biggrin.gif nes kai pralekia Rifas su Friske ar Pūkelytė, tai gali atrodyti, kad dangus griūva biggrin.gif
Atsakyti
Musu mazelis Stasiukas wub.gif

user posted image

O cia norejau parodyt kokia veduokle mes turim bigsmile.gif Bet mazas judesy visalaik bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėtra.l: 02 rugpjūčio 2016 - 11:50
QUOTE(zundyte @ 2016 08 02, 11:48)
...aš manau,kad po trečio katino ,jau paskui nebesvarbu kiek jų,trys keturi ar penki,čia kaip ir su vaikais.... mirksiukas.gif

Drįstu paprieštarauti. Nepamirškit finansinės pusės, jei ji gera tai vualia, kad ir dešimt. Nes nepadalinsit nei maisto nei grunto, o padauginkit dabar išleidžiamą sumą iš katinų skaičiaus. O jei dar apsirgs, tai išvis.
Atsakyti