Man reik Gufiui vaistus nuo kirmeliu suduot...egzorcizmo seansas ne kitaip ... Romcinui nesuduodavau ... neislaikydavau. Jei nepavyks reiks varyt lasinamu pirkt ... vakare bandysiu .. siaubas
Kokie dar egzorcizmo seansai su geriečiu Gufyčiu gali būt. Jau Apus nuo atostogų pertekliaus nusišnekėt pradėjo

Busy - eina sau, visai nenori Kiara valgyti? Buvai nuotrauką įdėjus - tikrai pakūdusi atrodo. Ar dar kokių simptomų yra? .apus - sėkmės egzorcizmo ceanse
QUOTE(Magnuna @ 2016 08 22, 12:34)
Busy - eina sau, visai nenori Kiara valgyti? Buvai nuotrauką įdėjus - tikrai pakūdusi atrodo. Ar dar kokių simptomų yra? .apus - sėkmės egzorcizmo ceanse
Atskyriau ja savaitgaliui su maistu, tai praktiskai neliestas. Daugiau jokiu simptomu ner. Ziuresim. Manyciau vis tik kad tai streikas buvo, duok Die neklysciau
Mezgu vuodigas už Kiarą (balions)
Sveikatos bukietas Kiarai, tikiuosi kad tik pasikūdinti mūsų temos gražuolė nusprendė
Kiarai balionas .....
Balionus jamam, jei matysiu vakare, kad maistas neliestas, valgydinsiu vel
sveikos,
o dėl ko Kiara gali maištauti?
mūsiškė 4 mėnesių buvo taip susirgusi. Pradžia- susitrenkė lėkdamos dukra ir Snaigė. Kaip ten buvo kas nežinom- tik iš pasakojimų, nes nematėm to susidūrimo, bet pasak dukros katė bėgo ir atsitrenkė į ją. Neminė vienos kojytės pora dienų ir nustojo ėsti. Neėdė savaitę gal, nusilpo visiškai. Kojytę jau minė bet neėdė.... vežėm o pas vetą- statėm lašelines.... bet jau ėmė vetė kalbėt apie užmigdymus.... išvežėm į kitą miestą (ten kur dabar sterilizavom), paėmė kraują, rodė uždegimą. Prileido antibų, pristatė lašelinių...ir atsigavo. Ir va dabar matote kokia mandra kaip nieko nebuvę. O šiaip faktiškai iš bado būtų nudvėsusi.... Pasirodo būna ir taip....
o dėl ko Kiara gali maištauti?
mūsiškė 4 mėnesių buvo taip susirgusi. Pradžia- susitrenkė lėkdamos dukra ir Snaigė. Kaip ten buvo kas nežinom- tik iš pasakojimų, nes nematėm to susidūrimo, bet pasak dukros katė bėgo ir atsitrenkė į ją. Neminė vienos kojytės pora dienų ir nustojo ėsti. Neėdė savaitę gal, nusilpo visiškai. Kojytę jau minė bet neėdė.... vežėm o pas vetą- statėm lašelines.... bet jau ėmė vetė kalbėt apie užmigdymus.... išvežėm į kitą miestą (ten kur dabar sterilizavom), paėmė kraują, rodė uždegimą. Prileido antibų, pristatė lašelinių...ir atsigavo. Ir va dabar matote kokia mandra kaip nieko nebuvę. O šiaip faktiškai iš bado būtų nudvėsusi.... Pasirodo būna ir taip....
Klausykit, o kaip taktiškiau pasakyt bendradarbei, kad jis kvepalai smirdi? (mąsliai įrėmusi renką į smakrą)...
Ne man vienai jie smirdi,beje (brūkš kojyte)
QUOTE(Erendira @ 2016 08 22, 16:35)
Klausykit, o kaip taktiškiau pasakyt bendradarbei, kad jis kvepalai smirdi? (mąsliai įrėmusi renką į smakrą)...
Pasidomėt pavadinimu, paklausti kur pirko, ir paskui netyčiom užsiminti, kad kažkur kažkokioje kvepalų prezentacijoj girdėjai (ir uostei), kad tokie kvepalai versle (darbe, administracijoje, na kuom ji ten dirba pas jus) netinkami, o tik į vakarėlius, arba priėmimus.