Įkraunama...
Įkraunama...

Naktinis miegas

Manau, kad nėra čia nieko blogo, gal jai dantukai dygsta smile.gif
Atsakyti
Mano vaikui tuoj du metukai, o naktis, kada ji nesikele pagerti nakti, galima ant ranku pirstu suskaiciuoti.... verysad.gif Vis neissimiegam su vyru... Mane guodzia tik tai, kad jau metus ne as, o vyras prie vaiko keliasi. smile.gif Pas mus buvo toks susitarimas - pirmi metai man, nes as buvau pieno bankas, o antri jam - jis armateles bankas smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, mano dukrytei dabar 1 m. ir 2 sav. Ji n kartu keliasi jau nuo kokiu 5 men. Duodu atsigerti vandenuko ir toliau miega. Nezinau, gal cia iprotis. verysad.gif
Atsakyti
Manau privalgo visko ir troškina vaiką..maniškis geria, kai dešrelių kokių ar sausainukų privalgo..stenktis reikia neduoti aštraus, sūraus ir pan. maisto...
Atsakyti
maniskei jau 2m,o dar pora kart keliasi atsigert,jei is vakaro nepavalgo,tai dar koses per puteliuka pasiurbe ir vel ant sono. visi skirtingi tongue.gif o kai dantis lenda tai prabunda ir visa nakti grudasi,o po to miega iki pietu thumbup.gif
Atsakyti
mums 1.4 bet reta naktis , kad nereiketu keltis, ir arbatytes duodam, ir i lava kartu pasiimam, kai nepasiimam tai pats per miegus per lovytes plysi atropoja , o jei randa salia buteliuka tai ir pats miegodamas atsigeria schmoll.gif gal kas zinot kaip pamigdyt, o tai jau nebezinau kaip maktinis miegas atrodo, siaip jis yra islepes ir tecio nelabai prisileidzia, nes ji mato tik savaitgaliais , ka padarysi, toks darbas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(bertasiene @ 2007 01 22, 20:12)
maniskei 2,5m.naktimis kosmaras,geria labai daug geria,kartais gal kokius penkis kartus keliasi,nezinau kada ji prades normaliai miegoti.

O Dieve... musu tikriausiai tas pats laukia verysad.gif
Irgi keliames nakti 2, 3 kartus...
Bet ziuriu kad cia daug tokiu nemiegotoju! Tai gal naktim susirasom? biggrin.gif lotuliukas.gif biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(1grasilda @ 2007 02 13, 19:52)
mums 1.4 bet reta naktis , kad nereiketu keltis, ir arbatytes duodam, ir i lava kartu pasiimam, kai nepasiimam tai pats per miegus per lovytes plysi atropoja , o jei randa salia buteliuka tai ir pats miegodamas atsigeria schmoll.gif  gal kas zinot kaip pamigdyt, o tai jau nebezinau kaip maktinis miegas atrodo, siaip jis yra islepes ir tecio nelabai prisileidzia, nes ji mato tik savaitgaliais , ka padarysi, toks darbas verysad.gif

Uzjauciu, bet... mums tas pats, taip kad negaliu patarti nieko. Zinau teoriskai, kad atseit reiketu nesikelti ir leisti paverkti iki pusvalandzio. BET. Jug ne zverys kokie esam, na bent jau as taip nesugebu.

Sekmes! 4u.gif
Atsakyti
kokie gi skirtingi tie vaikai doh.gif doh.gif
mano tai nei vienas be reikalo niekada nakti nesikeldavo
budavo kad pabunda, tai arba daug per diena ispudziu buvo, arba susapnuoja kazka negero, arba dygsta dantukai, ar pilvuka paskauda
bet be reikalo niekada nesikeldavo ir tikrai nei vienas naktimis negeria thumbup.gif
siaip jai kiekviena nakti pabunda, tai gal jam nepatogus ciuzinys,ar pagalve
arba siulyciau pastatyti kur nors kitur lovyte, nes tai kartais tikrai padeda...siulau statyti lovyte ne prie lango, ne priesais duris ir veidrodi, o taip kad galvugalis butu toj pusej kur saule leidziasi,pabandykit gal pades mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
tikrai skirtingi tie vaikai,vyresnis nuo 2men.nesikele naktim,o mazele nuo5men.neramiai miegot pradejo,iki1m2sav.gere piena nakti1arba2k.paskui sloga uzpuole ir nustojo pieno prasyt ir arbatos nereik,bet ropineja per miegus pas mus i lova isivercia is savo loveles,kartais isiklykia,o ka padarysi,sako toks augimas.kantrybes visoms 4u.gif
Atsakyti
tema kartojasi schmoll.gif g.gif
Atsakyti
tema kartojasi schmoll.gif schmoll.gif g.gif
Atsakyti
O mum ir vyresnėlis naktim keldavosi atsigert,ir dukrytė keliasi po kelis kartus per naktį.Atsigeria ir toliau miega.Bandžiau duot melisų arbatos schmoll.gif nepadėjo.
Atsakyti