QUOTE(ivetacom @ 2016 09 02, 14:33)
Jei turit endometrioze jums gali tikti mazaangliavandene dieta, As atsikraciau sios bedos, mm ateina tyliai ir trumpam, jokiu tepliojimu.
Nezinau, kokiu pagrindu ka siulo Rozes vardas, bet l-karnitino prie endometriozes tikrai nereiketu
Nezinau, kokiu pagrindu ka siulo Rozes vardas, bet l-karnitino prie endometriozes tikrai nereiketu
Ivetacom, nemaišykite dviejų skirtingų medžiagų.

Acetyl L-Carnitine is a highly bioavailable form of L-Carnitine able to efficiently cross the blood-brain barrier. Once in the brain it acts as a neuroprotective and antioxidant agent as well as supporting energy metabolism. MRM added Vitamin B6 to support energy metabolism for optimal alertness and focus.
Supports Memory
Antioxidant Support
Cognitive Support
Acetyl-l-carnitine (ALC or ALCAR) is an amino acid well documented for its ability to improve alertness, focus, mental clarity, and mood. (2)
ALC works in part by creating acetylcholine, a major neurotransmitter responsible for learning, memory, regulating sleep cycle, and other brain functions. (3)
ALCAR works as a potent antioxidant, stopping free radical damage in brain cells. (4)
It has fast-acting antidepressant properties too, often working faster than prescription antidepressants. (5)
When you shop, dont confuse acetyl-l-carnitine with the less expensive version, l-carnitine.
ALC is the more bioavailable form that easily crosses the blood brain barrier something plain l-carnitine cannot do. (6)
Acetyl L-Carnitine
http://bebrainfit.co...ry-supplements/
smilga79
labai galimas daiktas, kad medicininės intervencijos galėjo sutrikdyti atmintį. Nesu tiek kompetentinga patarti esant endometriozei. Pats nekalčiausias dalykas hormonų būklei palaikyti, gali būti dar ir šis dalykas indole 3 carbinol Ta prasme nekalčiausias, nes jame yra medžiaga, gaunama iš brokolių. Tik indole 3 carbinol virsta DIM jūsų kūno viduje, veikiama virškinimo fermentų bei skrandžio rūgšties. Jis net pigesnis nei mano gertas DIM , tačiau DIM galimai yra stipresnis, jūs turbūt jį turėjote omenyje dėl papildų spuoguotumui, bet iš esmės yra ta pati medžiaga. Ir yra labai daug skirtingų nuomonių, kurį gerti yra geriau. (Aš indole 3 carbinol dar nebandžiau, bet turiu. DIM nuo spuogų man be galo padėjo.)
Mano minėtą DIM geria moterys ir nuo endometriozės, krūtų problemų, antsvorio (!), spuoguotumo. Ta medžiaga pilnai vadinasi Diindolylmethane. Šiuo metu mano pamėgtojo DIM nėra iherbe, ir neaišku kada jis atsiras. Bet yra mažesnio kiekio, 100 mg preparatų, DIM tokiu atveju galima gerti po dvi tabletes. Ir pagal kiekį buteliuke varijuoja kaina. Gaila, kad neskaitote angliškai, bet gal būtų kažkiek informacijos ir kitomis kalbomis, jei kokią nors kitą mokate. Kad ir rusų.