Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Bluntė @ 2016 08 16, 14:44)
tai paklauskit kodėl atšaukė ir reikalaukit kokio nuolaidos kodo,nes neliko jau pigių prekių  4u.png
o užsakant pabandykit kitą naršyklę  4u.png

Pabandziau per mozilla, tai vis viena prase pavedimo i sask. Pabijojau su atis pavedimais. Tai paprsiau, kad kita nare prijungtu prie savo uzsakymo. Gal jai pavyks
Atsakyti
Kiek svaras seb mastercard dabar?
Atsakyti
QUOTE(Eglynas9 @ 2016 08 16, 15:11)
Gal kas nors galėtų ir man atsiųst kvietimą į windeln 4u.png

gal kas paprotintu kurioj vietoj reikia issiusti ta pakvietima windeln? noriu draugei nusiusti ir nerandu
Atsakyti
QUOTE(Anette @ 2016 08 16, 14:56)
Mergiukai, Kaune ryt-poryt užsakinėsiu sportsdirectą, prijungčiau porą-trejetą mergyčių siuntimui pasidalinti, jei būtų norinčių - sakykit.
Tarp kitko, Panevėžyje atsidarė nauja sportsdirecto parduotuvė. Buvau pasižūrėti įdomumo dėlei, brangu viskas, nėra ką pirkti  sad.png

Aš taip ir galvojau kad bus lietuviškos kainos verysad.png
Atsakyti
QUOTE(Akva17 @ 2016 08 16, 14:50)
kokio amziaus vazineja? maniskiui bus 3 ziema.

As patariu tik 12 coliu ratukais imti. Mano mergaitei spali bus 4 metai. Tai ji niekaip nepavaziuoja su seses 16 coliu dviraciu. O su 12 coliu bandeme, tai normaliai minasi. Mano didzioji mergaite tik siais metais (6m.), pradejo vazinetis su 16 coliu ratu dydzio dviratuku. 4-5 m. niekaip jo nepamyne. Mazikei pirksim 12 coliu. Manau prisijungciau prie windeln su dviratuku, jeigu kas pirktu.
Atsakyti
QUOTE(aijos @ 2016 08 16, 16:43)
As patariu tik 12 coliu ratukais imti. Mano mergaitei spali bus 4 metai. Tai ji niekaip nepavaziuoja su seses 16 coliu dviraciu. O su 12 coliu bandeme, tai normaliai minasi. Mano didzioji mergaite tik siais metais (6m.), pradejo vazinetis su 16 coliu ratu dydzio dviratuku. 4-5 m. niekaip jo nepamyne. Mazikei pirksim 12 coliu. Manau prisijungciau prie windeln su dviratuku, jeigu kas pirktu.

Aciu uz patarima 4u.png taip ir nusprendziau daryt.
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2016 08 16, 16:34)
Kiek svaras seb mastercard dabar?

Man vakar po 1,2 € nuskaičiavo.
Atsakyti
QUOTE(Audry @ 2016 08 16, 15:13)
Pabandziau per mozilla, tai vis viena prase pavedimo i sask. Pabijojau su atis pavedimais. Tai paprsiau, kad kita nare prijungtu prie savo uzsakymo. Gal jai pavyks

Parasiau jums laiskuti
Atsakyti
Gal kas perdaug uzsipirko micro sprite paspirtuku? Perpirkciau
Atsakyti
Gal kas gali patart del next vaikisku apatiniu rubeliu. Pagal dydziu lentele reiktu 7 metu dydi imt, pagal ismatavimus 5. Geriau vadovautis ugiu ar ismatavimais? Dekui
Atsakyti
QUOTE(Eglynas9 @ 2016 08 16, 16:11)
Gal kas nors galėtų ir man atsiųst kvietimą į windeln 4u.png

Ačiū visoms pasiūliusioms, pakvietimą jau turiu 4u.png
Atsakyti
Ar esat pirkusios ecco is uk?http://www.eccoshoesuk.com/ecco-kids-offers/c177
Ar praeina mokejimai?man praeita karta uzsalde babkes bankas,kai gavau meila is pardes kad soriukas nepraejo security jusu mokejimas...gavau moket paypalu. Noriu vel pirkt is cia ir mastau ar rizikuot vel moket Mastercardu,na tuo paypalu brangiau gaunas unsure30x30.png
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Braskeele: 16 rugpjūčio 2016 - 17:11