QUOTE(Rožės vardas @ 2016 08 18, 00:21)
Renkuosi kaip kažkuri iš jūsų praeitoj temoj patarė Zinc chelate, kaip geriausią formą nu ir žiūriu kaip skiriasi kainos. Truputį nesuprantu, kodėl šitas zic chelate palyginus su kitais zinc chelate ir pagal kiekį labai daug ir toks pigus??????Kaina per pusę pigesnė nei kitų zinc chelate:
http://www.iherb.com...24?rcode=dwb851
Esu gėrusi cinką prieš metus gal ar daugiau. Man labai padėjo dėl šerpetojančių nagų ir odos problemų. Ir pagalba jautėsi. (Jei turi baltų dėmelių ant nagų yra cinko trūkumas. Sako nagai žydi. Pasirodo, nežydi, o tai sveikatos problema ) Dabar noriu pakartoti. Duočiau ir vaikams po pusę tabletės.
Nes tai labai prasta firma, labai nešvariai gaminanti, skrandžius ardanti
Other Ingredients
Cellulose, stearic acid, silicon dioxide, croscarmellose sodium, polyvinyl alcohol, titanium dioxide, magnesium stearate, peg, talc.
Papildyta:
QUOTE(AuroraBO @ 2016 08 18, 08:32)
Kas renkasi iš kometikos E.L.F. firmą o iš papildų 21 st centuri, - tai vienas ir tas pats, - manau kad skriaudžia save. Aš jos net neatsidarinėju sudėties pasižiūrėti kad ir kokia kaina būtų. Pasižiūrėk ko į Other Ingredients pridėta. Jei geriama didesnėmis dozėmis cinkas, reikia žiūrėti kad sudėtyje dar vario būtų.
Pritariu, man tas ElF irgi žemiau plintuso kaip ir ta 21st century
Papildyta:
ir bje, šiaip jau geriausia forma yra cinko orotatas, jeigu ką, tik bda, kad gauti sunku