QUOTE(Naira @ 2018 06 17, 09:37)
O dar klausimas, kaip su draudimu darote? Mes poliklinikoje apsidraudėm, nemokamai, kaip suprantau, užtenka ir tokio, suteikia pirmą pagalbą, o gal neužtenka? Patarkit

nes ir vaikai būna suserga,ir aš pati, tai norisi, kad gelbėtų, jei ką

O pasirodo ten virš 30 būna, maniau mažiau, paskaičiau, kad iki 27. Aš onkologinis ligonis, truputį bijau karščii, bet gal nieko, atlaikysim
Dėkui ir dėl rankšluosčių, pažiūrėsiu pokuodamasi lagaminus, jei tilps imsiu. Įdomu būtų nusipirkt, ar brangūs jie ten?

Dėl draudimo, mes turim Europos sveikatos draudimo korteles, bet papildomai draudžiamės, man taip ramiau. Draudžiuosi internetu
https://www.draudima...ioniu-draudimasJei kas turite kreditines, su jomis taip pat galioja draudimas, reikia paskaityti sąlygas.
Mačiau Bite reklamuoja draudimą savo klientams, jei turite Bite pasidomėkite.
Dėl rankšluosčių kainų neatsimenu, bet man atrodo, kad pigiau nei LT. Aš pirkau bulgarišką, būna ir turkiškų, bet sakė jų kokybė prastesnė.
Jei viešbutis neturi nemokamų skečių/gultų, patarčiau nusipirkti savo skėtį, jų visuose Bulgarijos kurortiniuose miestuose pilna, kainuoja nebrangiai. Paplūdimiuose yra nemokamos zonos, ten galima savo skėtį išsiskleisti, savo rankšluostį pasitiesti.