Įkraunama...
Įkraunama...

iherb 115

Sveikos.
Jungiuosi prie jūsų jeigu priimsite 4u.gif
Pirmą kartą užsisakau ir man rodo siuntimo mokestį beveik 5 eur. Ar taip ir turi būti? Ar kažką netaip spaudžiu?
Atsakyti
QUOTE(Minutėlė @ 2016 08 30, 19:49)
Sveikos.
Jungiuosi prie jūsų jeigu priimsite 4u.gif
Pirmą kartą užsisakau ir man rodo siuntimo mokestį beveik 5 eur. Ar taip ir turi būti? Ar kažką netaip spaudžiu?

siuntimas nuo svorio priklauso, pabandykite pakaitalioti pgl svori, pasimatys kainos skirtumas.. 4u.gif
Atsakyti
Kas nors dar laukiate liepos 30d. siuntinuko? Kazkaip uzsilaukiau, jau seniai taip ilgai nekeliavo g.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2016 08 30, 23:22)
Kas nors dar laukiate liepos 30d. siuntinuko? Kazkaip uzsilaukiau, jau seniai taip ilgai nekeliavo g.gif

Aš jau du rugpjūčio pradžios gavau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 08 30, 18:38)
Kad energijai gal B grupė ir D vitaminas labiau. Jodo kai trūksta, sako žmonės durnėja, atsilieka mirksiukas.gif Nors, aišku, visi te vistaminai tarpusavyje siejasi, sunku taip išskirti kas nuo ko labiausiai.

QUOTE(raimaza @ 2016 08 30, 18:39)
Tokių ištisų apsilodymų tikrai nepamenu blink.gif

Aš naudoju New foods green kelp iš telefono nemoku įkelt blush2.gif
Dėl rewarsų ir aš nieko nesupratau

Aciu.
Del jodo tai taip sugalvojau pasiskaiciusi info. nes musu seima zuvies valgo gal karta per metus, jokiu juros gerybiu, dumbliu nevalgome. D vitamino zinau kad truksta, daremes tyrima, pas visus mus seimoje rode dideli trukuma, geriame dabar. B vitaminas kazin. O seleno tai tikiu kad gali trukti.
Tik galvoju ar kelp ziureti ar spirulina.
Atsakyti
QUOTE(Rožės vardas @ 2016 08 30, 19:16)
Man pvz darė echoskopija, sake viskas lyg gerai. Tiesa senokai. Kokiu atveju tuos hormonus tiria,gal kai echo bloga? Man daktaras sake, kad pirmasis tyrimas yra echoskopija. Jei yra pakitimu, tada skiria hormonini tyrim. Nuo 35 m reik tikrintis dazniau. Didesne problema tarp vyresniu moteru. Gali pakitimų ir nesimatyti o procesas vykti... Tad jodas dumblių nepamaisys. Ypac tiems, kurie turi artimuju su tokiom problemom.

Kaip ir Loram rase, tikrai, kad blink.gif blink.gif blink.gif

Jus Lietuvoj? Net geda uz tokius medikus. unsure.gif Tokias nesamones seniai girdejau....

Atsakyti
QUOTE(^Vakarė^ @ 2016 08 31, 08:31)

Tik galvoju ar kelp ziureti ar spirulina.

Kiek prisimenu, tai kelp ne pati geriausia forma, ji netirpi , gali skydliauke uzkimsti.
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2016 08 31, 08:46)
Kiek prisimenu, tai kelp ne pati geriausia forma, ji netirpi , gali skydliauke uzkimsti.

Netirpi sita kuria pasirinkau?
http://www.iherb.com...0-Capsules/1934

Galit placiau, kokia ta tirpi ir kokia netirpi?
Atsakyti
Sveikos, metas naujoms akcijoms :)
kol kas nedaug, veliau bus dar 4u.gif
BRöö, Natural Hair Care
Way Out Wax
Mamma Chia
Nutrex Research Labs
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2016 08 31, 07:35)
Kaip ir Loram rase, tikrai, kad  blink.gif  blink.gif  blink.gif

Jus Lietuvoj? Net geda uz tokius medikus. unsure.gif  Tokias nesamones seniai girdejau....

O tai ką reikia daryti, turiu liepti, prašyt skirti tyrimą hormonų? O jį daro be priežasties? Man skyrė echoskopiją pažiūrėti ar nėra mazgų. Mazgų nėra, skydliauke nepadidejus sakė gerai kol kas viskas.
Papildyta:
QUOTE(AuroraBO @ 2016 08 31, 07:46)

Saltini duokite, kaip ji gali uzkimsti jei ja vartoji per virškinimo traktą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožės vardas: 31 rugpjūčio 2016 - 08:19
QUOTE(Ramce @ 2016 08 31, 08:35)
Kaip ir Loram rase, tikrai, kad  blink.gif  blink.gif  blink.gif

Jus Lietuvoj? Net geda uz tokius medikus. unsure.gif  Tokias nesamones seniai girdejau....

Tai be abejo, kad gėda už mūsų medikus, dar ir kaip. Su žiburiu reiktų ieškoti tokio, kuris nepriešiškas būtų papildams. Pakrauptų dauguma ką mes čia veikiame šioje temoje ir apie ką šnekame. Beje, man kažkada kai reikėjo pasitikrinti irgi situacija buvo analogiška kaip Rožės vardas rašo. O paklausus ar tikrai viskas taip gerai, ar atidžiai pažiūrėjo, dar ir išjuokė. Nieko sau medikas ką? Tokius tik filmuot ir į youtube kelti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(nieko_sau @ 2016 08 31, 08:56)
Sveikos, metas naujoms akcijoms :)
kol kas nedaug, veliau bus dar  4u.gif
BRöö, Natural Hair Care
Way Out Wax
Mamma Chia
Nutrex Research Labs

Papildau
Hyperbiotics
Isvara Organics
Atsakyti