As irgi noreciau pasidalinti savo teigiamais atsiliepimais apie K, kuri vienintele atsizvelge i mano itariama Endo, kai kiti gydytojai ranka numodavo ir padejo ja apikti/sutvarkyti nukreiptama tolimesniam gydymui

Man ji paliko labai gera ispudi, rupestinga ir isiklausanti, nors pradejau pas ja eiti tik po nepavykusio IVF - kaip sakant slieku ieskoti

as nezinau pagal ka ji kam ka skiria, bet manau, kad mes cia visos su maziau ar daugiau panasiom prbl., nors ir kiekvienas atvejis tuo paciu labai individualus

Kaip bebutu, sitoj srity niekas jokiu garantiju neduoda
Taip pat skaiciau apie imunoglubolina ir intralipidus , kad tik nedaugelis kliniku gali atlikti tokius tyrimus kur nustatytu tiksliai kas ir kaip su tais kileriais, kurie paveikia nestumo ar IVF sekme, todel man atrodo, kad dauguma kliniku to negali padaryti ir to neakcentuoja. Taciau nemazai uzienio kliniku (pvz: US) si papildoma gydyma taiko tiems kurie tureja perisleidimu ar turi neaiskios kilmes nevaisinguma ir nepavyksta pastoti net ir po IVF, tam kad padintu IVF sekme, bet kaip pacios zinom, siame procese yra daug visokiu kabliuku, kurie gali tureti itakos galutiniam rezultatui....
Kaip bebutu, cia kiekvienos is musu apsiprendimo ir nuojatos reikalas

Manau, kad ir koki kelia kiekviena bepasirinktu, renkasi sau tinkamiausia ir geriausia!

Didziausios sekmes mums visoms, kurios dar laukia savo stebuklu!
P.s. Labai laukiu tavo ziniu Jurmarta!