Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 42-ta tema

Aš buvau pas Karpenko, po neįprastai ilgo vizito pas ją, susidariau įspūdį, kad tokie žmonės turėtų dirbti VK, kurie narplioja viską giliau... neikart nei viena gyd. nekomentavo mano bendro kraujo tyrimo, kuris, pasirodo, irgi labai svarbus, net jei niekuo nesiskundi. Davė žalią šviesą Turkijai (nors atsargiai bandė siūlyti PHT, bet paskui pati persigalvojo biggrin30x30.png), o jei ten bent bus kibimas, drąsiai kreiptis į ją dėl sėkmingo nešiojimo.

Aš tokia naivi, kai pagalvoju... man toks jausmas, kad kadangi teigiamo NT nemačiau, tai bereikia, kad prisitvirtintų, o paskui jau viskas gi gerai - tiesiog išnešioti biggrin30x30.png
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2016 08 19, 10:20)
Aš buvau pas Karpenko, po neįprastai ilgo vizito pas ją, susidariau įspūdį, kad tokie žmonės turėtų dirbti VK, kurie narplioja viską giliau... neikart nei viena gyd. nekomentavo mano bendro kraujo tyrimo, kuris, pasirodo, irgi labai svarbus, net jei niekuo nesiskundi. Davė žalią šviesą Turkijai (nors atsargiai bandė siūlyti PHT, bet paskui pati persigalvojo biggrin30x30.png), o jei ten bent bus kibimas, drąsiai kreiptis į ją dėl sėkmingo nešiojimo.

Aš tokia naivi, kai pagalvoju... man toks jausmas, kad kadangi teigiamo NT nemačiau, tai bereikia, kad prisitvirtintų, o paskui jau viskas gi gerai - tiesiog išnešioti  biggrin30x30.png

Nenoriu gąsdinti ir pan. Aš irgi visada maniau, svarbiausia, kad pastočiau, o paskui viskas bus gerai ir išnešiosiu, bet... Pasirodo, pastoti kartais neužtenka verysad.png
Atsakyti
As irgi noreciau pasidalinti savo teigiamais atsiliepimais apie K, kuri vienintele atsizvelge i mano itariama Endo, kai kiti gydytojai ranka numodavo ir padejo ja apikti/sutvarkyti nukreiptama tolimesniam gydymui ax.png Man ji paliko labai gera ispudi, rupestinga ir isiklausanti, nors pradejau pas ja eiti tik po nepavykusio IVF - kaip sakant slieku ieskoti 4u.png as nezinau pagal ka ji kam ka skiria, bet manau, kad mes cia visos su maziau ar daugiau panasiom prbl., nors ir kiekvienas atvejis tuo paciu labai individualus blush-anim-cl.png Kaip bebutu, sitoj srity niekas jokiu garantiju neduoda ax.png
Taip pat skaiciau apie imunoglubolina ir intralipidus , kad tik nedaugelis kliniku gali atlikti tokius tyrimus kur nustatytu tiksliai kas ir kaip su tais kileriais, kurie paveikia nestumo ar IVF sekme, todel man atrodo, kad dauguma kliniku to negali padaryti ir to neakcentuoja. Taciau nemazai uzienio kliniku (pvz: US) si papildoma gydyma taiko tiems kurie tureja perisleidimu ar turi neaiskios kilmes nevaisinguma ir nepavyksta pastoti net ir po IVF, tam kad padintu IVF sekme, bet kaip pacios zinom, siame procese yra daug visokiu kabliuku, kurie gali tureti itakos galutiniam rezultatui....
Kaip bebutu, cia kiekvienos is musu apsiprendimo ir nuojatos reikalas 4u.png Manau, kad ir koki kelia kiekviena bepasirinktu, renkasi sau tinkamiausia ir geriausia! mirksiukas.png Didziausios sekmes mums visoms, kurios dar laukia savo stebuklu! friends.png
P.s. Labai laukiu tavo ziniu Jurmarta! 4u.png
Atsakyti
QUOTE(rneringa @ 2016 08 19, 10:31)
Nenoriu gąsdinti ir pan. Aš irgi visada maniau, svarbiausia, kad pastočiau, o paskui viskas bus gerai ir išnešiosiu, bet... Pasirodo, pastoti kartais neužtenka verysad.png

Tai žinoma, suprantu tai. Kažkaip atrodo, kad nepastojimo bėdą išsprendžia Turkijoj, o kadangi visokių genetinių, AFS ir kt. niekad nepripaišė, atrodo, kad jų ir nebus. Vizito ir laukiu, ir bijau.
Atsakyti
QUOTE(Pagre @ 2016 08 19, 04:10)
Sekmes tau didziausios!  4u.png as irgi kazkaip prijauciu ir manau, kad imunoglubolinas nepakenks, nes jis tik tas kileres veikia  hm.png

4u.png aciu labai
Papildyta:
QUOTE(siaures meskute @ 2016 08 19, 04:22)

Nekantrioji jau dabar spaudžiu kumštukus,  laikykis plano ir viskas bus gerai  wub30x30.png aną kartą tikrai kazkaip organizmas gal sureagavo nes ta tempa... Bet dabar Laikysim kumščius dar tvirčiau!  wub30x30.png

Aciu labai mergyt 4u.png
O kaip tu pati? wub30x30.png
Papildyta:
[quote=LaMona,2016 08 19, 05:39]
Na, tokia tempa tikrai galėjo pakišti koją. Negalvoji, kad būdama tr, kokią bacilą buvai suvalgiusi? Tai , kad tempa labai trumpai buvo, labai panašu į apsinuodijimą. O toje tr ten taip gatvėse visur nešvaru, o gal rankų tiesiog nenusiplovei. Gaila, kad taip verysad.png

Ne nu cia suskelei biggrin30x30.png apsinuodijimas....taigi buciau vemus triedus ir t.t. nes as zinau kas buna apsinuodijus,o cia niekuo nepavadinsi is lempos tokios tempos.taip,organizmas suregavo kaip i virusa (i mano embrionukus verysad.png )ir tokiu budu juos sunaikino su auksta temperatura.
Atsakyti
QUOTE(nekantrioji:) @ 2016 08 19, 15:00)
Ne nu cia suskelei biggrin30x30.png apsinuodijimas....taigi buciau vemus triedus ir t.t. nes as zinau kas buna apsinuodijus,o cia niekuo nepavadinsi is lempos tokios tempos.taip,organizmas suregavo kaip i virusa (i mano embrionukus verysad.png )ir tokiu budu juos sunaikino su auksta temperatura.

Temperatūros pakilimas nebūtinai turi būti susijęs su embrioniukų įkėlimu. Iš savo patirties galiu pasakyti, kad man yra buvę atvejų, kai temperatūra nei iš šio ei iš to pakildavo, o paskui kažkaip greitai pe 1-2 dienas praeidavo. Taip pat nejausdavau jokių nei peršalinimo, nei apsinuodijimo simptomų. Taip neaišku, kas ten vykdavo su manimi, nors tikrai nesilaukdavau.
Atsakyti
QUOTE(rneringa @ 2016 08 19, 16:01)
Temperatūros pakilimas nebūtinai turi būti susijęs su embrioniukų įkėlimu. Iš savo patirties galiu pasakyti, kad man yra buvę atvejų, kai temperatūra nei iš šio ei iš to pakildavo, o paskui kažkaip greitai pe 1-2 dienas praeidavo. Taip pat nejausdavau jokių nei peršalinimo, nei apsinuodijimo simptomų. Taip neaišku, kas ten vykdavo su manimi, nors tikrai nesilaukdavau.

Bet esant imunologinems problemoms, temperaturos pakilimas po embriono ikelimo, yra viena is indikaciju.
Atsakyti
Gal galit mane apsviest,kiek mokejot uz embrionu saldyma ir ikelima?Galvoju gal jau eiti plesti banko..
Atsakyti
Sveikos 4u.png Norejau paklausti tu kurios daresi FET. Ar pirkote bilietus pries 5d., na kai pasake kada bus ikelimas ar pirkote is anksto ir tada kokiu intervalu? smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 08 19, 17:02)
Gal galit mane apsviest,kiek mokejot uz embrionu saldyma ir ikelima?Galvoju gal jau eiti plesti banko..

Jei gerai pamenu, kai atvaziavom isodinimui, maniskis tik uz saldyma sumokejo 575 eur. Visa kita gi pries punkcija susimoki.

O tu jau be 5 min PUPO wub30x30.png wub30x30.png
Atsakyti
QUOTE(gummy bear @ 2016 08 19, 17:19)
Jei gerai pamenu, kai atvaziavom isodinimui, maniskis tik uz saldyma sumokejo 575 eur. Visa kita gi pries punkcija susimoki.

O tu jau be 5 min PUPO  wub30x30.png  wub30x30.png

Ui,vaikeli,as gi is pensininkiu kategorijos,manes dar pgd lauks..dvi savaites laukimo..prazilimas biggrin30x30.png
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 08 19, 17:24)
Ui,vaikeli,as gi is pensininkiu kategorijos,manes dar pgd lauks..dvi savaites laukimo..prazilimas biggrin30x30.png

Ale kleckai gi jauni! Gal greitai apsisuks ir nereiks 2 sav. laukti. Ar jau cia taip nusprende?
Atsakyti