Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

QUOTE(Erendira @ 2016 08 17, 15:28)
Pabandžiau pakrapštyt koliažą - kažkaip apgailėtinai mažai nuotraukų, jei ką wink.png

Tai gal apsvarstytumėt naujokų klausimą (susigėdusi braukau su koja) 4u.png ? Ar dar Kalėdų palaukti smile30x30.png
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bruknė*: 17 rugpjūčio 2016 - 15:05
QUOTE(Colomba @ 2016 08 17, 15:00)
Na bet kaip sake vienas zmogus - sazine yra poziurio reikalas.

nu ku padarysi. be sąžinės tai be sąžinės. ta sąžinė šioje vietoje slidus dalykas.... Na ir ne prie minuso 30 jei kas temperatūros.....

šiaip tai aš tikėjausi kad kažkas jo ieškos ir pasiims, nes nepanašus į benamį buvo visiškai. Ir dabar dar tokia mintis sukasi - o maž mes nugvellbėme iš tikrųjų šeimininkų jį.... Juk skelbimų aplink neklijuot kad radom katiną.....
kartą vyras taip šuniuką priglaudė, irgi lakstydavo paskui mašinas viename rajone pas mus, kas pamaitindavo, kas paglostydavo. kokį mėnesį. Taksas. Tada paėmėm ir išvežė draugams į kaimą. O man ir dabar kaltės jausmas- o gal jis turėjo šeimininkus, tik šiaip nepririštas ir laisvėje augo po visas gatves lakstydamas.
o jei dabar mano panelė išbėgtų laukan ir kažkas parsineštų į namus .....va taip išbėga, po 10 minučių paima ir išsineša.... o mes po 20 min. atsigodoję kad nėra ketės namuose duodamės aplink rajoną..... tada sakyčiau nesąžiningas žmogus kuris pasičiupo ir išsinešė.... tongue30x30.png
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 17 rugpjūčio 2016 - 15:23
QUOTE(bruknė* @ 2016 08 17, 16:03)
Tai gal apsvarstytumėt naujokų klausimą (susigėdusi braukau su koja)  4u.png ? Ar dar Kalėdų palaukti  smile30x30.png

Nelaukt smile30x30.png Nesu tikra ar link Kalėdų naujas koliažas gamintųsi. Va ir dabar sėdžiu ir bandau prisimint kaip, kur, ką dariau, kad gautųsi smile30x30.png
Atsakyti
Sveikos!
Šįkart nors ir nepatogu...Bet,prašau financinės pagalbos savo vienam rastinukui,kuris liks pas mano kaimynę su visam...Kaimynė pensijinio amžiaus,gyvena tik iš pensijos...Augina vieną grąžinta mano katę - Pumą ( Bagyros dukrą) ir kalyte... Jos Simukas susirgo...Atsirado guzai dešinėje žandikaulio pusėje ir kaklo srityje...Simukas dar visai mažutis vos 2,5 - 3 mėn. amžiaus...Kaimynė tik šiek tiek prisidės prie jo gydymo...Buvo nunešus pas vienas vetes,kurios reikiamai neapžiūrėjusios skyrė Simukui vaistų...Kaimynė už tą apžiūrą ir vaistukus susimokėjo...Bet Simukui vos vos pagerėjo... Penktadienį jį vešiu pas vet. Rimantę dėl tikslesnės apžiūros,nes kaimynė labai pergyvena dėl jo būklės... Tad labai reikalinga financinė parama šiam mažyliui...
Simuko- ligoniuko foto įkėliau į FB katinukų mamkas...
Parama suderinta su Katino Svajone, tad geriausiai pinigėliais jį paremti į KS sąskaitą,nes su KS savanore viską suderinau...
Nors mano Maška jau paskiepyta ir penktadienį greičiausiai bus paskiepytos 3 mažės joms paramos irgi reiktų,bet dabar svarbiausia parama Simukui, mano rastinukui,kuris tikrai namus turės,tik tiek,kad kaimynė tik kažkiek prisidės prie Simuko gydymo... Tik pervedant pinigėlius į KS būtina nurodyti - Simuko gydimui...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandra29: 17 rugpjūčio 2016 - 15:35
QUOTE(V-Rinė @ 2016 08 17, 15:13)
nu tas stebėjimas toks kitoks. Na ta prasme ateina draugai- jūs turit katiną??? ojej? kas čia taip sugalvojo...nu mes tai dar nepasenom ir mums katinų nereik ir panašiai smile30x30.png  na mano aplinkoje tik vieni turi katiną (brolis), daugiau atrodo nei draugai nei giminės kas butuose gyvena nieko neturi....
o aš dabar neįsivaizduoju kaip būtų be katės smile30x30.png tik tiek kad šiukšlių dulkių ir plaukų tai tikrai tris kartus dabar daugiau...gali šluoti namus du kartus į dieną ir visada tų dulkių bus.... baltų plaukų pavidale  verysad.png

Kai pas mus atsirado katė, tai visi stebėjosi, nes niekada nelaikėm jokio gyvūno. Mano tėvų toks požiūris buvo, deja... Ir kai aš, nugyvenusi puse amželio, pagaliau pribrendau gyvūnui, visus labai nustebinau smile30x30.png
Aišku, labiausia nervina amžini ir nesibaigiantys plaukai visur ir visada. Bet kuo toliau, tuo labiau myliu tą savo Mėtulę smile30x30.png

QUOTE(Erendira @ 2016 08 17, 15:28)
Pabandžiau pakrapštyt koliažą - kažkaip apgailėtinai mažai nuotraukų, jei ką wink.png

Bože, aš prisipažįstu, esu kalta, labai kalta...pamiršau nufotkint (veidukas, kuriam gėda)
Atsakyti
Erendira ar gali parasyti savo sriubos recepta? : )
Atsakyti
Ar buvo krepšinį žiūrinčių? lithuania.png fear.png . Tragedija žaidimas unsure30x30.png
Atsakyti
Kadangi vartoti necenzurinius zodzius negalima tai .....
Atsakyti
QUOTE(bruknė* @ 2016 08 17, 17:52)
Ar buvo krepšinį žiūrinčių?  lithuania.png  fear.png . Tragedija žaidimas  unsure30x30.png

Žiūrrėjau nuo pradžios,bet nusivylusi smarkiai esu... verysad.png
Atsakyti
user posted image prakišo mūsiškiai.Nelabai domiuosi sportu, bet malonu,kai savi laimi. Ir iš viso, išpūstas reikalas su tuo krepšiniu.
Šiandien bandžiau daryti obuolių - pomidorų čatnį.Savotiškas dalykas, tik gal kai pimam kartui kario per daug privožiau. Galėsiu kaip slibinas ugnimi spjaudytis. user posted image
Atsakyti
Iš kur trauki senas šypsenėles, Lisitėja? mastau.png
Atsakyti
QUOTE(bruknė* @ 2016 08 17, 20:23)
Iš kur trauki senas šypsenėles, Lisitėjamastau.png

Deda per kodus ir smailikų tinklapio http://www.cosgan.de/

user posted image
Atsakyti