skaitineju tema ir matau kad visi apsitojate viesbuciuose. niekas negyvenote airbnb?
as nepamenu kada paskutini karta gyvenau viesbuty...
QUOTE(Supronti @ 2018 02 27, 17:40)
Bus, tik nepamirskit sioje temoje links numest

QUOTE(Arturas15 @ 2018 02 27, 16:13)
Jei esate važiavę serpantinais, tai tas nusileidimas automobiliu nėra labai ekstremalus. Na nebent keleiviui - mano žmona šalia sėdėdama nebegalėjo žiūrėti, užsimerkė: nėra jokių atitvarų, tai prieš posūkį atrodo, kad kelias veda į niekur. Bet teko ir ekstremalesniais keliais Kanaruose, Italijoje, Šveicarijoje važiuot. O nusileidimas iki pliažo nuo stovėjimo aikštelės irgi įveikiamas. Jei aš su traumuotu kojos keliu ir žmona, kuriai visada reikia trinkelėmis grįstų šaligatvių
, sugebėjome nusileisti, tai nieko ten per daug sudėtingo. Pažiūrėkite šios temos 58-59 puslapius, ten mano nuotraukos beveik tiesiogiai iš aptariamų vietų.
Perskaičiau paskutinius postus ir pagalvojau: gal praverstų savarankiškiems keliautojams mano reportažas apie Kretą
? Bet pradėti jį rašyti stabdo du dalykai:
1. Ar Photobucket'as vėl neužbanins nuotraukų?
2. Ar bus skaitančių fotoreportažą?

Perskaičiau paskutinius postus ir pagalvojau: gal praverstų savarankiškiems keliautojams mano reportažas apie Kretą

1. Ar Photobucket'as vėl neužbanins nuotraukų?
2. Ar bus skaitančių fotoreportažą?

Labai laukiam

Galbut kazkas buvote apsistoje Rethymno Village viesbutyje? Kuklus jis, bet labai nera pasirinkimo toje salos puseje, vel i Chersoniso puse nebenorim
Arturas15, bus tikrai skaitančių! Rašykit!
QUOTE(FoxLady @ 2018 02 28, 15:50)
Galbut kazkas buvote apsistoje Rethymno Village viesbutyje? Kuklus jis, bet labai nera pasirinkimo toje salos puseje, vel i Chersoniso puse nebenorim
Nepatiko Chersoniso puse ar tiesiog norit ko nors kito?
QUOTE(abiga @ 2018 03 01, 11:52)
Nepatiko Chersoniso puse ar tiesiog norit ko nors kito?
Na ta puse jau apvazineta, apziureta, o vakarineje dalyje nebuvome visai

Gal kas esate buve geguzes pradzioje, kokie pasitaike orai?
QUOTE(FoxLady @ 2018 02 28, 14:50)
Mes kaip tik esam jį rezervavę. Stebuklo nesitikim, svarbu, kad būtų švaru ir maistas padorus (pagal atsiliepimus tai lyg ir viskas ok ;)) Mes kadangi viešbutyje laiko neleidžiam, tai ir reikalavimų jokių ypatingų neturim.
O man toks buitinis klausimas, ar reikia i Kreta vestis vandens batus?
QUOTE(Rita003 @ 2018 03 16, 09:12)
O man toks buitinis klausimas, ar reikia i Kreta vestis vandens batus?
jei turite, siulyciau nusivezti, kai kurie krantai tikrai yra ne kokie, tad vandens batai butu super

QUOTE(rootha @ 2018 03 16, 13:19)
jei turite, siulyciau nusivezti, kai kurie krantai tikrai yra ne kokie, tad vandens batai butu super 

pritariu