Įkraunama...
Įkraunama...

Bulgarija, jūra, saulė

Mes siemet tevam nupirkom kelione i Bulgarija, liepos menesiui, lyginant kainas tezai pasiule pigiau. Keliaus i Majestic viesbuti, kas kokius atsiliepimus turite? Bei kaip aptarnavimas tezu?
Atsakyti
O kaip sakykite orai birzeli smile.gif siais metais į Bulgarija keliaujam birzelio 12 įdomu kaip tokiu metu orai? Birzeli neteko būti Bulgarijoje, esam buve rugseji tai oras bvo pasaka smile.gif
Papildyta:
Nuostabus ir begalo grazus Nesebaras smile.gif


Pridėta:

Atsakyti
Koki viesbuti patartumete su vaikais? Esam buve Miramar'e.
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2017 03 19, 14:25)
Koki viesbuti patartumete su vaikais? Esam buve Miramar'e.


2011 metais buvome Sol Nessebar Mare 4* (vienoje teritorijoje 3 viešbučių kompleksas) - labai patiko. Dabar stipriai išplėstas aqua parkas, kaina dėl to pakilusi.
Papildyta:
QUOTE(NijoleP @ 2017 03 18, 23:10)
O kaip sakykite orai birzeli  smile.gif  siais metais į Bulgarija keliaujam birzelio 12 įdomu kaip tokiu metu orai? Birzeli neteko būti Bulgarijoje,  esam buve rugseji tai oras bvo pasaka  smile.gif
Papildyta:


Mes taip pat važiuosime birželį, tad ieškojau informacijos apie orus, - daugiametė informacija pozityvi, šių metų prognozes rasite nuorodoje:
http://www.accuweath...e-weather/47424


Jūros vanduo lentelėje:


Pridėta:

Atsakyti
QUOTE(Nena @ 2017 03 20, 13:52)
2011 metais buvome Sol Nessebar Mare 4* (vienoje teritorijoje 3 viešbučių kompleksas) - labai patiko. Dabar stipriai išplėstas aqua parkas, kaina dėl to pakilusi

Aciu. Kainos labai pakilusios verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2017 03 20, 14:30)
Aciu. Kainos labai pakilusios verysad.gif


LABAI verysad.gif
2011 m. perkant vasario mėn. birželio II pusei kainavo 2 suaugę + 10 m. vaikas 14 naktų 1680 eurų (5800 Lt.)
Atsakyti
Turiu prašymą: kaip sutalpinti žemiau paminėtus stebuklus į paros dviejų maršrutą?
Ir kur nakvoti?... dvi savaites gyvensime Ravdoje (šalia Nesebaro). Gal turite maršrutą sužymėtą su tais ir kitais objektais ir įvertinimai kiek trunka nuvažiuoti iš vieno taško į kitą?

... smile.gif Ačiū.



Turint daugiau laiko:

-Široka Laka miestukas
- gamtos stebuklas "čudnite mostove" netoli Zabardo kaimo - didžiulės uolų arkos - tiltai miške.
- Ola "Velnio gerklė" su kriokliu joje ir paslaptinga požemine upe, kuri veda, kaip teigiama, tiesiai į Hado karalystę.
-Įspūdingas Buinovo tarpeklis
- Etnografiniai kaimukai: Lešten, kitų pav dabar nepamenu


Na ir, žinoma - kalnai. BG kalnai - patys aukščiausi Balkanuose, turi kelis skirtingo charakterio kalnų masyvus. Rilos masyvas prilyginamas Alpėms, jo įžymybė ir, neperdedu - gražiausia vieta visoje BG - Septyni Rilos ežerai..

Atsakyti
Sveikos keliauninkės. Šiemet ir mes su savo šešiamečiu planuojame pakeliauti. kažkaip sugalvojome į Bulgariją. Niekada nebuvę. Planuojame atostogas liepos mėn. Ką galite patarti ? Kad būtų pakankamai ramu ir vaikui daug pramogų ?
Atsakyti

Priedas  Screenshot (85).png   1,28MB   0 Parsiųsta kartų Priedas  Screenshot (84).png   1,47MB   0 Parsiųsta kartų

 

Manyčiau, jums geriausia būtų nuo Ravdos važiuoti Plovdivo kryptimi, neprivažiavus jo sukti  link Asenovgrad, stabtelti apžiūrėti Asenovo pilį (pakeliui), tada Bačkovo vienuolynas (irgi pakeliui), tada sukti link Zabardo ir apžiūrėti "Stebuklingus tiltus", tada važiuot pro Široka Laka kaimuką, tada link Jagodina kaimuko - netoliese bus Buinovo tarpeklis, pravažiuoti tarpkeliu, galima užlipti į apžvalgos aikštelę "Orlovo oko" (mes nelipome, bet gražu), tada sukti dar žemiau link Trigrado, aplankyti olą "Velnio gerklė" (reikia sekti darbo laiką, įleidžia tik grupes su gidu). 

 

Dėl nakynių tiksliai nepasakysiu, bet keliai BG tikrai LABAI LĖTI (išskyrus gal vienintelį nuo pajūrio iki Plovdivo), pvz iki Bačkovo ir tolyn iki Tiltų veda siaubingas "lygumos serpantinas", greitis bus apie 20 - max 30 km/val  ir taip tąsysitės ilgai. Ir visur kitur panašiai, nes keliai didžiąja dalimi - siauri, vienos jusotos, vietomis duobėti - todėl nakvynės galima ieškoti spontaniškai, priklausomai, kur tuo metu būsite. 

 

Grįžti galima kitu maršrutu, pro Mikhalkovo - ten yra labai graži užtvanka - ežeras (Vacha Dam, o bulgariškai язовир Въча), su plaukiojančiais namais, buvo mūsų kryptis šiai vasarai, bet pasikeitė, tada užsukti apžiūrėti Plovdivą ir atgal autostrada į pajūrį. Įmetu tos užtvankos foto :) Jei ką, ir viešbutuko su vaizdu į ją nuorodą. 

 

http://www.booking.c...fs=1

 

Jeigu norėsite Rilos ežerų, tuomet nuo pajūrio reikia važiuot beveik iki Sofijos ir sukti į kaimuką Panichiste, arba šalia esantį miestuką Sapareva Bania, ten ieškotis nakvynės, kitą dieną kopinėt po kalnus, vėl pernakvoti  (arba ne) ir tada jau grįžti į pajūrį. Turėkite omenyje, kad keltuvai į Rilos kalnus veikia tik iki 16 valandos, taigi, norint kažką pamatyti, būtina vietoje būti jau ryte.

 

 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FLight: 29 kovo 2017 - 12:00

Manyčiau, nesuderinami dalykai :) Jei rinksitės didelį viešbutį su daugiau baseinų, žaidimo aikštele, animatoriais ir pan - tai nereikėtų tikėtis ramybės jame. O jei norėsite tylos, ramybės, tuomet su pramogomis jau problema...

Atsakyti
FLight, labai labai didelis ačiū!
Atsakyti
QUOTE(FLight @ 2017 03 29, 11:58)
<p>Manyčiau, nesuderinami dalykai smile.gif Jei rinksitės didelį viešbutį su daugiau baseinų, žaidimo aikštele, animatoriais ir pan - tai nereikėtų tikėtis ramybės jame. O jei norėsite tylos, ramybės, tuomet su pramogomis jau problema...</p>

supratau biggrin.gif tada esame linkę rinktis pramogas biggrin.gif
Atsakyti