Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

QUOTE(busycat @ 2016 08 12, 21:10)
Linkiu išsigydyti grybą kuo greičiau. O kad dantis kelis pašalins, nieko tokio. Jei buvo labai apleisti, išraus, mažiau kankinsis dėl skausmo, nes jei jau buvo kišenės, po jomis dantai garantuotai greičiau genda

Zundyte, tau kuo geriausių atsotogų, atvežk mums gerą orą 4u.png

Gielux, Vilkros Kauku draugaudavo su kiauliukais wub30x30.png

O taip- Kaukutė- buvo tikra JK draugė.

norėjau parodyti nuotraukas, bet nebusprantu ką picasios albumai išdarinėja..Kažkokios atsarginės kopijos atsirado- o iš jų nėegaliu nieko parodyti..
Sekmadienį reiks prašyti pagalbos. ( nusivylęs savimi veidukas)

QUOTE(Cukrinė avelė @ 2016 08 12, 22:00)
Labukas mergai 4u.png gal turime žemaičių grupėje? Ka geresnio galima aplankyti pajuryje?

http://www.delfi.lt/...e.d?id=62277391

mūsų planuose- kitąmet pabandyti tai įveikti. šiaip pilna piliakalnių, yra apžvalgos bokštas. Pasiskaitinėk ( mirksiukas)
Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 08 12, 20:36)
Na ką, buvom klinikoj, patvirtino, kad Bugi grybas. Plius dantenų uždegimas, pagijus nuo grybo vešim dėl dantų, gresia narkozė, dantų apnašų šalinimas, dantenų "maišiukų" išvalymas ir galbūt kai kurių dantų pašalinimas.

Karaliui Kingui taip darė. Jam iškart pasikeitė burnos kvapas ir pradėjo gerai valgyti. O kaip gydyti Bugi grybuką? Ką patarė? Be maudynių Nizoralyje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 12 rugpjūčio 2016 - 22:37
QUOTE(zundyte @ 2016 08 12, 22:04)

1) nebijau nieko -nei šliužų ,nei gyvačių(pati esu gyvatė biggrin30x30.png )

Na cia i tema smile30x30.png Mergyte klausia tevo, ziuredama i vaistines simboli - kas cia? Tevelis - a, tai tavo mamyte ledus laizo...

Lisiteja, na jei Tu nevaziuoji, tai ir nepavydesiu susitikimo... tongue30x30.png smile30x30.png

Varom siandien su tevais i soda, dazysim palanges, keisim duru spyna ir kepsim saslykus...
Papildyta:
QUOTE(Weronica @ 2016 08 12, 17:07)
Lauksim kilimo užbaigtuvių, katinas tikrai gražus matos (linkčioju galvą ir rodau liux)

Kaip galima bijot pelyčių, peliukai gi mieli, aišku tol kol šokolado ant darbinio stalo neapvalgo, arba už spintos pasimiršta ir pradeda natūraliai smirdėt smile30x30.png

Voras tikrai 100 kart baisesnis yra biggrin30x30.png

Voro bijai??? Va, svarbu zinoti... devil.png smile30x30.png
Papildyta:
QUOTE(zundyte @ 2016 08 12, 22:04)
2) Miargai ,man atostogai wub30x30.png ,į darbą -rugsėjo 5d wub30x30.png  wub30x30.png  wub30x30.png  po savaitės laukia kelionė,bandysiu vasarą už uodegos pačiupt Ispanijoj tongue30x30.png

Atostogai yra gerai wub30x30.png Geru ispudingu atostogu 4u.png

Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2016 08 12, 23:32)
Karaliui Kingui taip darė. Jam iškart pasikeitė burnos kvapas ir pradėjo gerai valgyti. O kaip gydyti Bugi grybuką? Ką patarė? Be maudynių Nizoralyje?

Lamisilio tabletes ir maudymas imuveroliu. Aš dar papildomai nupirkus kastelano tirpalo sviecianciom vietom patepti, kad nesviestu ir sporu nebarstytu.
Gaila, kad del dantu dabar negalim nieko daryt, kol grybo neisgydem
Atsakyti
Sveikos 4u.png

QUOTE(Šponkiukas @ 2016 08 13, 08:25)
Gaila,  kad del dantu dabar negalim nieko daryt,  kol grybo neisgydem

O kodėl negalima dantų tvarkyti ? Juk grybas odos susirgimas, jei žmogus serga egzema ar kitokiom odos ligomis, tai manau daro jam bet kokias operacijas. Juk skauda vargšelei...
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2016 08 13, 09:00)
Sveikos 4u.png
O kodėl negalima dantų tvarkyti ? Juk grybas odos susirgimas, jei žmogus serga egzema ar kitokiom odos ligomis, tai manau daro jam bet kokias operacijas. Juk skauda vargšelei...

Ji grybu susirgo, nes silpnesnis imunitetas, o narkoze ir antibiotikai ji dar sumazins ir ji visa kaip kaledine eglute svies.
Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 08 13, 07:25)
Lamisilio tabletes ir maudymas imuveroliu. Aš dar papildomai nupirkus kastelano tirpalo sviecianciom vietom patepti,  kad nesviestu ir sporu nebarstytu.
Gaila,  kad del dantu dabar negalim nieko daryt,  kol grybo neisgydem

Kaiano chebra sirgo tai man sake, kad Lamisil tabletes paskutinis ginklas. Kaip supratau jis stipriai kepenis eda. Maniskiai sviete kaip eglutes. Nizoral (sau ir katem) + lamisil katem + imiverolis
Atsakyti
laba
dėl grybo, tabletės lamiūzil ar terbisil ir pan,. efektivus....o bet tačiau turėtų būti paskutinėej vietoj, jei nesuveikia visi imuveroliai...jodas (save išgydžiau, ne vieną katą...ir vetė save gydė tik jodu...čia iš tų tokių " blogų tarybinių " laikų smile30x30.png tabletės patogiau.....
mano žiurkiukųž šinšilų, deguqčių.....nei viena nemedžioja...
beje Erendira, nežinau dėl maisto....bdet du box-us ir merdriu du rainus čiulpinukus....iš anų,,,,, tris jau jau...o mažiausias nelaiko kūno temperatūros..... ryte jau norėjo "užmigti" vakar atjungiau šildymą..... atšildžiau...dar sakė pagyvens...tikiuosi ilgai ir laimingai smile30x30.png.....pritariu Zundytei,nebijau nieko/////ir atostogauju...bet deja nei sąlygų nei ppinigų... Todėl klausymas- prfašymas- sodyba pre ežedro- nebrangiai 2-3 dienom..... siūlykit.....IKI smile30x30.png
Atsakyti
Dinukut, ne viską supratau...
Kaip tvarkytis namus, kai visi katiNai miega?
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2016 08 13, 13:21)
Dinukut, ne viską supratau...
Kaip tvarkytis namus, kai visi katiNai miega?

Tiesiog tvarkai, jie pasitraukia.
mirksiukas.png
Supratau iš Diinkos, jog du katukai nelabai gyvybingi, norėjo atjungt šildymą. O paskui atsišildė ir viskas ok. O dėl atostogų - ji nori nebrangios sodybos.
Kurią val. ryt rinktumėmės ir kur?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 13 rugpjūčio 2016 - 13:27
Tiek ir as supratau :-) nesupratau, iš kur jie atsirado, tie kačiukai.
Renkames pas mane apie 13 val. Jei vaziuosi ne su Magnuna, sakyk, atsiųsiu adresą
Atsakyti
Gal diinka nesulaukė rytdienos ir viena šampaną patvarkė biggrin30x30.png aš irgi supratau tik kas kelintą žodį, vien daugtaškiai, tai reiškia supraskit kaip norit mirksiukas.png
Atsakyti