Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų meniu

Sekmadienis

Pusryčiai sumuštiniai su dešra, pabaigėm chačiapurius, šaukštelius su lašiša, kava, arbata, kakava.
Pietūs: "Vėdariukai" vištų odelėse, keksas su avižiniais dribsniais ir mėlynėmis.
Vakarienė: agurkinė sriuba su lęšiais, plovas su kepta vištiena.
Atsakyti
Pirmadienis

Pusryčiai sumuštiniai su dešra, kava, arbata, kakava.
Pietūs: plovas, dukra ir sūnus- ugdymo įstaigose.
Vakarienė: orkaitėj kepta kiauliena, makaronų košė, burokėlių salotos.
Atsakyti
Antradienis

Pusryčiai lietinių blynų tortas, trijų pienų pyragas, kava, arbata, kakava.
Pietūs: orkaitėj kepta kiauliena, makaronų košė, burokėlių salotos, sūnus- mokykloj.
Vakarienė: pabaigėm plovą, kiaulieną, makaronus, kartojom pyrago, kas norėjo- dar virtų bulvių su silke ir keptais svogūnais.
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Trečiadienis

Pusryčiai dribsnių košė, duona, dukros- jogurto su bananu ir sausais pusryčiais, kava, arbata, kakava.
Pietūs: silkė su keptais svogūnais ir pomidorų padažu, virtos bulvės, man- silkė su avokadu ir obuoliu, sūnus- mokykloj.
Vakarienė: avinžirnių troškinys su kukurūzų koše.
Atsakyti
Ketvirtadienis

Pusryčiai sumuštiniai su dešra, ryžių košė, dukros- pieno su sausais pusryčiais, kava, arbata, kakava.
Pietūs: ilgai troškinta kiauliena su obuolių padažu, virtos bulvės, morkų salotos su česnaku, sūnus- mokykloj.
Vakarienė: su kiaušiniu pakepintos virtos bulvės, miežinė košė, krienų padažu apkeptos žuvys, morkų salotos su česnaku.
Atsakyti
o fotkes pasirode clap.gif clap.gif pyrago pirmiausiai noreciau tongue.gif

ANtradienis

Pusryciai- kava, surelis, man grudeta varske
Pietus- virtos karkos likuciai, burokeliai- raug. agurkai, konserv. zirneliai su majonezu, valgem su duona, batonu
Vakariene- miltiniai blynai su avieciu uogiene

Treciadienis

Pusryciai-
kava, surelis, man grudeta varske
Pietus - troskinti skrandukai su saldytomis morkomis, kalafijorais, brokoliais, makaronai. raudona misraine pabaigem
Vakariene- kepti kiausiniai su krienais ir konserv. zirneliais, duona

Ketvirtadienis

Pietus- pabaigem skrandukus su makaronasi, raug. agurkai
Vakariene- virtos sv.kiaulienos desreles su virtomis bulvemis, valgem su pomidoru padazu, krienais, mar. pomidorais

Penktadienis

Pietus- vakarykscios desreles su bulvemis, raug. agurkai
Vakariene- orkaiteje keptos blauzdeles ir likusios pakepintos bulves su ruk. kumpeliu, mar. pomidorai, rauginti kopustai, arbata
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 03 kovo 2017 - 23:40
Penktadienis

Pusryčiai miežinė košė, kepta žuvis, dukros- pieno su sausais pusryčiais, kava, arbata, kakava.
Pietūs: vyras vežėsi miežinės košės ir krienų padažu užkeptos žuvies, mes namie- kiaušinienės su pienu, sūnus- mokykloj.
Vakarienė: aguoninės bandelės, arbata, sūnui į mokyklą dar virtų makaronų su sviestu indelį nuvežiau (naktis mokykloje biggrin.gif ).

QUOTE(mickute7 @ 2017 03 03, 23:39)
o fotkes pasirode  clap.gif  clap.gif  pyrago pirmiausiai noreciau  tongue.gif

Ten lietinių blynų tortas smile.gif Kai turi nedarbingumą, atsiranda laiko ir pafotkint smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grucė: 04 kovo 2017 - 09:01
Sestadienis

Pusryciai - kava, sumustiniai- batonas, lydytas suris, desra
Pietus- vakarykstes keptos blauzdeles, raug.kopustai
Pavakariai- bandeles su pienu
Vakariene- virti koldunai, kiausiniai
Atsakyti
Šeštadienis

Pusryčiai sumuštiniai su dera, virti kiaušiniai, naminis majonezas, batonas , kava, arbata, kakava.
Pietūs: miežinė košė, ilgai troškinta kiauliena.
Vakarienė: mangoldų sriuba, virta vištiena.
Atsakyti
Sekmadienis

Pusryčiai sumuštiniai su dešra, vištos kepenėlių paštetu , kava, arbata, kakava.
Pietūs: pas mamą kotletai, balandėliai, virtos bulvės, saldumynai, arbata.
Vakarienė: pabaigėm mangoldų sriubą.
Atsakyti
Sekmadienis

Pusryciai
- kava,
Pietus - pabaigem koldunus, rugstyniu sriuba su vistiena
Pavakariai- guliasas, virtos bulves, raug.kopustai
Vakariene- arbata, bandeles

Pirmadienis

Pusryciai- kava, sureliai
Pietus- MB guliasas su bulvemis, man vistienos kepsniukas su grikiu kose, mar. agurkai
Vakariene- kepti grybai su grietinele ir bulviu likuciais, arbata
Atsakyti
Pirmadienis

Pusryčiai sumuštiniai su dešra, vištos kepenėlių paštetu, sausi pusryčiai su pienu, kava, arbata, kakava.
Pietūs: mamos įdėti kotletai, duona, aš- pabaigiau gabaliuką ilgai troškintos kiaulienos, sūnus- mokykloj.
Vakarienė: naminiai sausainiai, žemaičių blynai, sūnui- be mėsos, paskui jis dar sau dešrelių virėsi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grucė: 07 kovo 2017 - 06:56