Laukiau busimu nuolaidu, bet kadangi nieko reikiamo is ju nera, tai bandau suspet su
siuo KREPSELIU. Neseniai
Himalaya sveitikli parsisiunciau, bet keliaus jis kunui, nes veidui bandziau naudot, bet mane erzina kazkuri kvapo dalis...
Tuo paciu pagirsiu ir ispeiksiu kelis produktus - gal kam pravers:
plauku juosta - dvejojau del tu ausyciu, bet netrukdo man jos, o ir drauga vis pralinksminu

Mano plaukai ilgi, tai kaip besirisciau, koki lankeli besideciau, vistiek koks plaukas ant veido prilimpa kol su kauke sedziu. Sita juosta plati, laikosi tvirtai, bet nespaudzia, nesmunka (tokio tipo plauku juostos, kur del grozio buna, man daznai tiesiog nesilaiko ir smunka), plaukus patraukia nuo veido, nepalieka zymes po nesiojimo. Patapo butinu dalyku dedantis kauke.
Periobrite dantu pasta - panaudojau net nepilna karta, nes skonis man toks slykstus, kad teko spjaut lauk ir valytis kita pasta. Gerai, kad $1 tekainavo, nes keliavo i siuksline be gailescio.
Attitude kvapo suderejas - kvepejo maloniai, bet tas tas kvapas jauciasi tik prikisus nosi. Nepasakyciau, kad sudere kvapus namuose, nei kvepino juos. Bandziau padet sveciu vonioje, bet net tokioj mazoj patalpoj nieko nedare. Siaip Attitude produktai man patinka, bet tik ne sis.
LuxeBeauty losjonas - nezinau is kur tokie geri atsiliepimai, nes as ne neisnaudojau jo. Patiko, kad stikline pakuote, tikrai tokia prabangi jauciasi ir atrodo, kad produktas bus

. Bet man pats losjonas nepatiko, nes sunkokai geresi, kvapas ilgainiui igriso, nebuvo gero drekinimo (bet del to mozojimosi ir sunkesnio gerimosi po mazai tepdavau, tai gal del to). N zymiai geresniu losjonu uz zymiai mazesne kaina yra (Weleda, Shikai, Andalou). Galvojau pasilepinsiu, tai gavosi pinigai i bala....
QUOTE(^Vakarė^ @ 2016 08 22, 10:16)
Prisimenu, kazkas vartoja, gyre Source-Naturals-Wellnes, tai siandienos preke:
http://www.iherb.com...0-Tablets/61564
Maciau sita, krepselis sukrautas buvo, bet pameditavau prie jo, paskui kompa isjungiau ir prazioplinau nuolaida

Esu juos seniau naudojus pastiprint imuniteta kai ligos aplink siaucia ar kai paciai pasireiskia pirmieji persalimo pozymiai. Berods pernai jie irgi gera kaina buvo imesti, bet padvejojau ir praleidau sansa nusipirkt - tada galvojau 'jei vel imes, tai butinai imsiu'. Na bet praziemojau be ligu, tai galvoju gal ir siemet pasiseks nepasigaut nieko.